Магистър по рехабилитационни науки и физиотерапия (магистър)

Общ преглед

Прочетете повече за тази програма на сайта на университета

Описание на програмата

Този магистър по рехабилитационни науки и физиотерапия ви предлага основано на доказателства клинично образование за рехабилитация при неврологични или вътрешни условия в комбинация с цялостно обучение за научни изследвания. Активното и ориентирано към студентите обучение, широката комбинация от методи на преподаване и изпит, магистърска теза и клинични стажове са крайъгълните камъни на нашата уникална програма.

Съдържание на програмата

Интересувате ли се от рехабилитация на хора с неврологични състояния като вестибуларни разстройства, болест на Паркинсон и множествена склероза или от рехабилитация на хора след инсулт? Тогава магистърът по рехабилитационни науки и физиотерапия: неврологичните състояния е отличен избор. Програмата е фокусирана върху научната перспектива и базирана на доказателства практика във физиотерапията. Той включва баланс между теоретичното обучение и клиничната практика и е вграден в изследователска група, която активно си сътрудничи на национално и международно ниво, както в образованието, така и в научните изследвания.

128929_CampusDrieEikenpreview_CampusDrieEikenGebouw11.jpg

Интересувате ли се от рехабилитация на пациенти с вътрешни състояния като сърдечни и белодробни заболявания или с метаболитни нарушения като диабет? Тогава ви препоръчваме да кандидатствате за магистър по рехабилитационни науки и физиотерапия: международни условия . Програмата е фокусирана върху научната перспектива и базирана на доказателства практика във физиотерапията. Той включва баланс между теоретичното обучение и клиничната практика и е вграден в изследователска група, която активно си сътрудничи на национално и международно ниво, както в образованието, така и в научните изследвания.

Кариера

Физиотерапевтите стават все по-важни в променящия се пейзаж на здравеопазването. Като магистър по рехабилитационни науки и физиотерапия можете да намерите работа в:

  • Интрамурално здравеопазване: Можете да започнете професионална кариера като практикуващ физиотерапия в клинична обстановка като рехабилитационна клиника, дневен център или болница, където ще работите с други клинични експерти (лекари, медицински сестри, трудови терапевти).
  • Допълнителни здравни грижи: Можете да започнете като служител в частна практика или да станете самостоятелно заети и да започнете частна клиника. Друг вариант е да продължите образованието си в докторантура или по магистърска програма в Белгия или в чужбина.

Защо да изберете UAntwerp ?

"Преподаването е ориентирано към студентите и основано на доказателства. Преподавателите обръщат много внимание на отделните студенти и предоставят научна литература за по-цялостно разбиране на предметите. Това е съвсем нов подход за мен и засилва очарованието ми към научните изследвания ".

Ахмад Усама Али хан | Пакистан

127173_Rehab_IC_Fotofiche_1180op361.jpg

Последна актуализация Апр. 2020

Стипендия от Keystone

Научете за възможностите, които дава нашата стипендия

За учебното заведение

The University of Antwerp is ranked 7th in THE Young Universities Rankings 2019: Millenial universities. It has about 20,000 students, which makes it the third-largest university in Flanders. 19% of o ... Научете повече

The University of Antwerp is ranked 7th in THE Young Universities Rankings 2019: Millenial universities. It has about 20,000 students, which makes it the third-largest university in Flanders. 19% of our student population comes from abroad. Свиване