Магистър по управление на общественото здраве (MPH)

Общ преглед

Описание на програмата

JLI Switzerland

Областта на общественото здраве е от голямо значение, тъй като се фокусира върху здравето на ниво население / общност. Хората, които са обучени в сферата на общественото здравеопазване и имат висши степени в тази област, са силно търсени в световен мащаб. Специалистите по обществено здраве помагат да се предотврати появата на болести, да разработят план за действие в случай на огнища и да работят на национално и международно ниво при разработването и прилагането на политики. Като цяло специалистите в областта на общественото здравеопазване са част от големи здравни организации както за и с нестопанска цел, така и за публични или частни. MPH, предлаган от Института Джеймс Линд, Швейцария, е концептуализиран и проектиран от експерти, които гарантират, че ние обучаваме нашите студенти да прилагат основи на общественото здраве, които отличават нашата програма от по-академичните програми за МПХ. Нашата програма за MPH поставя акцент върху практическите аспекти на решаването на предизвикателствата пред общественото здраве. Ние се фокусираме върху изграждането на умения на нашите студенти, за да можете да приложите тези умения веднага.

content

Програмата за магистър по обществено здраве (MPH) е създадена с много изчерпателна учебна програма, за да гарантира, че ще развиете силни знания и умения в практиката на общественото здраве със специален акцент върху тропическата медицина.

Това е интензивна програма и се състои от 90 кредита по ECTS, които трябва да бъдат попълнени в рамките на 18 месеца.

Подробностите за курсовете, които ще предприемете, са изброени на нашия уебсайт тук: Учебна програма на програмата

How you will study

Ще изучавате чрез завършване на самостоятелни курсове чрез аудиовизуално съдържание, интерактивни документи, видеоклипове, подкасти и друго мултимедийно съдържание, според случая. Други взаимодействия включват онлайн класове на живо, дискусии със студенти, преподаватели и ментори чрез портал за обучение, имейл и др.

Вижте подробно видео за нашата онлайн методика на обучение:

Assessment

Курсова:

Всеки курс е последван от изпит и задача. Ще трябва да издържите изпита, за да преминете към следващия курс. Нашият факултет може също да ви оцени въз основа на участието ви в дебати, дискусии и изследвания.

Доклади за проекти и проекти:

 • След основните MPH курсове: Доклад на проекта 1 (10 000 думи)

Проектите ще се предприемат под ръководството на вашия преподавател и наставник. Те могат да бъдат индивидуален проект или екипен проект.

AccreditationsJLI Switzerland

Магистърът по обществено здраве (MPH), е швейцарска степен, присъдена от института Джеймс Линд, Швейцария. Институтът „Джеймс Линд“ е одобрено висше средно образование с правомощия да присъжда частни степени в Швейцария. Институтът е регистриран в кантона Женева, Швейцария под UID CHE-255.747.977. James Lind Institute има различни акредитации, сертификати и международни членове.

DUAL DEGREEJLI+UTIU

Тази програма се предлага и като опция с двойна степен. Това ви позволява да спечелите 2 магистърски степени с минимални допълнителни разходи и усилия. В програмата за двойна степен ще завършите допълнителни 48 ECTS кредита чрез онлайн обучение в Международния телематичен университет UNINETTUNO, Рим, Италия (Università Telematica Internazionale UniNettuno „UTIU“). След завършването ви ще получите магистърска степен по научна степен по управление на общественото здраве от университета.

Следователно, след завършване на вашата програма с двойна степен, ще спечелите следните степени:

 • Магистър по управление на общественото здраве (MPH) (от Институт Джеймс Линд, Швейцария); &
 • Магистър по управление на общественото здраве (от Международния телематичен университет UNINETTUNO, Рим, Италия)

Допълнителна такса се прилага за опцията с двойна степен се споменава в нашия уебсайт.

