Магистър по медицина (MSN)

Общ преглед

Прочетете повече за тази програма на сайта на университета

Описание на програмата

Най-

Програмата се състои от 35 кредита за RNs с BSN и 46 кредита за RNs с ADN в продължение на 2 години на обучение. Проектиран е с изчерпателен график на учебната програма и онлайн инструктаж плюс практически курс.


Функции на програмата

 • Програма за най-високо класиране: класирана сред най-добрите висши училища в страната за обучение на медицински сестри в поемането на ръководни роли в здравните заведения.
 • Заобикаляне на BSN: Сестрите с академична степен могат да заобиколят BSN степента и да завършат степента си за две (2) години. Спестете време и пари.
 • Три места в училището, от които да изберете: Класове се предлагат на следните места: онлайн Сан Франциско | Плесантон | Сан Хосе
 • Гъвкав график: Уроците се провеждат една нощ в седмицата - същата вечер по време на програмата или 100% онлайн
 • Признаваема степен: счита се за една от най-универсалните и гъвкави степени на MSN. Нашите възпитаници са навсякъде - И работодателите обичат нашите завършили. Нашите възпитаници са на фронтовата линия на грижите за пациентите, в управителните съвети на водещи здравни организации и в болниците и правителствените организации, където се създава здравна политика.


Подробности за програмата

Програмата "Магистър на науките в областта на медицинските сестри" (RN to MSN), за регистрираните медицински сестри с ADN или BSN, отговаря на нуждите на работещите професионалисти.


Доставка на програмата

За нашия хибриден вариант, посещавате курсовете индивидуално една (1) вечер всяка седмица. Секретната сесия ви е насрочена за определен ден от седмицата, за времетраенето на програмата. Интегрирани с личните сесии са онлайн модули, които разширяват обхвата, дълбочината и влиянието на взаимодействието в реално време.

Мобилната опция RN-MSN на място се предлага на четири места:

 • Онлайн MSN
 • Сан Франциско
 • Плезънтън
 • Сан Хосе


Практикум

Учениците в програмата RN-MSN трябва да завършат 400 часа упражнения. С надзора и одобрението на сайта тези часове могат да бъдат завършени на работното ви място. Вие ще бъдете отговорни за осигуряването на вашия собствен предписвач и за идентифициране на вашия собствен сайт за практикуване. Координаторът за завършване на платформата ще работи с вас, за да защити сайта ви; не можете да започнете процеса на осигуряване на вашия сайт без одобрението на професиите на училището по медицина и здравеопазване.


Образец на учебната програма

RN към учебна програма MSN Associate Degree в MSN: 46 кредита BSN към MSN: 35 кредита

Семестър 1: 3 кредита ^

 • NURS 648: Здравна политика и етика 3 кредита

Семестър 2: 4 кредита ^

 • NHP 702: Епидемиология (само онлайн) 4 кредита

Семестър 3: 8 кредита

 • NURS 603: Оценка през целия живот 3 кредита
 • NURS 613: Роля на CNL: Въведение 1 кредит
 • NURS 639: Анкетно проучване 4 кредита

Семестър 4: 8 кредита

 • NURS 614: Лидерство в здравните системи 3 кредита
 • NURS 664: Adv. Патофизиология и фармакология | 3 кредита
 • NURS 654: CNL практика I: водещи инициативи за подобряване на качеството (80 часа) 2 кредита

Семестър 5: 8 кредита

 • NURS 629: Управление на финансовите ресурси (CNL) 3 кредита
 • NURS 640: Информатика в здравеопазването 2 кредита
 • NURS 655: CNL практика II: Управление на резултатите от подобряването на качеството (100 часа) 3 кредита

Семестър 6: 4 кредита

 • NURS 651 *: CNL Роля: Синтез 2 кредита
 • NURS 653 *: стаж: лидер по медицинска сестра (220 часа) 2 кредита

Подготвените медицински сестри трябва да завършат четири (4) допълнителни курса: NURS 500 и NURS 501 (семестър 1, 6 кредита), NURS 505 и NURS 506 (семестър 2, 5 кредита).

Освобождавания: Подготвените от асоциирани медицински сестри с BS или BA не приемат NURS 500 и NURS 501 (освен ако не са допуснати с временен статус).

Броят на взетите курсове / семестър може да бъде намален, за да забави темпа на програмата. Намаляването на натоварването на курса може да повлияе на напредъка в кохортата, в която сте приети (където е приложимо). Студентите трябва да се свържат с академичния съветник преди да намалят натоварването на курса.

Списъкът на курсовете е образец на учебната програма и подлежи на промяна.

Образците на учебните програми за онлайн програмата MSN ще варират.


