Магистър по медицинска биотехнология

Общ преглед

Описание на програмата

Обобщение на курса

Магистър по медицинска биотехнология е предназначен за студенти, които търсят знания и технологичен опит в специфични области на клетъчната и молекулярната биология, което е основа за съвременни биотехнологични изследвания и разработки.

Какво ще проучите

Тази степен ще интегрира уменията ви за работа, за да ви позволи да преведете уменията си в атрибутите на кариера. Темите представят основните елементи на съвременната клетъчна и молекулярна биология, преди да пристъпят към интензивно обучение по съвременна биотехнология и приложението й в областта на медицината, селското стопанство и молекулярната биология.

Тази степен

Тази степен е проектирана чрез обектива на глобалните перспективи в науката, където също ще бъдете изложени на възникващи технологии като използването на безпилотни летателни апарати, изкуствен интелект, кодиране и виртуална реалност (google VR) в събирането и анализирането на научни данни по време на първата ви основни теми.

Предлагат се уроци и лабораторно базирана практическа работа и имате възможност да изследвате нови технологии, разработени в областта на обучението. Допълнителни подготвителни теми се фокусират върху лабораторната работа и уменията за комуникация с науката.

С подходяща квалификация и лабораторни умения, можете да бъдете удостоени с напреднал стаж за тези подготвителни предмети.

Резултати от обучението

Курсовите резултати от обучението са изявления за постиженията на ученето, които се изразяват в това, от което се очаква учащият да знае, да разбира и да може да направи след завършване на курс. Студентите, завършили този курс, ще могат да демонстрират:

 1. Демонстрирайте критично мислене и преценка по отношение на концепциите, перспективите и последните развития, свързани с медицинската биотехнология.
 2. Консолидиране и синтезиране на познанията за изследователските принципи и методи, свързани с медицинската биотехнология
 3. Проучване, анализиране и синтезиране на информация, проблеми и теории, свързани с медицинската биотехнология.
 4. Консолидиране на лабораторните умения в медицинската биотехнология и оценка на това как тези умения се прилагат в научните изследвания.
 5. Планиране, изпълнение и съобщаване на резултатите от значими научноизследователски инициативи на отразяващ и етичен начин за академична и професионална практика.
 6. Демонстрирайте критично мислене, решаване на проблеми и размисъл.
 7. Обосновава, тълкува и съобщава хипотези, методологии и заключения.

Структура на курса

За да се квалифицират за придобиване на степен, магистър по медицинска биотехнология, кандидатите трябва успешно да завършат 96 кредитни точки, както е посочено по-долу.

Година 1

есен

Предметен код

пружина

Предметен код

За да се премине към втората година, студентите трябва да постигнат WAM ≥ 70% и ≥ 70% в дисциплината (BIOL). Ако учениците имат WAM

Година 2

За студенти, които започнаха първата година през пролетната сесия - моля вижте академичния програмен директор (APD) за академични съвети.

есен

Предметен код

пружина

Студентите с WAM от 75% или повече могат да избират от някоя от трите опции по-долу. SCIE900 изисква одобрение от ръководителя на студентите.

Предметен код

Учениците с WAM 60% -74% могат да изберат една от двете опции по-долу.

Предметен код

Учениците с WAM по-малко от 60% избират 24 кредитни точки от следващия списък на управленските предмети.

Предметен код

Защо да изберем този курс

Науката, технологията, инженерната и математическата (STEM) умения в Австралия се превръщат в бързо развиваща се област, създаваща нови и повишени перспективи за работа. Прогнозира се, че професионалните, научните и техническите услуги ще нараснат с 10,2% от 2018 до 2023 г., отразявайки продължаващото търсене на услуги на квалифицирани и високообразовани работници. Източник: Прогнози за заетостта

Изследванията в биологичните науки в UOW обхващат много области. Основните области са екология, еволюционна биология, морска биология, консервационна биология, клетъчна биология и биотехнология, поведение на животните, физиология

Нашите изследователи включват преподаватели, научни сътрудници, докторанти, магистърски изследователи и почетни студенти, както и редица сътрудници в други институции като Националните паркове и диви животни, морските паркове в NSW, NSW земеделието и Garvan Institute of Medical Research ,

Допускане

Предлагат се разнообразни възможности за прием на студенти от всички възрасти и академични среди. Процедурите за приемане се определят в Процедурите за приемане на UOW и в политиката на UOW College Admissions.

За конкретни съвети или въпроси, свързани с кандидатстване, моля свържете се с екипа на бъдещите студенти.

Английски Изисквания за чуждестранни студенти

Следното ниво на владеене на английски език е необходимо, за да получите достъп до тази програма:

IELTS Academic

 • Обща оценка: 6.5
 • Четене: 6.0
 • Писане: 6.0
 • Слушане: 6.0
 • Говорейки: 6.0

TOEFL (интернет)

 • Обща оценка: 86
 • Четене: 18
 • Писане: 18
 • Слушане: 17
 • Говорейки: 17

Колеж UOW: Английски език за висше образование: Кредит (среднопретеглена оценка от общо 65 и минимум 50 в Академично четене и писане)

Други квалификации също могат да бъдат разглеждани. Пълна информация можете да намерите на нашия сайт за английски език.

Последна актуализация Март 2020

За учебното заведение

In just 40 years, University of Wollongong has become a benchmark for Australia’s new generation of universities; dynamic, agile, innovative and prominent in national and international rankings for th ... Научете повече

In just 40 years, University of Wollongong has become a benchmark for Australia’s new generation of universities; dynamic, agile, innovative and prominent in national and international rankings for the quality of our teaching and research. The University began as an institute for the then the New South Wales University of Technology, Sydney at a single location in Wollongong. Since gaining independence in 1975, UOW has grown into an international multi-campus University, expanding to occupy two Sydney campuses and five regional campuses, as well as locations in Hong Kong and Dubai. With now over 36,000 students, more than 2,400 staff, and an economic impact of around $2 billion in activity annually, UOW is an influential part of its communities and the catalyst for Wollongong’s transformation into a University city. Свиване