Магистърската степен по приложни науки в глобалното планиране и управление на здравето е напълно онлайн програма, предлагана от Johns Hopkins Bloomberg School of Public Health и е насочена към студентите, които се стремят към бъдеще в администрацията.

Програмата ще предостави на студентите преглед на основните компоненти на глобалното и международното здраве, включително здравните системи, здравната информация, епидемиологията / контрола на болестите, здравето на майките и децата и социалните, културните и поведенческите фактори за здравето и болестите.

Тази дипломирана програма включва също курсова работа по фармацевтична политика и управление, управление на предоставянето на здравни услуги, здравна информация и неправителствени организации. Учениците се учат и общуват с разнообразен факултет от изследователи в областта на общественото здравеопазване, практикуващи и специалисти с опит в разработването на здравна политика в световен мащаб, разработване и оценка на програми и застъпничество.

Програма с обучение на:
  • Английски
Johns Hopkins University, Bloomberg School of Public Health - Online

Прегледайте още 9 курсове в Johns Hopkins University, Bloomberg School of Public Health - Online »

Този курс е Онлайн обучение
Start Date
Септ. 2020
Duration
Задочно обучение