Магистър по медицински науки (със специализации)

Общ преглед

Прочетете повече за тази програма на сайта на институцията

Описание на програмата

Усъвършенствайте своите медицински знания в най-новата граница на науката и технологиите с магистъра по медицински науки от Charles Sturt University . Медицинската наука се развива непрекъснато, с нови технологии и инструменти, предлагащи постоянни иновации и изграждане на капацитет за диагностициране на пациента.

Ако сте медицински специалист, този курс ви предоставя платформа за разширяване и усъвършенстване на вашите знания и разбиране на основните научни концепции и последните постижения в научните изследвания.

DNA Fragmentation. A dye marker on agarose gel used to separate DNA by a female scientist. The smaller fragments move faster, the larger ones move slower. This separation process is used to analyyze the size of DNA fragments, to map DNA, to separate fragments of DNA to create clones.

Акценти на курса

Магистърът по медицински науки (със специализации) е платформата, за да задълбочите своите научни изследвания или специализиран опит в медицинската наука - развивайки интегрираното си разбиране за основни научни концепции и напредък в научните изследвания.

 • Изградете усъвършенствани умения:
  Ще развиете подробни знания и разбиране в избраната от вас специализация, в съответствие с уменията, необходими за редица възможности за кариера. Ако работите като медицински учен, можете също да изберете да завършите специализацията по патология.
 • Холистичен подход:
  Разнообразието от налични предмети означава, че можете да започнете проучвания в областта на управлението на човешките ресурси и усвояването на научна и клинична информация, както и на специфични знания по дисциплина, чрез независимо четене, методология на изследване и изследователска експертиза.
 • Гъвкави възможности за проучване:
  Можете да изберете да излезете от курса след завършване на първите четири предмета със Сертификат за завършил медицински науки или Дипломиран сертификат по медицински науки (Патология). Можете също да изберете да излезете след завършване на първите осем предмета с дипломата за завършена медицинска наука или диплома за медицински науки (патология).
 • Изберете областта на фокуса си:
  Изпълнете дисертация в една от голямото разнообразие от области на изследване, включително хематология, имунология и имунохематология; молекулярна биология и генетика и медицинска микробиология (включително вирусология и паразитология); медицинска и клинична биохимия; хистопатология и цитология; лабораторно управление на качеството; и невронауката и неврофизиологията. Могат да бъдат разгледани и други теми, съобразени с вашите интереси, в зависимост от наличието на надзорни експертизи.
 • Доставено от лидерите в индустрията:
  Нашите преподаватели са добре известни както с преподаването, така и с научните изследвания, комбинация, която осигурява на студентите не само качествено образование, но и връзка с възможностите за работа в индустрията, професиите и публичния сектор. Нашите изследователски програми са разнообразни, осигурявайки вълнуваща среда, при която студентите са изложени на авангардни изследвания в редица дисциплини.

Кариерни възможности

Прилагайте своите усъвършенствани умения, за да прогресирате своите области на специализация в областта на патологията, клиничната физиология и биомедицинските изследвания. В рамките на клиничната физиология ще предоставите експертиза в болници и здравни заведения за изследване и наблюдение на човешките физиологични системи, като дихателна, нервна и сърдечна системи; и за диагностициране на физиологични разстройства и дългосрочни заболявания. Като специалист по биомедицински изследвания, вие ще комбинирате науката и технологиите, за да предприемете и подобрите изследвания и анализи, свързани с човешкото тяло, и да разработите модели и решения за подобряване на медицинските и здравните резултати.

учебни предмети

За всеки 8-точков предмет, който сте записали, трябва да очаквате да отделяте 10 до 12 часа седмично, като работите върху задания и назначени четения, помощни помагала, индивидуални или групови изследвания / проучвания, форумна дейност, обучение на работното място и посещаване на лекции, резидентни училища или изпити.

Ако изучавате четири предмета на сесия, това е еквивалентно на работа на пълен работен ден. Натовареността на някои теми може да варира в резултат на одобрен дизайн на курса.

Изисквания за дипломиране

Като студент от Charles Sturt University на Charles Sturt University , през целия си курс вие носите отговорност да продължите да развивате умения по английски език, грамотност и грамотност, както е подходящо за вашата дисциплина. Това текущо развитие ще ви позволи ефективно да участвате в курса си и да завършите готовност да влезете в работната сила.

За завършилите студенти трябва да попълнят задоволително 96 точки.

Международни студенти

Спечелете международно призната квалификация с Charles Sturt University в един от нашите жизнени регионални кампуси или учете онлайн от комфорта на собствения си дом - навсякъде по света!

Моля, обърнете внимание: ако решите да се обучавате онлайн с Charles Sturt University , режимът на курсово обучение няма да отговаря на необходимите изисквания за издаване на австралийски студентски визи.

Изисквания за вход

Този курс е достъпен за кандидати, които притежават или 3 или 4-годишна бакалавърска степен в съответна област, или един от следните сертификати за завършване на Charles Sturt University или дипломи за дипломиране:

 • Сертификат за завършил дихателни науки
 • Сертификат за завършил астма и дихателно управление
 • Диплома за генетично консултиране

Кандидатите, които възнамеряват да завършат специализация по патология, ще трябва да имат минимум 2 години работа на пълен работен ден като медицински лаборант (или еквивалент).

Изисквания на английски език

Обикновено можете да отговаряте на изискванията за владеене на английски език (ELP) за влизане в повечето курсове от Charles Sturt University като направите едно от следните неща:

 • Предоставяне на доказателства за завършен достатъчен стандарт на изучаване на английски език.
 • Получаване на академичен IELTS през последните 2 години, с минимален общ резултат 6 и без индивидуален резултат под 5,5.
 • Получаване на квалификация, считана за еквивалентна на Академичен IELTS (и нейните минимални оценки) от Чарлз Стърт.

поддържа

Когато става дума за следдипломно обучение, ние разбираме, че наличието на подходящ вид подкрепа е от ключово значение за вашия успех. Ще се насладите на гъвкаво учене, което ви позволява да влезете в обучението си в момент, който ви е подходящ. Нашият екип е само на телефонно обаждане или имейл и дори можете да използвате нашия онлайн чат за всякакви въпроси, които може да имате. Можем също да ви помогнем да се свържете със стипендии, безвъзмездни средства, заеми и помощ, които могат да направят по-нататъшно обучение достъпно. В Charles Sturt University , ние сме с вас на всяка стъпка от пътя.

Ключови точки

 • Charles Sturt University е водещият регионален университет в Австралия. Кампусите на Чарлз Стърт са малки, приятелски общности, базирани в оживени регионални австралийски места.
 • Charles Sturt University е номер 1 за работа при завършили студенти. Повече градове на Чарлз Стърт получават работа по-бързо от студенти от всеки друг университет в Австралия. (Ръководство за добри университети 2020/21).
 • Подходът на Чарлз Стърт към преподаването и ученето, съчетан с практически опит, гарантира на завършилите най-добрите възможности да започнат кариера в избраната от тях професия.
Последна актуализация Септ. 2020

За учебното заведение

Join the university with the highest graduate employment rate in Australia* – more Charles Sturt University grads get jobs faster than grads from any other uni. Employers know Charles Sturt grads are ... Научете повече

Join the university with the highest graduate employment rate in Australia* – more Charles Sturt University grads get jobs faster than grads from any other uni. Employers know Charles Sturt grads are skilled, confident and ready to get to work. Свиване
Олбъри , Bathurst , оранжев , Port Macquarie , Уага Вагга , Канбера + 5 Още По-малко