Магистър по управление на общественото здравеопазване (MPH - Public Health Leadership)

Общ преглед

Описание на програмата

JLI Switzerland

Тази програма е особено подходяща за начинаещи и професионалисти, които имат голям интерес да поемат ръководни роли в здравеопазването. Студенти от медицински сестри, медицина, съюзническо здраве, психично здраве, болнична администрация, медицински работници на място и специалисти по диагностика намират тази програма за голям интерес.

Има огромна нужда от ефективни лидери в съвременните здравни организации и тази програма е съобразена с тези нужди, така че амбициозните студенти да развият хъс, за да разберат лидерските потребности в здравеопазването. Има акцент върху грижите, основани на доказателства, управленската ефективност, основите на финансите и счетоводството и водещите екипи.

content

Магистърът по обществено здраве (MPH) - Програмата за лидерство в общественото здравеопазване е създадена с много обширна учебна програма, която да гарантира, че ще развиете силни знания и умения в практиката на общественото здраве със специален акцент върху лидерството в общественото здраве.

Това е интензивна програма и се състои от 138 ECTS кредита, които трябва да бъдат попълнени в рамките на продължителност от 18 до 24 месеца.

Първо ще завършите основните MPH курсове (90 ECTS кредита), последвани от вашата специализация по лидерство в общественото здраве (48 ECTScredits).

Подробностите за курсовете, които ще предприемете, са изброени на нашия уебсайт тук: Учебна програма на програмата

How you will study

Ще изучавате чрез завършване на самостоятелни курсове чрез аудиовизуално съдържание, интерактивни документи, видеоклипове, подкасти и друго мултимедийно съдържание, според случая. Други взаимодействия включват онлайн класове на живо, дискусии със студенти, преподаватели и ментори чрез портал за обучение, имейл и др.

Вижте подробно видео за нашата онлайн методика на обучение:

Assessment

Курсова:

Всеки курс е последван от изпит и задача. Ще трябва да издържите изпита, за да преминете към следващия курс. Нашият факултет може също да ви оцени въз основа на участието ви в дебати, дискусии и изследвания.

Доклади за проекти и проекти:

 • След основните MPH курсове: Доклад на проекта 1 (10 000 думи)
 • След курсове за специализация: Доклад на проекта 2 (10 000 думи)

Проектите ще се предприемат под ръководството на вашия преподавател и наставник. Те могат да бъдат индивидуален проект или екипен проект.

AccreditationsJLI Switzerland

Магистърът по обществено здраве (MPH) - лидерство в общественото здравеопазване, е швейцарска степен, присъдена от института Джеймс Линд, Швейцария. Институтът „Джеймс Линд“ е одобрено висше висше учебно заведение с правомощия да присъжда частни степени в Швейцария. Институтът е регистриран в кантона Женева, Швейцария под UID CHE-255.747.977. James Lind Institute има различни акредитации, сертификати и международни членове.

DUAL DEGREEJLI+UTIU

Тази програма се предлага и като опция с двойна степен. Това ви позволява да спечелите 2 магистърски степени с минимални допълнителни разходи и усилия. В програмата за двойна степен ще завършите допълнителни 48 ECTS кредита чрез онлайн обучение в Международния телематичен университет UNINETTUNO, Рим, Италия (Università Telematica Internazionale UniNettuno „UTIU“). След завършването ви ще получите магистърска степен по научна степен по управление на общественото здраве от университета.

Следователно, след завършване на вашата програма с двойна степен, ще спечелите следните степени:

 • MPH - лидерство в общественото здравеопазване (от Института на Джеймс Линд, Швейцария); &
 • Магистър по управление на общественото здраве (от Международния телематичен университет UNINETTUNO, Рим, Италия)

Допълнителна такса се прилага за опцията с двойна степен се споменава на нашия уебсайт.

Eligibility

 • Обикновено за кандидатстване се изисква бакалавърска степен или еквивалентно признато академично звание. Ако нямате такъв, свържете се с нас, за да обсъдим вашия случай. Пълен списък на критериите за допустимост е достъпен на нашия уебсайт тук .
 • Резултатите от теста за владеене на английски език (TOEFL, IELTS, PTE или еквивалент), взети през последните 2 години, може да се изискват. Може да бъдете освободени, ако сте местен говорител на английски език, ако сте завършили училището си / предишна степен по английски език или сте работили поне две години в обстановка, където английският е основният език, който се използва.

APPLICATION PROCESS

Приложението ни е много просто:

Стъпка 1: Попълнете формуляра за кандидатстване

Стъпка 2: Уверете се, че всички искани документи са изпратени

Стъпка 3: Платете таксата, ако заявлението бъде одобрено

ЗАПИШИ СЕ СЕГА

Documents Required

 • Копие с най-висока квалификация (напр. Сертификат за степен)
 • Копие от листове за преписи / марки
 • Доказателство за самоличност / гражданство, например копие на паспорт или национална лична карта
 • Снимка с размер на сканиран паспорт
 • Резултати от теста по английски език (ако е приложимо)

CAREERS

резултати

Това MPH в общественото здравеопазване е предназначено да ви осигури знанията, уменията и перспективата да бъдете лидер в областта на здравеопазването. Днешната здравна система изисква професионалисти и лидери, които могат да насърчават повече интердисциплинарна интеграция, сближаване, намиране на споделена ефективност и водят хората до успешни резултати. Тази програма е еднакво подходяща за нови специалисти и опитни здравни специалисти като лекари, зъболекари, медицински сестри или ветеринарни лекари. Професионалисти, които имат значителен опит в управлението, също намират тази програма за много ценна, като им помага да преминат към здравеопазване или да се развият в здравната индустрия.

Outlook Job

Отличен.

Кариерни възможности

Очаква се ръстът на работните места в общественото здравеопазване да нарасне на около 18%, което е много по-високо от средното за всички отрасли. Тъй като здравните организации се развиват и търсят изключително висока ефективност, задължително е те да култивират и наемат много висококачествени мениджъри, които имат умения и хъс да управляват безпроблемна работа в рамките на бюджета, но при най-високо качество на грижите. Тази програма с двойна степен ви осигурява знанията, уменията и работата в мрежа, които могат да ви заведат в кариерата ви в лидерството в общественото здраве. Някои от ключовите роли, които можете да поемете след завършването на този курс са:

 • Здравен администратор
 • Лидер за осигуряване на качество
 • Мениджър на клиниката
 • Практика мениджър
 • Изпълнителен лидер
 • Мениджър на медицинска сестра
 • Академичен ръководител
 • Изследователски ръководител
 • Пациентен съветник
 • Бизнес мениджър
 • Мениджър по здравно осигуряване

JLI ADVANTAGE

Когато изберете нашия магистър по наука по управление на общественото здраве (MPH), можете:

 • Установете достоверност
 • Учете със собствено темпо
 • Бъдете актуални и подходящи

За да знаете повече за това и другите ни програми, посетете нашия уебсайт тук: Уебсайт

За да кандидатствате, кликнете тук: ПРИЛОЖЕТЕ СЕГА

Последна актуализация Авг. 2020

За учебното заведение

JLI is an international educational institution with its main campus in Switzerland. We prepare our students for careers in public health, health administration, pharmaceutical sciences, clinical rese ... Научете повече

JLI is an international educational institution with its main campus in Switzerland. We prepare our students for careers in public health, health administration, pharmaceutical sciences, clinical research, clinical sciences, agriculture, and business management. Свиване