109555_button_read-more-about-this-program-on-the-schools-website.png


MPH @ GW е онлайн магистър по обществено здраве (MPH) от The Milken Institute School of Public Health на The Milken Institute School of Public Health в Университета Джордж Вашингтон. С класове, разработени и доставени от факултета на световната класа на GW, MPH @ GW разполага със същите строги академични и избирателни критерии за прием като програмата в университета.

Чрез динамично съчетание на онлайн съдържание в реално време, сътрудничество на високо ниво с преподаватели и връстници и опит от реалния свят, MPH @ GW подготвя професионалистите в областта на общественото здравеопазване за промяна в глобалните общности.

Ползи

Dynamic Virtual Campus Experience - Класовете се провеждат в седмични онлайн лични настройки, които използват технология за видеоконференции за създаване на интимна среда за обучение. Седмичните сесии се допълват от мултимедийни курсове, завършени през седмицата, както и от познати социални взаимодействия с колеги и преподаватели.

Изискващи академични и приемни стандарти - MPH @ GW студентите се придържат към същите критерии за селективен прием като студентите в колежа и завършват същата академично строга учебна програма.

Реални курсове, предоставяни от Факултета - Факултетът GW са световно известни лидери в тази област и лично проектират и преподават курсове по MPH @ GW.

Практическо обучение на място - Учениците ще завършат специализиран практически опит, който е създаден, за да изгради практически умения в избраната от студента кариера.109555_button_read-more-about-this-program-on-the-schools-website.png

Програма с обучение на:
  • Английски

Прегледайте още 2 курсове в The Milken Institute School of Public Health »

Последна актуализация Февруари 6, 2019
Този курс е Онлайн обучение
Start Date
Contact school
Duration
Запитване на информация
Редовно обучение
Price
Contact school
Deadline
Contact school
По място
По дата
Start Date
Contact school
End Date
Contact school
Крайна дата за записване
Contact school

Contact school

Location
Крайна дата за записване
Contact school
End Date
Contact school