Магистър по Drug Discovery и безопасност

Общ преглед

Описание на програмата

Магистър по откриване и безопасност на наркотици

В магистърската програма в Drug Discovery и безопасност, ще се разгледа взаимодействието между молекулите и човешкото тяло от различни гледни точки: химическа, медицинска, токсикологични, фармакологични и генетични. Вие ще се съсредоточи върху една специализация, която отговаря на вашите специфични интереси по време на работа в мултидисциплинарна среда, където можете болен се справи с изпълнението на ключови въпроси за лекарствата на бъдещето. Шестдесет процента от заболявания все още са нелечими, така че все още има твърде много предизвикателства за изследователите да се справи.

Програмата в орехова черупка

Магистърската програма в Drug Discovery и безопасност е двугодишна програма на стойност 120 СЕК. През това време ще отнеме задължителни курсове в избрания от вас специализация, както и редица допълнителни курсове. Вашият собствен лабораторни изследвания е важна част от програмата, която изпълнява в една от участващите изследователски групи. Освен това, можете напиши литература дисертация по въпрос от Drug Discovery и безопасност на научните изследвания и да придобиете общи академични умения.


Специализации:

 • Биомаркери и клинична химичен анализ
 • Изчислителна Медицинска химия и Toxiology
 • Drug Design и Синтез
 • Drug Discovery и Target Finding
 • Drug Разпределение и за изчисляването безопасност

Възможности за работа


Завършили Drug Discovery и безопасност имат отлични перспективи за работа и като цяло могат да очакват да печелят добра заплата. Тази възможност се отваря цяла гама от възможности за кариера. Най-очевидните от тях са в лекарствения изследвания, фармацевтика индустрия и болнични лаборатории, но има и много възможности в рамките на изследователски институти и държавни агенции инспекция.

Проучване


Около 50% от завършилите преследва кариера в научните изследвания. В рамките на университета или научноизследователски институт, вие може да се използва като докторант. Продължение на четири години работите на собствения си изследвания, които ще бъдат наградени с докторска степен. Можете да получите степен PhD по различни теми, като например прилагането на имунната система срещу рака или влиянието на ензими в пренебрегваните заболявания като африканска сънна болест. След получаването им д-р, много възпитаници продължават кариерата си в изследвания или се намират в лидерски позиции в университетите, фармацевтични компании или в държавни агенции.

Естествено че не е нужно да преследва степен PhD. С вашата магистърска степен вие също може да работи като изследовател в фармацевтична компания. Работодателите във фармацевтичната индустрия, включват:

 • AstraZeneca
 • Novartis
 • Merck
 • Pfizer
 • Johnson & Johnson

Изисквания за прием

Изискванията са разделени на специализация специфични изисквания Мастърс "и общи изисквания.

Специфични изисквания магистърска програма Drug Discovery и безопасност

 • Студентите с холандски предварителен образование
  Магистърската програма в Drug Discovery и безопасност е отворена за студенти:
  • с бакалавърска степен по фармацевтични науки / Pharmacochemistry;
  • с бакалавърска степен по химия;
  • с бакалавърска степен в Медицински естествени науки;
  • които са следвали подобна програма в друг университет;
  • с бакалавърска степен в съответната Dutch HBO образование;
  • с достатъчно познания по английски език (ниво на Холандски VWO изследване).

 • НЮ студенти

 • Premaster оценка за завършилите HBO
  Ако Вие сте завършил HBO, че не е нужно да се вземат оценка на premaster да получите допускане до магистърската програма в Drug Discovery и безопасност. Вместо това, на Учителя координатор на специализацията вие избрахте ще проведе интервю за прием с вас. Ако отговаряте на всички изисквания, координатор на Учителя ще ви даде декларация, че не е нужно да се вземат оценката на premaster. Пишете в тази декларация, с формуляра за кандидатстване.

 • Студентите с международна предварителна образование
  Можете да получат пряк достъп до магистърската програма Drug Discovery и безопасност с бакалавърска степен по фармацевтични науки или химия. Ако държите бакалавърска степен в сродна обект като Медикобиологични науки, възможно е, че за първи път ще се изисква първо да донесе знанията си на ниво в редица области, в зависимост както от специализацията в бакалавърска и откриване на лекарства и Satefy специализация, за която кандидатствате. Решението за това как трябва да се компенсира евентуалните пропуски в знанията си ще бъде взето след консултации с магистърската координатор на вашата специализация.


Общи изисквания за владеене на език

Свободния университет в Амстердам изисква международни кандидати да вземат тест по английски език и да представят своите резултати, като част от заявлението. Изключения се правят за студенти, които са завършили образованието си в Канада, САЩ, Великобритания, Ирландия, Нова Зеландия или Австралия или които са получили International Baccalaureate или диплома Европейския Baccalaureate.

Последна актуализация Авг. 2017

За учебното заведение

Vrije Universiteit Amsterdam is an internationally renowned research university founded in 1880. The university offers over 150 English taught programmes at Bachelor’s, Master’s and PhD level to 23,00 ... Научете повече

Vrije Universiteit Amsterdam is an internationally renowned research university founded in 1880. The university offers over 150 English taught programmes at Bachelor’s, Master’s and PhD level to 23,000 students from all over the world. Students and staff of 130 nationalities create a dynamic international academic community. The University distinguishes itself in research and education through four interdisciplinary themes: Human Health and Life Sciences, Science for Sustainability, Connected World and Governance for Society. Свиване