Допускане

Разнообразие от материали определя дали даден курс на обучение е подходящ за студент. В допълнение към оценките и резултатите от тестовете, следните фактори се считат за част от допускането до програмата MSN за регистрирани медицински сестри: работна среда, предишни академични курсове и готовност, научни интереси и дългосрочни професионални цели.


Крайни срокове за кандидатстване

 • Краен срок за подаване на заявления за падане: 15 май
  Места: Сан Хосе и Плесантон
 • Краен срок за подаване на пролетта: 15 ноември
  Местожителство: онлайн


Приложни материали

Всички материали за кандидатстване трябва да бъдат качени чрез онлайн формуляра за кандидатстване. Училището по сестрински грижи

Кандидатите могат да проверят състоянието на кандидатурата си онлайн или като се свържат с училището по сестрински грижи


Изисквания за кандидатстване

Приемането в програмата се основава на цялостна оценка на способността на кандидата да поеме магистърското изследване и на неговия потенциален принос към дисциплината на сестринството като доказателство от следното:

 1. Завършен онлайн заявление и такса
 2. Завършване на бакалавърска степен по медицина (ADN или BSN) от акредитирана институция
 3. Неофициални преписи от всички колежи / университети присъстваха. Официалните или неофициалните преписи трябва да бъдат качени чрез онлайн формуляра за кандидатстване. Преписите трябва да отразяват името на посещаваната институция, придобитата степен, получените оценки и GPA. Кандидатите трябва да се уверят, че всички преписи могат да бъдат четливи след качването им. Подаването на официални преписи се изисква САМО за всички допуснати студенти, които решат да се запишат. За преписи, които не са в САЩ, кандидатите изпращат преведени преписи.
 4. Средна оценка от 3.0 или по-висока
 5. Лично изявление
 6. Професионално резюме
 7. Активна необезпечена RN лицензионна документация (трябва да отразява състоянието, в което планирате да завършите упражненията).
 8. Две препоръчителни писма. В онлайн формуляра въведете имената и имейл адресите на препоръчителите. Те ще получат електронна поща от USF с инструкции за качване на писмото.
 9. Само за чуждестранни студенти: Сертификат за финансиране, копие от паспорта и резултати от TOEFL, IELTS или PTE. Обърнете се към страницата за допускане до международни студенти за оценка на тестовете и допълнителна информация.
 10. Изпитването TEAS или GRE не се изисква


Държавно разрешение

USF приема заявления за записване в онлайн образователни програми от жителите на следните държави: Аризона, Калифорния, Флорида, Хавай, Невада, Ню Йорк, Орегон, Тексас и Вашингтон. Моля, проверете www.usfca.edu/state-auth за конкретни програми, предлагани в тези държави.


Резултати от обучението по програмите RN-MSN

При завършване на програмата студентът ще демонстрира:

 1. Клинично ръководство за практиките и доставянето на грижите за пациентите, включително проектиране, координиране и оценка на грижите за лица, семейства, групи и население;
 2. Участие в идентифицирането и събирането на резултатите от здравните грижи;
 3. Отчетност за оценката и подобряването на резултатите в областта на грижите, включително синтез на данни и други доказателства за оценка и постигане на оптимални резултати;
 4. Предвиждане на риск за отделни лица и групи от пациенти;
 5. Странична интеграция на грижите за индивиди и кохорти на пациенти;
 6. Проектиране и прилагане на базирана на доказателства практика (и);
 7. Ръководене на екипи, управление и сътрудничество с други членове на екипа на здравните специалисти;
 8. Управление на информацията или използване на информационни системи и технологии за подобряване на резултатите в здравеопазването;
 9. Управление и използване на човешки, екологични и материални ресурси;
 10. Застъпничество за пациентите, общностите и здравния екип; и,
 11. Лидерство в предоставянето на компетентна и безопасна грижа за пациентите на лица и групи в различни условия, базирани на либералните изкуства и природните науки.


акредитация

Бакалавърската степен по сестрински грижи, магистърска степен по сестрински грижи и доктор на сестринската практика в Университета на Сан Франциско в Университета за медицински сестри и медицински сестри са акредитирани от Комисията по колективно медицинско образование.

Последна актуализация Март 2020

Стипендия от Keystone

Научете за възможностите, които дава нашата стипендия

За учебното заведение

The School of Nursing and Health Professions follows the University of San Francisco’s mission to provide a liberal arts education rooted in the Jesuit tradition of diversity, justice and global persp ... Научете повече

The School of Nursing and Health Professions follows the University of San Francisco’s mission to provide a liberal arts education rooted in the Jesuit tradition of diversity, justice and global perspectives. Свиване
Сан Франциско , Сан Франциско + 1 Още По-малко