Магистър по изследвания в областта на раковите науки

Общ преглед

Прочетете повече за тази програма на сайта на университета

Описание на програмата

Cancer Sciences MRes е едногодишна програма, въведена на пълен работен ден, за да предложи следдипломно обучение на подходящо квалифицирани студенти по естествени науки, които се интересуват от изследователска кариера в областта на рака. Това е самостоятелна програма, която би била от особен интерес за студентите, които желаят да кандидатстват за допълнително обучение на докторско ниво.

Защо да изучаваме този курс?

Създаден, за да предложи на завършилите живота и биомедицинските науки възможност да придобият научно-изследователско обучение чрез практически опит във водещ изследователски център за рак.

Програмата се състои от три преподавани модула и обширен проект в рамките на изследователски групи за рак в Колежа по медицински и дентални науки. Лекционните модули ще се преподават от водещи ракови експерти и ще обхванат теми като клетъчната и молекулярната основа на рака, как геномният анализ се прилага при транслационните изследвания за диагностика и лечение на ракови заболявания и как последните постижения в нашето разбиране за имунологията на раковата имунология могат да да се използва в имунотерапията. Проектите обикновено ще бъдат базирани в лаборатория и ще предоставят умения за проектиране и прилагане на изследователски стратегии за отговор на основни въпроси, свързани с причините за рак, диагноза и / или лечение.

Придобитите умения и опит ще бъдат от особена полза при кандидатстване за докторантури в проучвания за рак и свързаните с тях клетки и молекулярна биология.

модули

Ще изучавате въвеждащия модул Cellular and Molecular Basis of Cancer съвместно със студенти от MSC Clinical Oncology; това ще разшири вашите перспективи, тъй като ще се обучавате заедно със студенти с клиничен опит. След това вземате два допълнителни модула, създадени специално за студентите от MRes Cancer Sciences.

След консултация с потенциални ръководители ще изберете 30-седмичен изследователски проект. Проектът обикновено ще бъде базиран в лаборатория в рамките на една от изследователските групи за рак в Колежа по медицински и дентални науки.

Като неразделен член на активна изследователска група ще ви даде възможност да допринесете значимо за текущите изследвания на рака в Бирмингам и ще ви даде реална представа за това как се провежда това изследване.

Изисквания за вход

Бакалавърска степен (или еквивалент) в науките за живота или биомедицинските науки. Обикновено очакваме това да е на ниво 2 (i) или по-високо, но също така ще помислим за перспективни студенти, които не са постигнали съвсем това ниво.

Кандидатите от чужбина, за които английският език не е техният първи език, трябва да отговарят на изискването за английски език на университета, напр. IELTS 7.0 (с минимум 6,5 във всяка група).

Международни студенти

Академични изисквания

Приемаме редица квалификации, страниците на нашите страни ви показват какви квалификации приемаме от вашата страна.

Изисквания на английски език

Можете да удовлетворите нашите изисквания за английски език по два начина:

Английски на IELTS 7.0 (с минимум 6.5 за всеки компонент).

Ако имате нужда от помощ с вашите умения по английски език, тогава е налична поддръжка.

Предсесионният курс „Английски за академични цели“ е за международни студенти, които имат условно предложение да учат в университета, но в момента не отговарят на изискванията по английски език. Курсът е съобразен с вашето ниво на английски език и ви позволява да отговаряте на изискванията на английски език за вашата програма, без да заемате отново IELTS. Програмата EAP работи през цялата година и предлага различна продължителност на програмата, варираща от 42 седмици до 6 седмици. Продължителността на курса, от който се нуждаете, зависи от бъдещия ви курс, от съществуващия ви IELTS резултат и от английското ниво, което ви е необходимо за вашата университетска степен.

Заетост

След завършване на програмата MRes Cancer Sciences студентите ще развият ключови изследователски и презентационни умения, които се търсят от много новобранци в допълнително следдипломно обучение на докторантура. Тези умения ще бъдат приложими и за други кариерни Pathways в секторите на биомедицинските и здравните науки.

Последна актуализация Март 2020

За учебното заведение

The College of Medical and Dental Sciences at the University of Birmingham is a major international centre for research and education in medicine, medical sciences, dentistry, nursing and physiotherap ... Научете повече

The College of Medical and Dental Sciences at the University of Birmingham is a major international centre for research and education in medicine, medical sciences, dentistry, nursing and physiotherapy. Свиване