University of Canberra разполага с множество стипендии за международни студенти.

Пораснете своята кариера в храненето отвътре

Ако сте сериозно по отношение на храненето и оказвате влияние върху хранителните нужди на все по-разширяващо се и застаряващо население, тогава курсът по "Курс по хранене" на UC ще Ви даде необходимите умения и квалификации, за да може вашите идеи да окажат влияние върху местното и национално ниво.

Като част от този курс ще използвате съществуващите си знания и опит, за да планирате и изпълнявате изследователски проект по Ваш избор и след това да участвате в 20 седмици обучение на работното място на пълно работно време, което ще ви помогне да съживите този проект - всички с пълна подкрепа и насърчаване от академични и индустриални експерти и наставници.

Тази възможност за поставяне ще се проведе в болници, читалища или отдели за хранене - всички настройки, които предлагат уникална възможност да спечелите опит от първа линия и да се свържете с професионалисти в бранша.

Също така курсът UC Master of Nutrition and Dietetics е единственият курс в Австралия, който предлага на всички дипломиращи се студенти допълнителен четириседмичен стаж, където можете активно да се насърчавате да разширявате мрежите си и да проучите възможностите за работа по едно и също време.

Време е да поемете контрол над кариерата си. Време е да регистрирате интереса си в курса по UC Master of Nutrition and Dietetics сега.

Изучаване на магистър по хранене и диететика на УК и вие ще:

 • да развият допълнителни знания, умения и отношение за изследване на здравето в рамките на храненето
 • да разберат приложението на храненето в социален, патофизиологичен и биохимичен здравен контекст
 • развиват умения за критично мислене, умения за решаване на проблеми и прилагат основани на доказателства подходи за справяне със здравословен проблем, свързан с хранителните вещества
 • демонстрират експертни комуникационни умения, за да прехвърлят сложни знания за храненето на различни аудитории
 • развийте автономност и самостоятелност в развитието на вашето учене и професионално развитие
 • да придобият необходимия научен опит и специфични знания и умения, за да се справят с понятията и мненията, свързани с храненето на хората
 • да идентифицират връзките между храненето, здравето и болестите на различни етапи от живота
 • адресиране на начините за подобряване на предоставянето на хранителна информация.

Работно интегрирано обучение (WIL)

Този курс включва и до 24 седмици обучение на работното място на пълен работен ден в редица направления, включително в сектора на общественото здравеопазване, болниците, хранителните услуги или в общността.

Цялата работа, завършена по време на това разположение, ще бъде включена в оценката на курса ви и е част от ангажимента на Факултета по здравеопазване на UC да помогне на студентите да получат ценен практически опит; и да изграждат контакти и взаимоотношения през целия живот, докато учат в UC.

Кариерни възможности

Университетът на УниКредит и диетолог е признат за притежаващ необходимите умения, опит и квалификация, за да стане акредитиран практикуващ диетолог. Тази акредитация се приема и в световен мащаб и отваря вратите към редица работни места в различни индустрии, включително:

 • болници
 • обществени здравни центрове
 • частна практика
 • държавни ведомства
 • хранителната промишленост
 • средства
 • образование
 • изследване

Информация, специфична за курса

Този курс има крайна дата за приключване и всички кандидатури трябва да бъдат подадени до 31 октомври всяка година и да отговарят на следните критерии:
 • имат бакалавърска степен по човешкото хранене
 • трябва да са завършили 2 звена в областта на химията (степен)
 • трябва да са завършили четири звена в областта на човешката биология и човешката физиология (степен)
 • трябва да са завършили две звена в областта на биохимията (второстепенно ниво)
 • трябва да са завършили четири звена в областта на хранителната и хранителната наука (степен)

Допълнителен формуляр за кандидатстване трябва да бъде попълнен като част от молбата ви и да включва изявление от 500 думи и два доклада на съдиите. Този формуляр за кандидатстване може да бъде намерен на: http: //www.canberra.edu.au / current-students / forms.

Приемането се основава на предварително академично постижение и съответния професионален опит или професионално развитие (включително референции).

За този курс има нестандартни изисквания за английски език. За да отговаряте на условията, трябва да имате общ академичен резултат IELTS от 7.0 без резултат от по-малко от 6.0. За алтернативни / еквивалентни начини за изпълнение на английските изисквания за този курс, моля, вижте документа за изискванията за владеене на английски език на уебсайта на университета.

Изисквания за прием

Този курс има краен срок за подаване на заявления до 31 октомври всяка година.

Кандидатите трябва да отговарят на всички изброени по-долу критерии:
А) завършил бакалавърска степен по човешкото хранене
B) две нива в химията
В) четиристепенни звена в областта на човешката биология и човешката физиология
D) Две второстепенни звена на ниво биохимия
Д) четиристепенни единици в науката за храненето и храненето

Програма с обучение на:
 • Английски
University of Canberra

Прегледайте още 2 курсове в University of Canberra »

Последна актуализация Ноември 24, 2018
Този курс е Редовно обучение
Start Date
Ян. 2020
Duration
4 - 12 
Редовно обучение
Price
40,000 AUD
Международни студенти, на година. Домашни ученици: CSP.