Eligibility

 • Обикновено за кандидатстване се изисква бакалавърска степен или еквивалентно признато академично звание. Ако нямате такъв, свържете се с нас, за да обсъдим вашия случай. Пълен списък на критериите за допустимост е достъпен на нашия уебсайт тук .
 • Резултатите от теста за владеене на английски език (TOEFL, IELTS, PTE или еквивалент), взети през последните 2 години, може да се изискват. Може да бъдете освободени, ако сте местен говорител на английски език, ако сте завършили училището си / предишна степен по английски език или сте работили поне две години в обстановка, където английският е основният език, който се използва.

APPLICATION PROCESS

Приложението ни е много просто:

Стъпка 1: Попълнете формуляра за кандидатстване

Стъпка 2: Уверете се, че всички искани документи са изпратени

Стъпка 3: Платете таксата, ако заявлението бъде одобрено

ЗАПИШИ СЕ СЕГА

Documents Required

 • Копие с най-висока квалификация (напр. Сертификат за степен)
 • Копие от листове за преписи / марки
 • Доказателство за самоличност / гражданство, например копие на паспорт или национална лична карта
 • Снимка с размер на сканиран паспорт
 • Резултати от теста по английски език (ако е приложимо)

CAREERS

резултати

Програмата за MPH от James Lind Institute, Швейцария, е отлична програма за студенти и специалисти да поемат различни роли в секторите на общественото здравеопазване и свързаните с тях здравни сектори.

Тази програма е разработена, за да помогне на студентите да развият силни знания и умения за изследване на възможностите в общественото здравеопазване, включително такива, които са в специализирани области като здраве на майката и детето, здравето на околната среда, храненето, професионалното здраве и много други.

Тази програма също е предназначена да направи нашите студенти привлекателни за международни агенции, обществени здравни организации, правителствени организации и неправителствени организации, участващи в здравни доставки, промоция, управление и администрация.

Защо магистърът по управление на общественото здравеопазване (MPH) от института Джеймс Линд?

В неотдавнашно проучване, проведено върху отворените позиции в общественото здравеопазване в Journal of Global Health и много други подобни изследвания, стана ясно, че за максимално увеличаване на шансовете за успех в осигуряването на кариера в общественото здравеопазване, магистърската степен е изключително полезна.

 • 67% от позициите бяха в неправителствени организации (НПО)
 • 14% от позициите се занимават с клинични дисциплини предимно медицина.
 • 50% от работните места включват молбата кандидатите да притежават вида на знанията и уменията, които обикновено се придобиват в училищата по обществено здраве, предлагащи курсове, свързани с глобалното здраве.
 • 51% от изброените възможности изискват най-малко ниво на магистърска степен на квалификация или докторска степен.

Мрежи, наблюдения, стажове и проекти

Нашите студенти имат възможност да се включат в мрежите на нашите преподаватели в глобални и национални организации, лица и различни други ключови заинтересовани страни. Ние също така гарантираме, че студентите имат най-добрия шанс да осигурят стажове и наблюдения в международни организации. Студентите също се подпомагат да разработват и провеждат проектите си под наставничеството на местен или международен експерт по обществено здраве.

Outlook Job

Отличен.

Кариерни възможности

Завършилите тази степен по МПХ ще придобият умения за широк спектър от възможности за кариера както в публичния, така и в частния сектор. Завършилите могат да използват степента, за да проучат кариера в научните изследвания, с редица възможности, налични в академична и неакадемична среда. Освен, че работят в болнични заведения, хората със степен на обществено здраве и здравна икономика и др. Могат да работят в университети, здравно осигуряване.

JLI ADVANTAGE

Когато изберете нашия магистър по наука по управление на общественото здраве (MPH), можете:

 • Установете достоверност
 • Учете със собствено темпо
 • Бъдете актуални и подходящи

За да знаете повече за това и другите ни програми, посетете нашия уебсайт тук: Уебсайт

За да кандидатствате, кликнете тук: ПРИЛОЖЕТЕ СЕГА

Последна актуализация Авг. 2020

За учебното заведение

JLI is an international educational institution with its main campus in Switzerland. We prepare our students for careers in public health, health administration, pharmaceutical sciences, clinical rese ... Научете повече

JLI is an international educational institution with its main campus in Switzerland. We prepare our students for careers in public health, health administration, pharmaceutical sciences, clinical research, clinical sciences, agriculture, and business management. Свиване