Магистър по изследвания в физическа активност, спорт и здраве (Междууниверситетски)

Общ преглед

Описание на програмата

спорт

Въведение

Това заглавие предполага превръщането на съществуващите преди това Съвместни Мастърс в Университета на Виго и е резултат от сътрудничеството между Университета на Виго и Университета в Ла Коруня. Първоначално титлата започва в университета в Виго през 2009-2010 г., като се започне обучението си по-висше образование, след като провери паметта му, в 2015-2016 година.

В автономната област Галисия има два университета, които предлагат на степен по науки на физическа активност и спорт, по-специално във Факултета по възпитание и спорта (Campus на Понтеведра) и Факултета по спорта и Физическо възпитание в Университета в Ла Коруня.

И в двата центрове има изследователски групи, които се фокусират върху работата си физическа активност, спорт и здраве. Ето защо този майстор предполага оптимизиране на икономическите ресурси на двата университета.

Защо се проучи степента

програмата Междууниверситетски изследвания Магистър по физическа активност, спорт и здраве Тя има за цел да се обучават мултидисциплинарни научни работници, компетентни в различни области на науката на физическа активност и спорт.

Това заглавие се разглежда като основен инструмент за придобиване на обучение в изследователски техники, необходими за достъп в оптимални условия за обучение на докторанти

Структура Проучване

Задължителни предмети

 • Процесът на научните изследвания в областта на науките на физическата активност и спорта.
 • Научни и комуникационни науки документални филми в физическа активност и спорт източници.
 • експериментална и квази-експериментална методология в областта на науките на физическата активност и спорта.
 • Селективна корелационната методология
 • Наблюдателни проекти, прилагани към научните изследвания в спорта.
 • качествена методология в областта на науките на физическата активност и спорта
 • систематичен обзор и мета-анализ
 • Изследователско анализ на данни и анализ дедуктивно
 • хистология

Избираеми

 • Упражняване и фитнес в областта на здравето и производителността
 • Обучение и управление на двигателя
 • Изследвания в Физическо възпитание. физическа активност и спорт
 • Анализ на ефективността в спорта
 • водни дейности и оказване на първа помощ

Магистърска теза

 • Магистърска теза

професионални и академични резултати

Учителят има ясна изследовател вдъхновение.

В този смисъл той се разглежда като междинен и необходима стъпка между висшето образование и достъп до официалната програма на докторанти в областта на спорта, физическото възпитание и физическата активност Здравословна, изучава последният на междууниверситетско наука ниво в сътрудничат университети Ла Коруня и Виго.

Ето защо, обучение Магистър е път към възможностите за кариерно развитие, както като университетски учен, за активиране на степента на лекар.

В допълнение към достъпа до обучение на докторанти, този майстор отваря възможности за заетост в други области на професията, като например:

 • Изследване и разработване на отдели в предприятия, свързани с контрола на физическа активност (консултиране и др фитнес фирми в сектора)
 • Изследване на физическата активност и здравето (изследователски институти, фондации, клиники, обществени институции и т.н.)
 • анализ Оборудване представяне в спортни организации (федерации, спортни клубове).

Препоръчителна профил

Профилът на изследвания на Учителя, проектирани за оформяне на поливалентни изследователи в областта на науките на физическата активност и спорта, разширява обхвата на кандидати за висшисти в области, свързани с физическа активност, спорт и здраве.

В допълнение, и като се има предвид, че целта на програмата е да се обучават за научни изследвания и иновации, търси профил динамичен, критичен, творчески студент в състояние да реши проблемите, които не са запознати, и да има гъвкаво отношение, че позволено да направят това самостоятелно, но също така и чрез работа в екип.

общи изисквания за достъп

 1. За достъп до официалните магистърски проучванията ще бъде необходимо да бъде в притежание на испански официална университетска степен или друг, издаден от висше учебно заведение, принадлежност към друга държава-членка на Европейското пространство за висше образование, което дава право на него за достъп до обучение господар.
 2. Също така, те могат да имат достъп до завършилите чуждестранни образователни системи в Европейското пространство за висше образование без одобрението на техните заглавия, след проверка от университета, че тези, удостоверявам, равнище на образование, еквивалентни на съответните официални испански университетски степени и че разреши на издаващата страна за достъп до следдипломно обучение. Достъп по този начин, не означава в никакъв случай, предварително одобрение от заглавието, което се проведе от заявителя, или признаването му за други цели освен за изследване на учението на Учителя.
Последна актуализация Март 2020

За учебното заведение

The University of A Coruña is a public institution whose primary objective is the generation, management and dissemination of culture and scientific, technological and professional knowledge through t ... Научете повече

The University of A Coruña is a public institution whose primary objective is the generation, management and dissemination of culture and scientific, technological and professional knowledge through the development of research and teaching. Свиване
А Коруня , А Коруня , А Коруня , А Коруня , А Коруня , А Коруня , А Коруня , А Коруня , Ферол , Ферол + 9 Още По-малко