Магистър по обществено здраве

Общ преглед

Описание на програмата

Ако сте професионалист, в момента работи в настройката за здраве и искат да разширят кариерата си във висши роли, тази програма е предназначена за вас. The Магистър по обществено здраве е международно призната професионална квалификация по общественото здраве, която ви позволява да работите по цял свят в най-различни настройки за здравето. Това е една цялостна, самостоятелна степен, както с научни изследвания и практика пътища. Отличителна черта е, че са обучени в съответствие с компетенциите на Фондация за обществено здраве Завършилите в Австралия.

Тя включва осем основни теми на общественото здраве, след което ще имат избор да завърши степента и в двата изследвания режим или режим на практика.

Английски езикови изисквания

IELTS (Академик): минимален резултат от 6,5 с нито една отделна група вкара по-малко от 6.0. TOEFL хартиен носител Test: минимален резултат от 575 (минимален резултат от 5 теста на писмен английски език).

TOEFL Internet-базирана Test: минимален резултат от 80 с минимална обща за SLR 18; W 22.

La Троуб Мелбърн (ELICOS): Завършване на англичаните за по-нататъшни проучвания Advanced Stage 6B в Ла Троуб Мелбърн с минимално 60 на сто като цяло и 60 на сто в заключителен изпит. За повече информация, моля посетете сайта на La Trobe Мелбърн.

Английския като език на преподаване в висше образование може да бъде прието. Моля, обърнете внимание: Английския език като език на преподаване в предишно проучване няма да бъде приета като основа на допускане (на английски език) за курсове, когато одобреният изискването за изпитване на полувремето е над един IELTS 6.5, без лента вкара по-ниска от 6,0. Pearson Test на английски език (Академик) (PTE): минимален резултат от 64, без комуникативно умение вкара по-малко от 59.

Cambridge Сертификат на Advanced English (CAE): степен на B или по-висока.

Cambridge Сертификат за владеене на английски език (CPE): степен на C или по-висока.

Или одобрен международен еквивалент.

Академични изискванията за влизане

Един австралийски бакалавърска степен, или одобрен международен еквивалент, в здравно дисциплина. От вас се очаква да има най-малко две години трудов стаж в област, свързана със здравето. A медицински стаж може да се отчита за постигане на това изискване трудов стаж. Ако не разполагате с една степен, но които имат значителен опит са добре дошли да се прилагат.

Допълнителна информация

Моля, обърнете внимание на този курс се провежда в кампуса на Franklin Street, който се намира в Конвенцията за биологичното разнообразие. Вие може да искате да си намерят жилище по-близо до кампуса.

Кандидатите трябва да направят преглед на допълнителния контролен списък за необходимите документи, да представят със заявленията си. Заявления за този курс затварят края на ноември.

Последна актуализация Дек. 2015

За учебното заведение

Study at a university ranked in the top 1% in the world. Our innovative degrees, Work Integrated Learning opportunities and a Career Ready Program co-designed with industry help you develop the skills ... Научете повече

Study at a university ranked in the top 1% in the world. Our innovative degrees, Work Integrated Learning opportunities and a Career Ready Program co-designed with industry help you develop the skills employers value most. Свиване
Мелбърн , Бендиго , Олбъри , Мелбърн , Милдура , Shepparton , Сидни + 6 Още По-малко