Магистър по фармация

Общ преглед

Описание на програмата

Разработена от водещи академици в областта на фармацията и нашият експертен образователен дизайнер, темата на курса се провежда по интегриран начин, насочен към студентите, като се използват най-модерните технологии и здрави връзки с професията на аптеките. Експертни гост-преподаватели и преподаватели в практиката се използват през целия курс, за да се осигури уместност и реално приложение на съдържанието. Студентите се занимават с клинична практика в голямо разнообразие от места, доставяни от UTS в цялата образователна степен. Това включва гарантирана разположение на болнична аптека за отговарящи на условията студенти. Ученето в кампуса се провежда в най-съвременното образователно и изследователско съоръжение на Graduate School of Health, което се открива през 2015 г.

Курсът има за цел да подготви завършилите да бъдат регистрирани фармацевти, които могат да успеят в разширени роли в нововъзникващите професионални среди и в променящите се медицински, социални, политически и регулаторни контексти. Това се постига чрез излизане отвъд традиционните образователни модели, така че студентите да се занимават с самостоятелно насочено и базирано на проблеми обучение, за да развият лидерски умения, да придобият опит с нововъзникващите технологии и да изградят мрежа от международно признати изследователи, учители и фармацевти.


Опциите за кариера включват: общностна аптека; Професионални фармацевтични услуги; болнична аптека; изследване на лекарства, проектиране и развитие; професионални роли във фармацевтичната промишленост; първична здравна помощ; консултантски услуги; образование; правителство и политика; въоръжените сили; и организации с нестопанска цел.

Последна актуализация Март 2020

За учебното заведение

At UTS, we think differently: we take global approach to education that has innovation at its core. What’s more, we’re a university for the real world. All our courses are closely aligned with industr ... Научете повече

At UTS, we think differently: we take global approach to education that has innovation at its core. What’s more, we’re a university for the real world. All our courses are closely aligned with industry need, so what you learn will prepare you for your future career. Свиване