Магистър по управление на общественото здраве (MPH - инфекциозни заболявания)

Общ преглед

Описание на програмата

JLI Switzerland

Пандемията COVID 19 подчерта необходимостта от изграждане на капацитет за инфекциозни заболявания не само в развиващия се свят, но и в развитите страни. Медицинската инфраструктура в световен мащаб беше уловена от изненада и се бори да бъде в крак с бързото заразяване. Специалистите по инфекциозни заболявания, както на третичните грижи, така и на нивото на общественото здраве, са важни при лечението и контрола на инфекциозните заболявания.

Има огромна нужда от специалисти по инфекциозни болести по целия свят. Освен това непрекъснатото обучение на здравните специалисти е изключително важно, за да им помогне да знаят за развиващите се най-добри практики в управлението на нови и нововъзникващи инфекциозни заболявания.

Програмата „Инфекциозни заболявания на МПХ“ осигурява фокусирано разбиране на инфекциозните заболявания, включително принципите на микробиологията, общественото здраве, нозомиалните инфекции, епидемиологията, биостатистиката, храненето, имунологията, методологията на изследванията, надзора и разработването на лекарства.

Това е цялостна програма за студентите да придобият усъвършенствано разбиране за различни инфекциозни заболявания, включително тяхната диагноза, лечение, контрол и епидемиология. Студентите завършват проект под наставничеството на експерт по инфекциозни болести. Менторите помагат на студентите да намерят такива възможности за изследване.

content

Програмата за магистър по обществено здраве (MPH) - инфекциозни болести е разработена с много обширна учебна програма, за да гарантира, че ще развиете силни знания и умения в практиката на общественото здраве със специален акцент върху инфекциозните заболявания.

Това е интензивна програма и се състои от 138 ECTS кредита, които трябва да бъдат попълнени в рамките на продължителност от 18 до 24 месеца.

Първо ще завършите основните MPH курсове (90 ECTS кредита), последвани от вашата специализация по инфекциозни заболявания (48 ECTS кредити).

Подробностите за курсовете, които ще предприемете, са изброени на нашия уебсайт тук: Учебна програма на програмата

How you will study

Ще изучавате чрез завършване на самостоятелни курсове чрез аудиовизуално съдържание, интерактивни документи, видеоклипове, подкасти и друго мултимедийно съдържание, според случая. Други взаимодействия включват онлайн класове на живо, дискусии със студенти, преподаватели и ментори чрез портал за обучение, имейл и др.

Вижте подробно видео за нашата онлайн методика на обучение:

Assessment

Курсова:

Всеки курс е последван от изпит и задача. Ще трябва да издържите изпита, за да преминете към следващия курс. Нашият факултет може също да ви оцени въз основа на участието ви в дебати, дискусии и изследвания.

Доклади за проекти и проекти:

 • След основните MPH курсове: Доклад на проекта 1 (10 000 думи)
 • След курсове за специализация: Доклад на проекта 2 (10 000 думи)

Проектите ще се предприемат под ръководството на вашия преподавател и наставник. Те могат да бъдат индивидуален проект или екипен проект.

AccreditationsJLI Switzerland

Магистърът по обществено здраве (MPH) - инфекциозни заболявания, е швейцарска степен, присъдена от института Джеймс Линд, Швейцария. Институтът „Джеймс Линд“ е одобрено висше висше учебно заведение с правомощия да присъжда частни степени в Швейцария. Институтът е регистриран в кантона Женева, Швейцария под UID CHE-255.747.977. James Lind Institute има различни акредитации, сертификати и международни членове.

DUAL DEGREEJLI+UTIU

Тази програма се предлага и като опция с двойна степен. Това ви позволява да спечелите 2 магистърски степени с минимални допълнителни разходи и усилия. В програмата за двойна степен ще завършите допълнителни 48 ECTS кредита чрез онлайн обучение в Международния телематичен университет UNINETTUNO, Рим, Италия (Università Telematica Internazionale UniNettuno „UTIU“). След завършването ви ще получите магистърска степен по научна степен по управление на общественото здраве от университета.

