Магистър по психично здраве (сестрински)

Общ преглед

Описание на програмата

  • Продължителност: две години, на непълно работно време
  • Разширено състояние: Обадете ни се, за да видите дали отговаряте на условията
  • Периоди на изследване: януари, март, април, юли, септември, ноември
  • Такси: 2300 долара на брой, разберете за FEE-HELP
  • Дялове: 12

Изградете възможностите си за оптимална грижа за пациента

Психичното здраве е нарастващ проблем, така че има нужда от висококвалифицирани професионалисти в областта на психичното здраве, за да се гарантира, че потребителите получават възможно най-добрата грижа.

Изучавайте следдипломно обучение по психично здравно възпитание онлайн с международно признатото Училище по здравни и хуманитарни науки на Южен кръст. В тази програма ще научите от водещи и клинично активни медицински сестри по психично здраве; и да получат достъп до текущи и клинично значими курсове, базирани на доказателства, чрез адаптивна и интерактивна учебна среда.

Тази програма има за цел да подготви медицинските сестри за роли в обществените и частни здравни заведения и да разработи задълбочено разбиране за ефективното реагиране на хората, страдащи от предизвикателства, свързани с психичното здраве.

Този курс по сестрински грижи е признат от Австралийския колеж по психичноздравни медицински сестри (ACMHN), а курсовата работа директно отразява Националната рамка за следдипломно обучение по психично здраве. След като завършите, можете да използвате новата си квалификация, като част от изискванията да станете медицинска сестра с медицинско образование.

Това е и първата следдипломна програма по рода си, разработена в съответствие с най-новите стандарти в областта на психичното здраве, определени от Австралийския колеж по психично здравеопазване.

  • Текуща, клинично релевантна курсова работа, предоставена от международно признатата Училище за здраве и човешки науки.
  • Достъп до интерактивна и отзивчива платформа за обучение, която позволява течна комуникация между учениците и преподавателите.
  • Вашият Pathway да се превърнете в медицинска сестра за психично здраве от Австралийския колеж по психично здраве.
  • Постоянна подкрепа по време на учебното ви пътуване от специализиран съветник по успеха на студентите.

За да научите повече за единици, изисквания за влизане, възможности за обучение и възможности за кариера, просто попълнете формуляра отдясно за подробна брошура за програмата.

Последна актуализация Авг. 2019

За учебното заведение

Southern Cross University is for real people with real lives and real ambition.

Southern Cross University is for real people with real lives and real ambition. Свиване
Сидни , Австралия онлайн , Port Macquarie , Lismore , Кофс Харбър , Златен бряг , Мелбърн + 6 Още По-малко