Магистър по управление на общественото здраве (MPH - Хранене и диететика)

Общ преглед

Описание на програмата

JLI Switzerland

Храненето и диетиката са важна и неразделна част от всяко начинание за здравна доставка. В контекста на общественото здравеопазване решаването на предизвикателствата на храненето и диететиката играе огромна роля в повечето програми за обществено здраве. Здравето и храненето са изключително сложни. Това се отнася за хора, които са здрави или болни, общности, здравни системи, работни места и т.н.

Програмата за MPH в храненето и диететиката в Института Джеймс Линд е създадена да ви даде задълбочено разбиране на предизвикателствата, които съществуват в храненето и здравето. Тази програма ви осигурява силен опит в основните понятия за храненето, както и връзката му с общественото здраве. Съществува също така силен практически подход за учене с излагане на обучение, основано на умения, относно медицинските аспекти на храненето, ефекта на храненето върху общността, запазването на храните и микробиологията и безопасността на храните. Това е интензивна програма и се очаква учениците да имат усъвършенствано разбиране за храненето след приключване на програмата. Студентите завършват проект под наставничеството на експерт по хранене и диететика. Има избрани възможности за студентите да провеждат проектите си в сътрудничество с организация, която се занимава с хранене и обществено здраве. Менторите помагат на студентите да намерят такива възможности за изследване.

content

Програмата за магистър по обществено здраве (MPH) - хранене и диететика е разработена с много обширна учебна програма, за да гарантира, че ще развиете силни знания и умения в практиката на общественото здраве със специален акцент върху храненето и диететиката.

Това е интензивна програма и се състои от 138 ECTS кредита, които трябва да бъдат попълнени в рамките на продължителност от 18 до 24 месеца.

Първо ще завършите основните MPH курсове (90 ECTS кредита), последвани от вашата специализация в областта на храненето и диететиката (48 ECTS кредита).

Подробностите за курсовете, които ще предприемете, са изброени на нашия уебсайт тук: Учебна програма на програмата

How you will study

Ще изучавате чрез завършване на самостоятелни курсове чрез аудиовизуално съдържание, интерактивни документи, видеоклипове, подкасти и друго мултимедийно съдържание, според случая. Други взаимодействия включват онлайн класове на живо, дискусии със студенти, преподаватели и ментори чрез портал за обучение, имейл и др.

Вижте подробно видео за нашата онлайн методика на обучение:

Assessment

Курсова:

Всеки курс е последван от изпит и задача. Ще трябва да издържите изпита, за да преминете към следващия курс. Нашият факултет може също да ви оцени въз основа на участието ви в дебати, дискусии и изследвания.

Отчети за проекти и проекти:

 • След основните MPH курсове: Доклад на проекта 1 (10 000 думи)
 • След курсове за специализация: Доклад на проекта 2 (10 000 думи)

Проектите ще се предприемат под ръководството на вашия преподавател и наставник. Те могат да бъдат индивидуален проект или екипен проект.

AccreditationsJLI Switzerland

Магистърът по обществено здраве (MPH) - хранене и диететика, е швейцарска степен, присъдена от института Джеймс Линд, Швейцария. Институтът „Джеймс Линд“ е одобрено висше висше учебно заведение с правомощия да присъжда частни степени в Швейцария. Институтът е регистриран в кантона Женева, Швейцария под UID CHE-255.747.977. James Lind Institute има различни акредитации, сертификати и международни членове.

DUAL DEGREEJLI+UTIU

Тази програма се предлага и като опция с двойна степен. Това ви позволява да спечелите 2 магистърски степени с минимални допълнителни разходи и усилия. В програмата за двойна степен ще завършите допълнителни 48 ECTS кредита чрез онлайн обучение в Международния телематичен университет UNINETTUNO, Рим, Италия (Università Telematica Internazionale UniNettuno „UTIU“). След завършването ви ще получите магистърска степен по научна степен по управление на общественото здраве от университета.

Следователно, след завършване на вашата програма с двойна степен, ще спечелите следните степени:

 • MPH - Хранене и диететика (от Института на Джеймс Линд, Швейцария); &
 • Магистър по управление на общественото здраве (от Международния телематичен университет UNINETTUNO, Рим, Италия)

Допълнителна такса се прилага за опцията с двойна степен се споменава на нашия уебсайт.

