Магистър по обществено здраве

Общ преглед

2 locations available
Прочетете повече за тази програма на сайта на университета

Описание на програмата

Програмата " Магистър по обществено здраве" (MPH) е разработена за опитни здравни специалисти, които искат да получат признати квалификации от висшия университет в Обединеното кралство, като същевременно продължават да работят по едно и също време.

Този курс ще даде на учениците систематично и критично разбиране на ключовите концепции, стоящи в основата на общественото здраве. Чрез привеждането в съответствие с рамката за умения и знания в областта на общественото здравеопазване, този курс ще развие способността ви да провеждате независими изследвания, завършващи с дисертационен проект, като крайъгълен камък на вашите изследвания.

Защо да проучим тази тема?

Дисциплината "MPH" е най-изчерпателното от нашите програми за обществено здравеопазване, включвайки възможността да се завърши самостоятелна част от оригиналните изследвания.

Въз основа на базата за модул за следдипломна диплома, вие също ще проучите изследователски проекти и критична оценка и ще завършите дисертационен проект по Ваш избор. Освен това ще имате възможност да завършите още два допълнителни модула, за да подготвите допълнително изследването си. Курсът завършва със завършването на проект за дисертационен труд, в който ще имате възможност да приложите на практика това, което сте научили, и да демонстрирате способността си да извършвате независими изследвания.

MPH ще ви даде задълбочено разбиране за общественото здраве през 21-ви век и ще ви предостави идеална основа, върху която да се развиете като ефективен професионалист в областта на общественото здравеопазване.

Методи на обучение и стил

За разлика от традиционната университетска среда, нашият онлайн курс по "Магистър по обществено здраве" (MPH) използва виртуална учебна среда. Системата е предназначена да проследява и управлява процеса на обучение в реално време и ви осигурява незабавен достъп до вашите учебни материали, където и да сте.

Тази учебна платформа позволява на учениците и преподавателите активно да участват в разговори в реално време и можете да слушате и гледате на живо лекции и семинари по интернет.

Изучаването се извършва изцяло онлайн и учебната програма може да се похвали с вашата работа и лични ангажименти.

Вие ще бъдете подкрепяни от вашата програма MPH от специален Студентски съветник и имате възможност да общувате редовно със съучениците си и с Вашия учител.

Методи за оценка

Нашият курс MPH включва както задължителни, така и незадължителни модули, така че можете да приспособите съдържанието на своя курс, за да отговаряте по-добре на вашите интереси и стремежи.

Ние приемаме въз основа на задача подход за оценка вместо изпити. Оценката за MPH ще се основава на комбинация от писмени задания, участие в онлайн дискусионни форуми и завършване на дисертация, базирана на индивидуален изследователски проект.

Ще можете да видите сегашните си временни белези от началото на програмата, което ви позволява да оцените успеха на вашите текущи методи на проучване и ясно да определите областите, които да се подобрят. Ние вярваме, че тази прозрачност ви дава информацията, от която се нуждаете, за да се възползвате максимално от курса на вашия магистър.

Ние постигаме това чрез:

 • като показвате ясно своите белези в книгата си за оценяване, която можете да видите винаги, когато влезете в платформата за обучение;
 • бързият обрат на работата е оценен, за да се гарантира, че вашите графици винаги са актуални;
 • оценявайки работата си в модула, вместо да чакате изпитите в края на годината;
 • гарантирайки, че имате редовен контакт със студентския съветник; и
 • простотата и прозрачността при разработването на нашите критерии за оценка.
 • Също така имаме политика да гарантираме, че представената от студентите работа е автентична. Освен факта, че цялата работа често се оценява, използваме добре установена електронна система за мониторинг, за да проверим плагиатството.

При успешното завършване на квалификацията Ви за MPH, ще бъдете поканени да присъствате на церемония по завършване в университета в Есекс, Колчестър.

Кариерни дестинации

Като завършил MPH, заедно с предишния си опит, знания, умения и обучение, ще бъдете добре подготвени да влезете в редица роли в професиите, които се въртят около общественото здраве. Те включват:

 • Ръководител на проекта за обществено здравеопазване
 • Ръководител на проекта за обществено здраве
 • Помощник за научни изследвания в областта на общественото здраве
 • Научен сътрудник в областта на общественото здравеопазване
 • Отговорник по въпросите на общественото здравеопазване
 • Анализатор на данни
 • Служител по здравна комуникация
 • Здравен служител за подобряване на здравето
 • Управител за подобряване на здравето
 • Специалист по защита на здравето
 • Стратегически здравен служител
 • Политически служител
 • Консултант по обществено здравеопазване
 • Управител за подобрение на услугата
 • академичен
 • Здравеопазване
 • Здравеопазване и благоденствие
 • Здравен посетител
 • Лидер на здравния професионален съюз
 • Общностни здравни служители
 • Офицер за насърчаване на здравето
 • Мениджър за популяризиране на здравето

Това не е изчерпателен списък на наличните роли и съществуват много други, въпреки че тези длъжности са показателни за най-често срещаните роли, предлагани в рамките на общественото здравеопазване. В допълнение, в зависимост от предишното ви обучение или обучение, могат да съществуват и други възможности.

Изисквания за вход

Имаме гъвкави изисквания за влизане, които гледат както на вашето академично, така и на базата на работа, както и на мотивацията ви да извършите курса. Има два начина за влизане в нашата програма за магистърско обществено здраве (MPH):

1. Академичен вход

За да удовлетворите изискванията за академичен входен маршрут за нашата програма MPH, трябва да притежавате минимум следните квалификации:

 • Бакалавърска степен от одобрена институция, еквивалентна на степен "Великобритания" или съответна професионална квалификация.
 • Английската езикова подготовка трябва да бъде на ниво, съответстващо на IELTS 6.5.
 • Ако не притежавате IELTS или еквивалентна квалификация, изискваме от студентите да подадат безплатен онлайн тест по английски език.

2. Входен маршрут за работа

Ние признаваме, че можете да придобиете умения по най-различни начини и че предишното академично представяне не е единственият индикатор за способността на кандидата. Ето защо, ако не отговаряте на минималните академични стандарти по-горе, може да имате право да се запишете в нашия маршрут за въвеждане на опит. За да удовлетворите изискванията за входящ маршрут на работната практика за нашата програма MPH, трябва най-малко да отговаряте на следните критерии:

 • Най-малко 5 години съответния старши професионален опит.
 • Английската езикова подготовка трябва да бъде на ниво, съответстващо на IELTS 6.5.

Заявлението Ви ще бъде разгледано индивидуално, като се вземе предвид мотивацията ви за курс, предходен професионален опит, CPD и други умения, които показват способността Ви да завършите успешно програмата.

Начини на плащане

Нашите такси са едни и същи за всички студенти и всеки ще получи 10% отстъпка, ако заплати годишната такса за обучение или заплащане на такса за обучение предварително. Много студенти, които са граждани на Обединеното кралство или на ЕС, които живеят в Англия, също имат право на студентски заем, финансиран от правителството.

Последна актуализация Март 2020

За учебното заведение

Welcome to University of Essex Online. If you’re looking to improve your professional career our online distance learning degrees and postgraduate courses are some of the most cost-effective, convenie ... Научете повече

Welcome to University of Essex Online. If you’re looking to improve your professional career our online distance learning degrees and postgraduate courses are some of the most cost-effective, convenient and flexible ways to do it. Enhance both your education and your career regardless of geographical location, work or personal commitments. By studying a University of Essex Online course, you will receive your qualification from a... Свиване
Колчестър , Великобритания онлайн + 1 Още По-малко