Международно здравословно състояние на животните (MSc, Pg Dip, Pg Cert, Pg Prof Dev - Онлайн обучение)

Общ преглед

Прочетете повече за тази програма на сайта на университета

Описание на програмата

Описание на програмата

Животновъдството е от жизненоважно значение за живота на милиони хора, но ендемични и епидемични заболявания, които засягат производителността на животните, ограничават производителността и изострят бедността.

Болестите, които могат да се предават между животни и хора също застрашават здравето на животновъдите, техните семейства и техните общности. В много развиващи се региони фермерите и работниците в областта на здравето на животните често не са добре подготвени да се справят с този риск.

Тази програма обединява експертни знания от целия университет за осигуряване на първокласно преподаване и изследване за справяне с тези проблеми.

Основавайки се на солидна основа на биологични, имунологични, патологични и епидемиологични принципи, този онлайн MSc ще ви предостави необходимите умения за идентифициране, контрол и управление на животинските заболявания и експертиза за справяне с международните предизвикателства за здравето на животните от 21 век.

Тази програма е свързана с Глобалната здравна академия на университета.

cows

Онлайн обучение

Нашата онлайн технология за обучение е напълно интерактивна, отличена с награди и ви дава възможност да общувате с нашите високо квалифицирани преподаватели от комфорта на собствения си дом или работно място.

Нашите онлайн студенти не само имат достъп до отличните ресурси на Единбург, но и стават част от подкрепяща онлайн общност, обединяваща студенти и преподаватели от цял ​​свят.

Структура на програмата

Студентите могат да учат за сертификат, диплома или магистърска степен.

Година 1: сертификат

 • Приложна епидемиология и наблюдение
 • Домакин отговор на инфекция
 • Патогенни стратегии за предаване и оцеляване

Година 2: диплома

Ще поемете следния задължителен курс:

 • Зоонотична болест

Изберете един от следните два курса:

 • Наблюдение и контрол на трансграничните заболявания, засягащи международната търговия
 • Представяне на трансграничните заболявания и тяхното въздействие върху търговията и популациите от диви животни

След това изберете от следните опции (до 60 кредита):

* Контрол на икономически важни паразити * Ново развитие в областта на епидемиологията и борбата с векторни заболявания * Въведение в ваксината * Здраве и околна среда на дивите животни * Технологичен напредък във ветеринарната диагностика * Проектиране и анализ на изследванията за болести по животните * контрол на болестите по животните * Въведение в ГИС и анализ на пространствените данни * Разширено ГИС и пространствена епидемиология и моделиране * Въвеждане на управление на цикъла на проекта * Глобализация и здраве * Съвременният зоопарк * Използването на изкуствени репродуктивни технологии в застрашените видове * Пасторализъм и здравето на стадото * Зоонотични заболявания в световен мащаб * Социално-икономически принципи за едно здраве * Връзката между продоволствената сигурност и глобалното здраве

Година 3: майстори

За майстор, вие ще изберете или да направите писмен отразяващ елемент от 10-15,000 думи.

Следдипломно професионално развитие (PPD)

Следдипломно професионално развитие (ППД) е насочено към работещите професионалисти, които искат да усъвършенстват знанията си чрез курс (и) на следдипломно ниво, без време или финансов ангажимент на пълен магистър, следдипломна квалификация или следдипломна квалификация.

Можете да вземете максимум 50 кредита за курсове в продължение на две години чрез нашата PPD схема. Те доведоха до университет в Единбург следдипломна награда за академичен кредит. Като алтернатива, след една година курсове можете да изберете да прехвърлите вашите кредити и да продължите да учите за по-висока награда по програма за магистърски програми, следдипломна квалификация или следдипломна квалификация. Въпреки че PPD курсовете имат различни начални дати през цялата година, можете да започнете само магистърска, следдипломна диплома или следдипломна сертификационна програма през месец септември. Всяко време, прекарано в изучаване на PPD, ще бъде приспаднато от времето, което ще имате, за да завършите магистърска програма, следдипломна квалификация или следдипломна квалификация.

Моля, свържете се с екипа на програмата за повече информация относно наличните курсове и началните дати на курса.

Кариерни възможности

Тази програма е създадена, за да подобри кариерата ви в управлението на животните по целия свят. Много от завършилите са използвали програмата като начин за популяризиране и / или докторантура.

Изисквания за вход

Университетска степен 2: 1 с отличие, или нейният международен еквивалент, във ветеринарната медицина, селскостопанската наука, биологията или свързаната с нея научна дисциплина.

Може да разгледаме и кандидатурата си, ако имате подходящ трудов стаж; моля, свържете се с нас, за да проверите, преди да кандидатствате. Може да бъдете допуснати до ниво сертификат само на първо място.

Изисквания на английски език

Всички кандидати трябва да притежават една от следните квалификации като доказателство за тяхната способност за английски език:

 • бакалавърска или магистърска степен, преподавана и оценена на английски език в мнозинство от англоезичната страна, както е определено от британските визи и имиграцията
 • IELTS Academic: общо 6.5 (най-малко 6.0 във всеки модул)
 • TOEFL-iBT: общо 92 (най-малко 20 във всеки модул)
 • PTE (A): общо 61 (най-малко 56 във всяка от разделите "Комуникативни умения", разделите "Разрешаване на умения" не се разглеждат)
 • CAE и CPE: общо 176 (най-малко 169 във всеки модул)
 • Trinity ISE: ISE II с отличия във всичките четири компонента

Преподаваните и оценяваните на английски език степени трябва да бъдат не повече от две и половина години в началото на вашата дипломна програма. Езиковите тестове трябва да са не повече от две години в началото на вашата дипломна програма.

Стипендии и финансиране

Университетът в Единбург предлага малък брой стипендии на изключителни кандидати. Те са много конкурентни.

Правителствени заеми на правителството на Обединеното кралство

Гражданите на Обединеното кралство, тези с установен статут и някои граждани на ЕС, които не пребивават в Обединеното кралство, биха могли да получат следдипломен заем за такси - а в някои случаи и за разходи за живот.

Последна актуализация Март 2020

Стипендия от Keystone

Научете за възможностите, които дава нашата стипендия

За учебното заведение

Together we form a unique grouping in the UK where vets, medics and biomedical scientists work together and study the common causes of disease that affect our populations.

Together we form a unique grouping in the UK where vets, medics and biomedical scientists work together and study the common causes of disease that affect our populations. Свиване