Магистър по управление на общественото здраве (MPH - здраве на майката и детето)

Общ преглед

Описание на програмата

JLI Switzerland

Програмата за MPH в майчиното и детското здраве е предназначена за студентите да развият добро разбиране, критично мислене и ключови умения, необходими за намиране на решения на важни здравни предизвикателства пред жените и децата по целия свят. Това е много обширна тема и учениците се насърчават да разширят още повече своите знания във всяка област на интерес към кет в рамките на този предмет.

След завършване на тази специализация се очаква студентите да прилагат своите знания и умения в рамките на тази ключова здравна област. Студентите, които завършват тази програма, обикновено намират възможности за работа в рамките на здравната система с акцент върху здравето на майката и детето. Студентите също се включват в изследванията, за да разберат и оценят честотата, разпространението и възможностите за промяна за по-добри резултати по отношение на здравето на жените и децата.

content

Програмата „Магистър по обществено здраве“ (MPH) - Програма за здраве на майката и детето е създадена с много изчерпателна учебна програма, за да гарантира, че ще развиете силни знания и умения в практиката на общественото здраве със специален акцент върху здравето на майката и детето.

Това е интензивна програма и се състои от 138 ECTS кредита, които трябва да бъдат попълнени в рамките на продължителност от 18 до 24 месеца.

Първо ще завършите основните MPH курсове (90 ECTS кредита), последвани от вашата специализация в здравето на майката и детето (48 ECTS кредита).

Подробностите за курсовете, които ще предприемете, са изброени на нашия уебсайт тук: Учебна програма на програмата

How you will study

Ще изучавате чрез завършване на самостоятелни курсове чрез аудиовизуално съдържание, интерактивни документи, видеоклипове, подкасти и друго мултимедийно съдържание, според случая. Други взаимодействия включват онлайн класове на живо, дискусии със студенти, преподаватели и ментори чрез портал за обучение, имейл и др.

Вижте подробно видео за нашата онлайн методика на обучение:

Assessment

Курсова:

Всеки курс е последван от изпит и задача. Ще трябва да издържите изпита, за да преминете към следващия курс. Нашият факултет може също да ви оцени въз основа на участието ви в дебати, дискусии и изследвания.

Доклади за проекти и проекти:

 • След основните MPH курсове: Доклад на проекта 1 (10 000 думи)
 • След курсове за специализация: Доклад на проекта 2 (10 000 думи)

Проектите ще се предприемат под ръководството на вашия преподавател и наставник. Те могат да бъдат индивидуален проект или екипен проект.

AccreditationsJLI Switzerland

Магистърът по обществено здраве (MPH) - здраве на майката и детето, е швейцарска степен, присъдена от института Джеймс Линд, Швейцария. Институтът „Джеймс Линд“ е одобрено висше висше учебно заведение с правомощия да присъжда частни степени в Швейцария. Институтът е регистриран в кантона Женева, Швейцария под UID CHE-255.747.977. James Lind Institute има различни акредитации, сертификати и международни членове.

DUAL DEGREEJLI+UTIU

Тази програма се предлага и като опция с двойна степен. Това ви позволява да спечелите 2 магистърски степени с минимални допълнителни разходи и усилия. В програмата за двойна степен ще завършите допълнителни 48 ECTS кредита чрез онлайн обучение в Международния телематичен университет UNINETTUNO, Рим, Италия (Università Telematica Internazionale UniNettuno „UTIU“). След завършването ви ще получите магистърска степен по научна степен по управление на общественото здраве от университета.

Следователно, след завършване на вашата програма с двойна степен, ще спечелите следните степени:

 • MPH - здраве на майката и детето (от Института на Джеймс Линд, Швейцария); &
 • Магистър по управление на общественото здраве (от Международния телематичен университет UNINETTUNO, Рим, Италия)

Допълнителна такса се прилага за опцията с двойна степен се споменава на нашия уебсайт.