Eligibility

 • Обикновено за кандидатстване се изисква бакалавърска степен или еквивалентно признато академично звание. Ако нямате такъв, свържете се с нас, за да обсъдим вашия случай. Пълен списък на критериите за допустимост е достъпен на нашия уебсайт тук .
 • Резултатите от теста за владеене на английски език (TOEFL, IELTS, PTE или еквивалент), взети през последните 2 години, може да се изискват. Може да бъдете освободени, ако сте местен говорител на английски език, ако сте завършили училището си / предишна степен по английски език или сте работили поне две години в обстановка, където английският е основният език, който се използва.

APPLICATION PROCESS

Приложението ни е много просто:

Стъпка 1: Попълнете формуляра за кандидатстване

Стъпка 2: Уверете се, че всички искани документи са изпратени

Стъпка 3: Платете таксата, ако заявлението бъде одобрено

ЗАПИШИ СЕ СЕГА

Documents Required

 • Копие с най-висока квалификация (напр. Сертификат за степен)
 • Копие от листове за преписи / марки
 • Доказателство за самоличност / гражданство, например копие на паспорт или национална лична карта
 • Снимка с размер на сканиран паспорт
 • Резултати от теста по английски език (ако е приложимо)

CAREERS

резултати

Програмата за MPH в областта на храненето и диететиката в JLI е разработена, за да подготви студентите да подобрят разбирането им за хранителните и диетичните аспекти на общественото здраве. Тази програма използва техники и методологии за учащите да поемат роли в по-широката общност за обществено здраве с акцент върху здравето на общността и населението. Ролите, които са отворени за кандидатите, са в хранително-вкусовата промишленост, обществените здравни организации, организациите за обществено здравеопазване, медиите, академичните среди, правителствата и неправителствените организации. Очаква се студентите да развият широки и задълбочени знания и умения за съветване на пациентите, общото население и политиците относно ефективни начини за борба с предизвикателствата, свързани с храненето и диетата. Студентите също са изложени на умения, които им помагат да намерят медицински роли в рамките на третичните здравни заведения, за да поддържат медицинското хранене като част от схемите за лечение на пациенти, като част от грижите им за заболявания, свързани с начина на живот, рак, алергии и др.

Тази интензивна програма също така дава възможност на учениците да поемат роли, които участват в достъпа до здравеопазване с акцент върху образованието и информираността. Области като консултации, застъпничество за пациенти, достъп до грижи, развитие на политики и образование и осведоменост на общността са силни фокусни области в тази област.

Outlook Job

Отличен. Пазарът на работа за хранене и свързани с диетата работни места продължава да расте с много по-високи темпове от пазарния среден. Според Бюрото по трудова статистика на САЩ ръстът на работните места за ролите, свързани с храненето, е 11%, което е по-бързо от средното за всички професии. Повечето роли са в области като затлъстяване, диабет, рак и други здравни състояния.

Кариерни възможности

След завършване на MPH в областта на храненето в диетиката, студентите получават право на няколко ключови роли като

 • Съветник по здраве и диета
 • Мениджър на общественото здраве
 • Регулаторен инспектор
 • Експерт по етикетиране на храните
 • Технологичен специалист по хранене
 • Експерт за промоция на здравето
 • Служител за промоция на здравето на населението
 • Хигиенист по храните
 • Персонал за продажби на храни
 • Консултант по хранене
 • Мениджър на хранителни продукти
 • Експерт по спортна храна
 • Диетичен съветник

JLI ADVANTAGE

Когато изберете нашия магистър по наука по управление на общественото здраве (MPH), можете:

 • Установете достоверност
 • Учете със собствено темпо
 • Бъдете актуални и подходящи

За да знаете повече за това и другите ни програми, посетете нашия уебсайт тук: Уебсайт

За да кандидатствате, кликнете тук: ПРИЛОЖЕТЕ СЕГА

Последна актуализация Авг. 2020

За учебното заведение

JLI is an international educational institution with its main campus in Switzerland. We prepare our students for careers in public health, health administration, pharmaceutical sciences, clinical rese ... Научете повече

JLI is an international educational institution with its main campus in Switzerland. We prepare our students for careers in public health, health administration, pharmaceutical sciences, clinical research, clinical sciences, agriculture, and business management. Свиване