Магистър по сърдечно-съдова наука

Общ преглед

Описание на програмата

Магистър по сърдечно-съдова наука

Сърдечносъдовите заболявания остават основна причина за смъртта и лошото здраве в световен мащаб. Този нов MSc, преподаван от учени и лекари, които са лидери в своята област, предлага на студентите възможността да научат за актуални области в сърдечно-съдовата наука, да ги подготвят за по-нататъшни изследвания или кариера в индустрията.

Какво ще науча?

Студентите ще развият задълбочени познания по молекулярна и клетъчна сърдечно-съдова наука, животински модели на сърдечно-съдови заболявания, микроваскуларна биология и механизмите, чрез които сърцето и васкулатурата функционират в здравето и болестите, както и статистическата методология. Те ще получат ценни изследователски умения и ще осъзнаят етичните, правни и социални аспекти на развитието на сърдечносъдовите заболявания.

Защо трябва да уча тази степен в UCL?

Институтът по сърдечно-съдови науки в UCL обединява водещи световни учени и лекари, работещи в областта на сърдечно-съдовите изследвания, за да осигури иновативни изследвания за профилактика и лечение на сърдечни и циркулационни заболявания, преподаване и обучение от световна класа и разработване на политики за бъдещето.

UCL има една от най-големите, най-динамичните сърдечно-съдови бази в Великобритания. Тази интердисциплинарна програма се преподава в сътрудничество с UCLH, Института по офталмология, Института по детско здраве, UCL Heart Hospital и Great Ormond Street Hospital, която предлага на студентите достъп до световна водеща общност в челните редици на сърдечно-съдовите изследвания.

Вашата кариера

Завършилите тази програма ще бъдат добре поставени за докторантура в тази област и кариера в научните изследвания и ще имат солидна основа за влизане в фармацевтичната индустрия. Програмата също така предлага отлично обучение за сродни области като научна журналистика и в области, изискващи критична оценка на сложни данни.

Изисквания за вход

Минимална степен на висше образование от втора степен в научна или медицинска дисциплина от университет в Обединеното кралство или квалификация по еквивалентен стандарт в чужбина.Как да кандидатствам

Поради големия брой получени заявления, тази програма вече не приема заявления за влизане 2020/21. Извиняваме се за причинените неудобства. Заявленията за влизане 2021/22 ще бъдат отворени по-късно през годината.


Студентите се съветват да кандидатстват възможно най-скоро поради конкуренция за места. Лицата, кандидатстващи за финансиране на стипендии (по-специално кандидатите от чужбина) трябва да вземат под внимание сроковете за кандидатстване.


Кой може да кандидатства?

Тази програма е предназначена както за учени, така и за лекари, които желаят да придобият задълбочен опит в областта на сърдечно-съдовата наука, както за по-нататъшни изследвания в тази област, така и за навлизане във фармацевтичната индустрия.

Последна актуализация Септ. 2020

Стипендия от Keystone

Научете за възможностите, които дава нашата стипендия

За учебното заведение

The UCL Institute of Cardiovascular Science was set up in 2011 and aims to be a world-class centre of excellence in pioneering novel, integrative strategies in preventative and therapeutic cardiovascu ... Научете повече

The UCL Institute of Cardiovascular Science was set up in 2011 and aims to be a world-class centre of excellence in pioneering novel, integrative strategies in preventative and therapeutic cardiovascular medicine. Свиване