Eligibility

 • Обикновено за кандидатстване се изисква бакалавърска степен или еквивалентно признато академично звание. Ако нямате такъв, свържете се с нас, за да обсъдим вашия случай. Пълен списък на критериите за допустимост е достъпен на нашия уебсайт тук .
 • Резултатите от теста за владеене на английски език (TOEFL, IELTS, PTE или еквивалент), взети през последните 2 години, може да се изискват. Може да бъдете освободени, ако сте местен говорител на английски език, ако сте завършили училището си / предишна степен по английски език или сте работили поне две години в обстановка, където английският е основният език, който се използва.

APPLICATION PROCESS

Приложението ни е много просто:

Стъпка 1: Попълнете формуляра за кандидатстване

Стъпка 2: Уверете се, че всички искани документи са изпратени

Стъпка 3: Платете таксата, ако заявлението бъде одобрено

ЗАПИШИ СЕ СЕГА

Documents Required

 • Копие с най-висока квалификация (напр. Сертификат за степен)
 • Копие от листове за преписи / марки
 • Доказателство за самоличност / гражданство, например копие на паспорт или национална лична карта
 • Снимка с размер на сканиран паспорт
 • Резултати от теста по английски език (ако е приложимо)

CAREERS

резултати

Специалистите по здравеопазване на майката и детето (MCH) работят в здравни заведения, които са фокусирани основно върху грижите за майките и децата. Подкрепата, която MCH специалистите оказват, е част от по-широкото осигуряване на общественото здраве чрез здравна система на общността. В рамките на общностното здравно обслужване специалистите по МСН поемат значителни отговорности за поддържане и подобряване на качеството на грижите, които се предоставят на майките и децата.

Не само техническите умения са необходими, за да бъдем успешни като професионалист по МСО. Както е вярно за много други отрасли на общественото здраве, от специалистите по МСН се изисква да бъдат квалифицирани комуникатори, активни слушатели и да имат висок емоционален коефициент (EQ). Тези атрибути представляват комбинация от вродена личност и висококачествено обучение, което излага специалистите по МЧ на необходимите поведения, необходими за успех в техните роли. Очаква се специалистите по МСН да участват в програми за пропагандиране, образование и обучение, свързани със социални услуги, имунизация и свързани с тях програми, дейности, свързани с майчинството, и много други.

MPL с двойна степен JLI със специализация в здравето на майката и детето (MCH) е проектиран да отговаря на медицински специалисти или свежи завършили, които се стремят да работят в MCH. Учебната програма на програмата предоставя възможност на студентите да се запознаят с основите на MCH и прилагането на MCH уменията при предоставянето на здравни грижи.

Outlook Job

Отличен.

Кариерни възможности

Здравето на майката и детето (MCH) е една от най-важните и натоварени области за предоставяне на здравни грижи в общността и тя продължава да расте с нарастването на населението по света. Варианти за кариера за специалисти по МЗ съществуват както в публичните, така и в частните здравни заведения, както и в други организации като правителства, неправителствени организации, благотворителни организации, академични среди и изследователски организации. С магистърска степен по обществено здраве (MPH) и специализиран MPH по здраве на майката и детето нашите студенти получават силен интерес от подобни организации по целия свят. Според Бюрото по трудова статистика се предвижда увеличение с 16% на здравните работници в общността, които ще бъдат наети между 2016 г. до 2026 г.

JLI ADVANTAGE

Когато изберете нашия магистър по наука по управление на общественото здраве (MPH), можете:

 • Установете достоверност
 • Учете със собствено темпо
 • Бъдете актуални и подходящи

За да знаете повече за това и другите ни програми, посетете нашия уебсайт тук: Уебсайт

За да кандидатствате, кликнете тук: ПРИЛОЖЕТЕ СЕГА

Последна актуализация Авг. 2020

За учебното заведение

JLI is an international educational institution with its main campus in Switzerland. We prepare our students for careers in public health, health administration, pharmaceutical sciences, clinical rese ... Научете повече

JLI is an international educational institution with its main campus in Switzerland. We prepare our students for careers in public health, health administration, pharmaceutical sciences, clinical research, clinical sciences, agriculture, and business management. Свиване