Магистър по обществено здраве и насърчаване на здравето

Общ преглед

Описание на програмата

MSc за обществено здраве и промоция на здравето онлайн

Увеличете перспективите си за кариера в сектора на общественото здравеопазване с този онлайн майстор от Brunel University London . Тази магистърска програма предоставя на здравните специалисти мултидисциплинарните умения за успешно управление на екипа на здравеопазването и успешно справяне с предизвикателствата на глобалната здравна среда. Изградете задълбочено разбиране на здравните политики, социологическите последици и глобалните здравни проблеми и придобийте необходимите умения за справяне със съвременните здравни проблеми, засягащи местните власти, здравното образование, доброволческия сектор и други.

За Brunel University London

„Международната перспектива“ на Брунел е призната като сред най-добрите в света, поставена на 34-то място в световната ранглиста на университета 2020 Times Higher Education. Много от нашите възпитаници станаха лидери в световните академии за обществено здраве и професионална практика в различни области, включително управление на здравеопазването, контрол на инфекциозните заболявания и икономика на общественото здраве. Учейки се с Брунел, вие ще научите заедно със страстни учени, които са утвърдени експерти в своите области. Те са посветени да ви помогнат да развиете академичните и личните умения, необходими, за да станете успех в реалния свят.

Проучване онлайн

Ученето онлайн ви дава възможност да спечелите международно призната магистърска степен във Великобритания, без да напускате дома си. Не сте задължени да посещавате лекции в кампуса, което означава, че можете да ги гледате в онлайн платформата в моменти, които работят за вас. По време на обучението си ще имате достъп до:

 • Ангажиране на учебни материали: Вашите ресурси ще включват видео лекции, казуси, класни форуми и подкасти.
 • Подкрепа и насоки: Вашият специализиран преподавател по програма ще ръководи вашето академично развитие от първия ден.
 • Вашият виртуален кампус: Учете от всяко място и изградете връзки с съмишленици професионалисти по целия свят.
 • Отворена библиотека: Онлайн студентите ще имат пълен достъп до разширената дигитална библиотека на Brunel за книги, статии и електронни ресурси.

Изучавайки онлайн степента си, ще се присъедините към мрежа от студенти и професионалисти по целия свят, ще се научите и ще се свържете, за да обогатите живота си и да предприемете следващите положителни стъпки към възнаграждаване на кариерата.

Студентите ще имат достъп и до Центъра за професионално развитие на Брунел (PDC) . Центърът за професионално развитие повишава работоспособността на студентите, като им помага да развият уменията и опита, необходими, за да се откроят на международния пазар на труда и да се подготвят за успешна кариера.

Наскоро гласуван от студентите за 5-та най-добра кариерна служба в страната, Центърът за професионално развитие на Brunel събра уважение към своя опитен персонал и изключителна кариерна подкрепа. PDC екипът на Brunel води студентите през етапите на разработване и постигане на професионални цели и помага при писането на ефективни кандидатури и подготовката на студентите за интервюта. Всяка година екипът координира панаири за кариера и специфични за индустрията събития, за да се срещнат студенти и да се свържат с потенциални работодатели в избраната от тях област.

Резултати от обучението

Завършилите онлайн магистър по обществено здраве и промоция на здравето ще:

 • Разберете обхвата и характера на съвременното обществено здраве и промоция на здравето на местно, национално и глобално ниво.
 • Познайте основните фактори на здравето и ноу-хау за насърчаване на общественото здраве и промоцията на здравето по начин, който се справя със социалните и икономическите неравенства и насърчава ценностите на социалната справедливост.
 • Притежавайте знания и умения в рефлексивна практика, изследвания, комуникация, преносими умения и работа в групи.
 • Разбиране на принципите и сложността на използването на доказателства, включително изследване, анализ и оценка на здравната информация и политика.
 • Признайте етичните, политическите, обществените и културните дилеми, които възникват при общественото здраве и промоцията на здравето.

Public Health and Health Promotion MSc

Кариерни Pathways

Завършилите тази магистърска програма могат да продължат да работят в широк спектър от възнаграждаващи и предизвикателни роли, да направят истинско положително социално въздействие. Няколко примера за ангажиращите позиции, които завършилите могат да изберат да проучат са:

 • Главен лекар
 • Учен в областта на околната среда
 • Специалист по биосигурност
 • Мениджър по обществено здраве
 • епидемиолог
 • Специалист по детско здраве
 • Специалист по насърчаване на здравето
 • Специалист по здравна информатика

Изисквания за вход

 • Степен на отличие 2: 2 (или по-висока) или еквивалентна международно призната квалификация по тема като промоция на здравето, обществено здраве, съюзническо здраве, изследвания, свързани със здравето, социални науки, биологии, спортни науки и здраве на околната среда.
 • Доказателство за владеене на английски език.
Последна актуализация Окт. 2019

За учебното заведение

Brunel University London, named after Britain’s influential engineer Isambard Kingdom Brunel, has consistently delivered academic excellence since opening its doors in 1966. In its more than 50 years ... Научете повече

Brunel University London, named after Britain’s influential engineer Isambard Kingdom Brunel, has consistently delivered academic excellence since opening its doors in 1966. In its more than 50 years of educational instruction, the university has received several distinctions and is currently named 34th in the world for international outlook (Times Higher Education World University Rankings 2020). Свиване