Магистър по иновации в биомедицинските и здравните науки

Общ преглед

Описание на програмата

за

Ние обучаваме специалисти в областта на биомедицинските и здравните науки, позволявайки актуализация на концепции и знания, свързани както с основните, така и с клиничните аспекти, както и с методологията на изследване в различните области на тези науки

Насочена към завършилите или завършилите специалности по биология, биотехнология, фармация, медицина и хирургия и ветеринарна медицина, както и завършилите медицинска сестра и физиотерапия. Завършилите или завършилите науката и технологиите за храните, науките за околната среда и биохимията също се считат за свързани. Други възможни степени, предвидени в профила на прием, ще бъдат разгледани от Академичния комитет на магистъра.

Ако се интересувате да се научите да

 • Задълбочаване на знанията по интересуващи се теми в областта на биомедицинските и здравните науки.
 • Управление на информация и знания в областта на здравните науки.
 • Развийте умения за иницииране на изследвания.
 • Интерпретирайте експерименталните резултати и идентифицирайте последователни и непоследователни елементи.
 • Използвайте най-съвременните източници на информация за развитието на ИД дейности в областта на биомедицинските и здравните науки.

Какво ви предлагаме

 • Мултидисциплинарен преподавателски персонал 100% лекар, с голям преподавателски, изследователски и клиничен опит (учители от различни катедри на Университета в Леон и други испански университети и престижни професионалисти от Университетския помощен комплекс в Леон (CAULE) и други здравни институции).
 • Обучение на знания и умения, необходими за разбиране на съвременните експериментални методи и техники в биомедицинските изследвания.
 • Маркиран транслационен характер.
 • Насърчаване на изследователската дейност и иновациите.
 • Анализ и задълбочаване на бъдещите тенденции, белязани от научни открития. • Висока степен на удовлетвореност сред учениците.

Включване в

 • Докторски програми
 • Основни и клинични изследователски екипи в биомедицински и здравни науки, в публични институции (университети, болници, изследователски институти) и частни (отдели за идентификация и фармацевтична и биотехнологична индустрия).

компетенции

основни компетенции

 1. Знания и разбиране, че се даде основа или възможност за оригиналност в разработването и / или прилагането на идеи, често в контекста на научните изследвания.
 2. Това студентите могат да кандидатстват своите знания и способността им за решаване на проблемите в нови или непозната среда в рамките на по-широки (или мултидисциплинарни) контексти, свързани с тяхната област на обучение.
 3. Студентите имат възможност да се включат знания и да боравят със сложността и формулира решения въз основа на информацията, която е непълна или ограничено, включва разсъждения за социални и етични отговорности, свързани с прилагането на своите знания и съдебни решения.
 4. Че студентите знаят как да съобщят своите заключения и знанията и крайните причини, които ги подкрепят по ясен и недвусмислен начин на специализирана и неспециализирана аудитория.
 5. Това, че учениците имат умения за учене, които им позволяват да продължат да учат по начин, който ще бъде до голяма степен самостоятелен или автономен.

общи умения

 1. Задълбочаване на знанията по интересуващи се теми в областта на биомедицинските и здравните науки.
Последна актуализация Март 2020

За учебното заведение

Existen al menos diez razones para escoger León como destino académico aunque estamos seguros de que tú encontrarás muchas más.

Existen al menos diez razones para escoger León como destino académico aunque estamos seguros de que tú encontrarás muchas más. Свиване