Магистър по клинични здравни изследвания

Общ преглед

Прочетете повече за тази програма на сайта на университета

Описание на програмата

Тази програма предоставя първата стъпка в обучението за научни изследвания за здравни специалисти, които понастоящем работят в клинични области, които искат да развият свързан със здравето си изследователски компонент в своята кариера. Ръководени от екип за надзор, вие ще предприемете изследователски проект и ще спечелите увереност в използването на методи за изследване, управление на проекти и управление на научните изследвания.

Има възможност за съвместна работа със съществуващ изследователски персонал по установени изследователски проекти. В областта на медицинската сестра и акушерката ние сме особено заинтересовани да подкрепим кандидатите, които желаят да изследват палиативни и крайни грижи през целия период на живот и в различни здравни условия. Също така се интересуваме от проекти, свързани с организиране и предоставяне на услуги и риск, злоупотреба и насилие.

Защо да изучаваме този курс?

Изучаването на клиничните здравни изследвания (MRes) ще ви даде умения за изследвания и управление на проекти, които могат да се използват в клинични изследователски проекти. Може да сте мотивирани да отговорите на клиничен въпрос, да подобрите здравето си или да се стремите да развиете своята изследователска или академична кариера. Комбинацията от гъвкави модули за обучение и изследователската теза прави тази гъвкава и стимулираща програма, която дава на студентите умения, информираност и интелектуалната дисциплина, необходими за провеждането на строги, ефективни, ориентирани към пациента изследвания.

Програмата ще ви осигури подкрепа за придобиване на практически изследователски умения, ще ви помогне да развиете разбирането си за добрата клинична практика в научните изследвания и да изследвате различни изследователски методологии и методи.

Ще бъдете подкрепени от надзорен екип при разработването на вашия изследователски въпрос, проучването на основата на вашия проект, проектирането на строги методи и завършването на етичен преглед (според случая). Вашите ръководители също ще ви предизвикат да развиете писмеността си и да разпитате вашите предположения и заключения.

Изисквания за вход

Ако имате първа степен:

  • Степен на отличие 2: 1 (или еквивалентна) в свързана със здравеопазването тема
    Ако нямате първа степен:
  • Ще се вземат предвид следдипломната квалификация и / или опитът в съответната област, свързана със здравето
  • Доказателство за способността да се учи на ниво магистър

Всички кандидати трябва да имат:

  • Текуща регистрация в подходящ регулаторен орган в областта на здравеопазването (напр. NMC, GMC, BPS или HCPC
  • Достъп до изследователска популация
  • Минимум 18 месеца след квалификационен опит
  • Две референции за академични / работодатели в подкрепа на вашето кандидатстване и професионални и академични възможности
  • Досега преписи от вашите степени (сертифицирани и преведени на английски език, ако е подходящо)

Международни студенти

Академични изисквания

Приемаме редица квалификации, страниците на нашите страни ви показват какви квалификации приемаме от вашата страна.

Изисквания на английски език

Можете да удовлетворите нашите изисквания за английски език по два начина:

Английски до IELTS 6.5 (с минимум 6.0 във всеки компонент).

Ако имате нужда от помощ с вашите умения по английски език, тогава е налична поддръжка.

Предсесионният курс „Английски за академични цели“ е за международни студенти, които имат условно предложение да учат в университета, но в момента не отговарят на изискванията по английски език. Курсът е съобразен с вашето ниво на английски език и ви позволява да отговаряте на изискванията на английски език за вашата програма, без да заемате отново IELTS. Програмата EAP работи през цялата година и предлага различна продължителност на програмата, варираща от 42 седмици до 6 седмици. Продължителността на курса, от който се нуждаете, зависи от бъдещия ви курс, от съществуващия ви IELTS резултат и от английското ниво, което ви е необходимо за вашата университетска степен.

Заетост

Признаваме, че като аспирант може да имате конкретни изисквания, когато става въпрос за планиране на следващата ви стъпка в кариерата. Работодателите очакват аспирантите да имат набор от умения, които надвишават знанията им по предмета. Careers Network предлага редица събития и услуги за поддръжка, които са предназначени за всички студенти, включително специализанти, които искат да намерят своята ниша на пазара на труда. Мрежата за кариери също има специфични за конкретния предмет кариерни консултанти и съветници за всеки колеж, така че можете да бъдете сигурни, че получената информация ще бъде подходяща за вашата област.

Последна актуализация Март 2020

За учебното заведение

The College of Medical and Dental Sciences at the University of Birmingham is a major international centre for research and education in medicine, medical sciences, dentistry, nursing and physiotherap ... Научете повече

The College of Medical and Dental Sciences at the University of Birmingham is a major international centre for research and education in medicine, medical sciences, dentistry, nursing and physiotherapy. Свиване