Магистър по разширено сестринство

Общ преглед

Описание на програмата

Високо уважаван както от работодателите, така и от клиничните специалисти, този курс развива умения и познания в областта на сестринските грижи, които дават възможност за подобряване на грижите за пациентите и за пациентите. Това обхваща областите на клинична, хронична и комплексна грижа (стареене и палиатиране), първична здравна помощ, образование, управление и изследване. Курсът е разработен с основна група от заинтересовани страни, която включва преподаватели, консултанти по клинична медицинска сестра, мениджъри на звена за медицински сестри, директори на сестрински грижи и потребители. Това гарантира, че качествата на завършилите са професионално уместни и отговарят както на настоящите, така и на бъдещите нужди на работодателите и общността. Студентите могат да персонализират своята програма, като смесват и съчетават седемте специалности, 11 подгрупи и над 40 избираеми избора по различни начини за постигане на индивидуалните си цели, независимо дали са диверсифицирани или високо специализирани. Съдържанието на курса е фокусирано върху новаторски практики, основани на доказателства, които дават възможност на учениците да водят подобрена сестринска практика на всички нива. Курсът е оценен като "отличен" от студенти от последната година в проучвания за удовлетвореност на университетите между 2010 и 2013 г., което до голяма степен се дължи на ангажиращия формат на майсторския клас, който насърчава обратна връзка, дебат и научна общност.

Този курс има за цел: да развива кариерата на студентите като напреднали клиницисти, мениджъри, преподаватели или практикуващи медицински сестри дават възможност на студентите да избират и гъвкаво да персонализират своята програма разширяват способностите на студентите и да изграждат доверието и лидерски умения да дават възможност на студентите да поемат предизвикателствата и сложността на лидерството в сестрински грижи осигуряват академичен опит и квалификация.

Студентите развиват сестрински умения и знания, които дават възможност за подобряване на грижата за пациента и на пациентите. Този курс развива разнообразни възможности за кариера в зависимост от избрания основен и под-майор. Кариерните възможности включват лидерски позиции в напреднали роли, например клинична, хронична и сложна грижа (стареене и палиатиране), първична медицинска помощ, образование, управление, изследване, клинична медицинска сестра или консултант, медицинско обслужване, сложно управление на случаите, пука.

Последна актуализация Март 2020

За учебното заведение

At UTS, we think differently: we take global approach to education that has innovation at its core. What’s more, we’re a university for the real world. All our courses are closely aligned with industr ... Научете повече

At UTS, we think differently: we take global approach to education that has innovation at its core. What’s more, we’re a university for the real world. All our courses are closely aligned with industry need, so what you learn will prepare you for your future career. Свиване