Онлайн магистър по обществено здраве и насърчаване на здравето

За Brunel University London

Създаден през 1966 г. и осигуряващ академични постижения за повече от 50 години, Brunel University London се нарежда сред първата трета от университетите в света (QS World University Rankings 2019). Също така сме горди да бъдем 35-та в света по международни перспективи (Times Higher Education World University Rankings 2019). Нашата цел е да ви подготвим за света на работата и да отговорим на предизвикателствата на обществото в световен мащаб.

Магистър по обществено здраве и насърчаване на здравето

Онлайн магистърската програма за обществено здраве и промоция на здравето е предназначена да подготви завършилите мултидисциплинарни знания за успешно договаряне на предизвикателствата и сложността на кариерата в здравната индустрия. По време на обучението си ще развиете напреднали академични и изследователски умения и ще изградите критично разбиране на здравната политика, глобалните проблеми на общественото здраве и техните по-широки социологически и политически последици.

След завършването си ще притежавате напреднали академични и изследователски умения, заедно с критично разбиране на здравната политика, глобалното обществено здраве и как те са свързани с политиката, психологията и социологията.

Проучване онлайн

Brunel University London предлага онлайн програми на студенти и професионалисти по целия свят. Ще ви дадем възможност да постигнете положително, незабавно и трайно въздействие - независимо от вашите професионални амбиции.

Ангажиране на учебни материали:

Вашите ресурси ще включват видео лекции, казуси, форуми и подкасти.

Подкрепа и насоки:

Вашият преподавател по програмата ще ръководи академичното ви развитие от първия ден.

Вашият виртуален кампус:

Проучване от всяко място и изграждане на връзки с професионалисти, които имат еднакво мислене по целия свят.

Кариерни Pathways

Придобиването на умения за прехвърляне и пригодност за заетост е вградено в магистърската програма „Обществено здраве и промоция на здравето“. Завършилите програмата развиват уменията и знанията, необходими за постигане на значима кариера в глобалната промоция на здравето и общественото здраве. Този курс е особено полезен за професионалисти от целия свят, които в момента работят в сферата на здравеопазването и социалните грижи, местното управление, образованието и доброволческия сектор.

Изисквания за вход

  • A 2: 2 (или по-висока) Великобритания степен на отличие, или еквивалентна международно призната квалификация по предмет като промоция на здраве, обществено здраве, свързани с здравето, свързани със здравето изследвания, социални науки, биологични науки, спортни науки и екологично здраве.
Програма с обучение на:
  • Английски
Последна актуализация Юни 15, 2019
Този курс е Онлайн обучение
Start Date
Септ. 2019
Ян. 2020
Duration
1 - 2 
Задочно обучение
Редовно обучение
Price
9,250 GBP
По място
По дата
Start Date
Септ. 2019
Крайна дата за записване
Start Date
Ян. 2020
Крайна дата за записване
Start Date
Май 2020
Крайна дата за записване