Следователно, след завършване на вашата програма с двойна степен, ще спечелите следните степени:

 • MPH - инфекциозни заболявания (от Института на Джеймс Линд, Швейцария); &
 • Магистър по управление на общественото здраве (от Международния телематичен университет UNINETTUNO, Рим, Италия)

Допълнителна такса се прилага за опцията с двойна степен се споменава на нашия уебсайт.

Eligibility

 • Обикновено за кандидатстване се изисква бакалавърска степен или еквивалентно признато академично звание. Ако нямате такъв, свържете се с нас, за да обсъдим вашия случай. Пълен списък на критериите за допустимост е достъпен на нашия уебсайт тук .
 • Резултатите от теста за владеене на английски език (TOEFL, IELTS, PTE или еквивалент), взети през последните 2 години, може да се изискват. Може да бъдете освободени, ако сте местен говорител на английски език, ако сте завършили училището си / предишна степен по английски език или сте работили поне две години в обстановка, където английският е основният език, който се използва.

APPLICATION PROCESS

Приложението ни е много просто:

Стъпка 1: Попълнете формуляра за кандидатстване

Стъпка 2: Уверете се, че всички искани документи са изпратени

Стъпка 3: Платете таксата, ако заявлението бъде одобрено

ЗАПИШИ СЕ СЕГА

Documents Required

 • Копие с най-висока квалификация (напр. Сертификат за степен)
 • Копие от листове за преписи / марки
 • Доказателство за самоличност / гражданство, например копие на паспорт или национална лична карта
 • Снимка с размер на сканиран паспорт
 • Резултати от теста по английски език (ако е приложимо)

CAREERS

резултати

„MPH в инфекциозните болести“ поддържа мисията на James Lind Institute за преодоляване на разликата в нуждата от умения в общественото здраве и клиничните изследвания. Специализацията по инфекциозни заболявания предлага на специалистите в областта на общественото здравеопазване разнообразни възможности за възнаграждение в кариерата. Обучението и уменията за инфекциозни заболявания ви правят подходящи за различни роли в общественото здраве. Програмата осигурява фокусирано разбиране на заразните заболявания и укрепва вашите умения за разработване на политики и стратегии за тяхното лечение, наблюдение и контрол. Програмата за инфекциозни заболявания на МПХ в JLI ще помогне за осигуряване на обучена работна сила за системите за обществено здраве. Освен обществената здравна практика, студентите, които успешно завършат тази програма, ще могат да изследват и кариерата в областта на академичните среди и обучението, общественото образование, консултациите, застъпничеството на пациентите, разработването на политики, борбата с болничните инфекции и НПО.

Outlook Job

Отличен.

Кариерни възможности

Пазарът на труда за работни места, свързани с инфекциозни заболявания, продължава да расте с много по-високи темпове от пазарния среден. Според Бюрото по трудова статистика (BLS) специалистите по инфекциозни болести ще видят перспективите им за работа да се увеличат с 24% през следващите 10 години.

JLI ADVANTAGE

Когато изберете нашия магистър по наука по управление на общественото здраве (MPH), можете:

 • Установете достоверност
 • Учете със собствено темпо
 • Бъдете актуални и подходящи

За да знаете повече за това и другите ни програми, посетете нашия уебсайт тук: Уебсайт

За да кандидатствате, кликнете тук: ПРИЛОЖЕТЕ СЕГА

Последна актуализация Авг. 2020

За учебното заведение

JLI is an international educational institution with its main campus in Switzerland. We prepare our students for careers in public health, health administration, pharmaceutical sciences, clinical rese ... Научете повече

JLI is an international educational institution with its main campus in Switzerland. We prepare our students for careers in public health, health administration, pharmaceutical sciences, clinical research, clinical sciences, agriculture, and business management. Свиване