Магистър по управление на общественото здраве (MPH - тропическа медицина)

Общ преглед

Описание на програмата

JLI Switzerland

Програмата JLI MPH in Tropical Medicine е разработена за съвременни здравни специалисти и студенти, които се стремят да направят кариера в тази важна дисциплина на медицината.

Програмата е насочена към изграждане на умения и практика на тропическата медицина и предоставянето на здравни грижи в общността. Тази програма също така предоставя възможности за участие в научни изследвания чрез фокусирани проекти в тази област. Акцентът е върху тропическите заболявания, инфекциите, наблюдението и информатиката в здравеопазването. JLI се е консултирала с експерти в областта на общественото здраве и тропическата медицина при разработването на тази програма и повечето от преподавателите имат значителен опит в тази област. Има не само акцент върху разработването на основни концепции в тропическата медицина, но и излагането на по-сложни области на обучение като интердисциплинарен подход за решаване на предизвикателства, свързани с инфекциозните заболявания, прилагане на препоръки, базирани на доказателства за инфекциозни и неинфекциозни заболявания, имунизационна политика и практика и няколко други ключови области от знания и умения, необходими на професионалисти, които практикуват тропическа медицина.

Тази програма е също отличен избор за лекари, медицински сестри, съюзни здравни работници и студенти по медицина, които имат интерес към тропическото здраве.

content

Магистърът по обществено здраве (MPH) - програмата за тропическа медицина е проектирана с много обширна учебна програма, за да гарантира, че ще развиете силни знания и умения в практиката на общественото здраве със специален акцент върху тропическата медицина.

Това е интензивна програма и се състои от 138 ECTS кредита, които трябва да бъдат попълнени в рамките на продължителност от 18 до 24 месеца.

Първо ще завършите основните MPH курсове (90 ECTS кредита), последвани от вашата специализация по тропическа медицина (48 ECTS кредита).

Подробностите за курсовете, които ще предприемете, са изброени на нашия уебсайт тук: Учебна програма на програмата

How you will study

Ще изучавате чрез завършване на самостоятелни курсове чрез аудиовизуално съдържание, интерактивни документи, видеоклипове, подкасти и друго мултимедийно съдържание, според случая. Други взаимодействия включват онлайн класове на живо, дискусии със студенти, преподаватели и ментори чрез портал за обучение, имейл и др.

Вижте подробно видео за нашата онлайн методика на обучение:

Assessment

Курсова:

Всеки курс е последван от изпит и задача. Ще трябва да издържите изпита, за да преминете към следващия курс. Нашият факултет може също да ви оцени въз основа на участието ви в дебати, дискусии и изследвания.

Доклади за проекти и проекти:

 • След основните MPH курсове: Доклад на проекта 1 (10 000 думи)
 • След курсове за специализация: Доклад на проекта 2 (10 000 думи)

Проектите ще се предприемат под ръководството на вашия преподавател и наставник. Те могат да бъдат индивидуален проект или екипен проект.

AccreditationsJLI Switzerland

Магистърът по обществено здраве (MPH) - тропическа медицина, е швейцарска степен, присъдена от института Джеймс Линд, Швейцария. Институтът „Джеймс Линд“ е одобрено висше висше учебно заведение с правомощия да присъжда частни степени в Швейцария. Институтът е регистриран в кантона Женева, Швейцария под UID CHE-255.747.977. James Lind Institute има различни акредитации, сертификати и международни членове.

DUAL DEGREEJLI+UTIU

Тази програма се предлага и като опция с двойна степен. Това ви позволява да спечелите 2 магистърски степени с минимални допълнителни разходи и усилия. В програмата за двойна степен ще завършите допълнителни 48 ECTS кредита чрез онлайн обучение в Международния телематичен университет UNINETTUNO, Рим, Италия (Università Telematica Internazionale UniNettuno „UTIU“). След завършването ви ще получите магистърска степен по научна степен по управление на общественото здраве от университета.

Следователно, след завършване на вашата програма с двойна степен, ще спечелите следните степени:

 • MPH - тропическа медицина (от Института на Джеймс Линд, Швейцария); &
 • Магистър по управление на общественото здраве (от Международния телематичен университет UNINETTUNO, Рим, Италия)

Допълнителна такса се прилага за опцията с двойна степен се споменава на нашия уебсайт.

Eligibility

 • Обикновено за кандидатстване се изисква бакалавърска степен или еквивалентно признато академично звание. Ако нямате такъв, свържете се с нас, за да обсъдим вашия случай. Пълен списък на критериите за допустимост е достъпен на нашия уебсайт тук .
 • Резултатите от теста за владеене на английски език (TOEFL, IELTS, PTE или еквивалент), взети през последните 2 години, може да се изискват. Може да бъдете освободени, ако сте местен говорител на английски език, ако сте завършили училището си / предишна степен по английски език или сте работили поне две години в обстановка, където английският е основният език, който се използва.

APPLICATION PROCESS

Приложението ни е много просто:

Стъпка 1: Попълнете формуляра за кандидатстване

Стъпка 2: Уверете се, че всички искани документи са изпратени

Стъпка 3: Платете таксата, ако заявлението бъде одобрено

ЗАПИШИ СЕ СЕГА

Documents Required

 • Копие с най-висока квалификация (напр. Сертификат за степен)
 • Копие от листове за преписи / марки
 • Доказателство за самоличност / гражданство, например копие на паспорт или национална лична карта
 • Снимка с размер на сканиран паспорт
 • Резултати от теста по английски език (ако е приложимо)

CAREERS

резултати

Програмата на JLI MPH в тропическата медицина е проектирана по начин, който е полезен за нови специалисти, както и за здравни специалисти като лекари, медицински сестри и свързани с тях здравни работници. След завършването на тази програма се очаква студентите да имат задълбочено разбиране на тропическите болести, причинно-следствените връзки и социалната тежест на всички тропически болести. Тъй като повечето тропически болести са инфекции или зарази, се очаква специалистите по тропическа медицина да имат силни познания за инфекциозните заболявания.

Освен лечението, има силен акцент върху ранното откриване чрез лабораторни изследвания и по този начин добра част от работните места в тропическата медицина са в лабораторни области като микробиология, вирусология и др. Специалистите по тропическо здраве също участват в превенцията на тропическите инфекции и това е отличен вариант за кариера за тези, които са страстни в разработването на интелигентни и иновативни решения за предотвратяване на инфекции.

Outlook Job

Отличен.

Кариерни възможности

Ключови роли, които студентите могат да изпълняват след завършване на тази програма, са специалист по тропическо здраве

 • Консултант по инфекциозни заболявания
 • Администратор на здравеопазването (тропици)
 • Администратор или мениджър на НПО
 • Имунизационен лидер или мениджър
 • Лидер на общността в здравеопазването

JLI ADVANTAGE

Когато изберете нашия магистър по наука по управление на общественото здраве (MPH), можете:

 • Установете достоверност
 • Учете със собствено темпо
 • Бъдете актуални и подходящи

За да знаете повече за това и другите ни програми, посетете нашия уебсайт тук: Уебсайт

За да кандидатствате, кликнете тук: ПРИЛОЖЕТЕ СЕГА

Последна актуализация Авг. 2020

За учебното заведение

JLI is an international educational institution with its main campus in Switzerland. We prepare our students for careers in public health, health administration, pharmaceutical sciences, clinical rese ... Научете повече

JLI is an international educational institution with its main campus in Switzerland. We prepare our students for careers in public health, health administration, pharmaceutical sciences, clinical research, clinical sciences, agriculture, and business management. Свиване