Ако сте професионалист, в момента работи в настройката за здраве и искат да разширят кариерата си във висши роли, тази програма е предназначена за вас. The Магистър по обществено здраве е международно призната професионална квалификация по общественото здраве, която ви позволява да работите по цял свят в най-различни настройки за здравето. Това е една цялостна, самостоятелна степен, както с научни изследвания и практика пътища. Отличителна черта е, че са обучени в съответствие с компетенциите на Фондация за обществено здраве Завършилите в Австралия.

Тя включва осем основни теми на общественото здраве, след което ще имат избор да завърши степента и в двата изследвания режим или режим на практика.

Английски езикови изисквания

IELTS (Академик): минимален резултат от 6,5 с нито една отделна група вкара по-малко от 6.0. TOEFL хартиен носител Test: минимален резултат от 575 (минимален резултат от 5 теста на писмен английски език).

TOEFL Internet-базирана Test: минимален резултат от 80 с минимална обща за SLR 18; W 22.

La Троуб Мелбърн (ELICOS): Завършване на англичаните за по-нататъшни проучвания Advanced Stage 6B в Ла Троуб Мелбърн с минимално 60 на сто като цяло и 60 на сто в заключителен изпит. За повече информация, моля посетете сайта на La Trobe Мелбърн.

Английския като език на преподаване в висше образование може да бъде прието. Моля, обърнете внимание: Английския език като език на преподаване в предишно проучване няма да бъде приета като основа на допускане (на английски език) за курсове, когато одобреният изискването за изпитване на полувремето е над един IELTS 6.5, без лента вкара по-ниска от 6,0. Pearson Test на английски език (Академик) (PTE): минимален резултат от 64, без комуникативно умение вкара по-малко от 59.

Cambridge Сертификат на Advanced English (CAE): степен на B или по-висока.

Cambridge Сертификат за владеене на английски език (CPE): степен на C или по-висока.

Или одобрен международен еквивалент.

Академични изискванията за влизане

Един австралийски бакалавърска степен, или одобрен международен еквивалент, в здравно дисциплина. От вас се очаква да има най-малко две години трудов стаж в област, свързана със здравето. A медицински стаж може да се отчита за постигане на това изискване трудов стаж. Ако не разполагате с една степен, но които имат значителен опит са добре дошли да се прилагат.

Допълнителна информация

Моля, обърнете внимание на този курс се провежда в кампуса на Franklin Street, който се намира в Конвенцията за биологичното разнообразие. Вие може да искате да си намерят жилище по-близо до кампуса.

Кандидатите трябва да направят преглед на допълнителния контролен списък за необходимите документи, да представят със заявленията си. Заявления за този курс затварят края на ноември.

Програма с обучение на:
  • Английски

Прегледайте още 2 курсове в La Trobe University »