Магистър по управление на здравни услуги

Общ преглед

Описание на програмата

Завършилите курса са изложени на академични и индустриални лидери, които споделят своя опит и знания, за да улеснят проникването в съвременната среда за управление на здравните услуги. Студентите могат да се съсредоточат върху управлението на здравните услуги или да завършат основен в: Планиране на клинично ръководство за управление на проекти или Здравни изследвания. Ръководството по планиране осигурява съвкупност от теми за подпомагане на завършилите в планирането и оценяването на здравните услуги, разбирането на здравните нужди и управлението на промените в динамична и сложна среда. Мениджърът по клинични лидери осигурява съвкупност от теми за подпомагане на завършващите в максимална ефективност, ефективност и безопасност на здравните услуги, както и гарантиране на това, че рамките за управление, качество и облекчаване на риска допринасят за постигането на върхови постижения в предоставянето на здравни услуги. Ръководителят на проекта осигурява съвкупност от теми за подпомагане на завършилите в прилагането на знания, умения и техники за ефективно и ефикасно изпълнение на проекти в рамките на здравната среда. Главният изследовател в областта на здравеопазването предлага комбинация от управление на здравни услуги, курсове по научни изследвания и независими учебни дисциплини, които да подпомагат завършилите в изследванията в областта на здравните услуги и тези, които желаят да бъдат включени в докторска програма.

Този курс е предназначен да подготви нови, амбициозни и средни плановици и мениджъри на здравни услуги да поемат водеща роля в стратегическото и оперативното управление на широк спектър от здравни услуги и съоръжения. Съдържанието има за цел да развие умения за управление на хора, ресурси, системи и процеси в рамките на здравните услуги, за да отговори на променящите се нужди на общностите, клиницистите, правителствата и организациите.

Кариерните възможности включват длъжности като мениджъри и / или плановици в здравните власти, болници, начални и обществени грижи, грижи за стари хора и други здравни заведения в обществения, частния, нестопанския, държавния и неправителствения сектор на здравеопазването.

Последна актуализация Март 2020

За учебното заведение

At UTS, we think differently: we take global approach to education that has innovation at its core. What’s more, we’re a university for the real world. All our courses are closely aligned with industr ... Научете повече

At UTS, we think differently: we take global approach to education that has innovation at its core. What’s more, we’re a university for the real world. All our courses are closely aligned with industry need, so what you learn will prepare you for your future career. Свиване