Zdravnoobrazovanie.com

Най-добрите университети, колежи и бизнес училища в Съединени Американски Щати

Магистратурите за степен MA са специализирани образователни програми, които осигуряват на студентите задълбочени знания в избрана област. Брой студенти избират програми за степен магистър да подобрят кариерните си перспективи и да намерят добре платена работа с интересна кариера.

Образование в САЩ се извършват главно от публичния сектор, с контрола и финансирането идва от три нива: държавни, местни и федерални, в този ред.Общите изисквания за изучаване на по-високо ниво на образование в САЩ ще включва прием есе (известен също като декларация за целта или лично изявление), академична справка, препоръка / референтни писма, Езикови тестове

Университетите и бизнес училищата в Съединени Американски Щати. Вижте цялата информация за най-високо класиралите университети в Съединени Американски Щати и тук, и се свържете с тях директно!

Резултати Filter

ма в анализа на приложното поведение

College of Saint Elizabeth
Онлайн обучение Редовно обучение Задочно обучение 12 - 15 месеца Септември 2020 Съединени Американски Щати Мористаун + още 1

Онлайн магистърската програма "Анализ на приложното поведение" е предназначена за студентите, които искат да повишат знанията и опита си в областта на приложния анализ на поведението; професионалисти, които се готвят да работят с хора с аутизъм, проблеми с развитието и предизвикателства на поведението; както и на онези, които възнамеряват да се явят на изпит за проверка на поведенческия анализ.

Ma в речта език патология

Kean University
Кампус Редовно обучение Задочно обучение Септември 2020 Съединени Американски Щати Ню Йорк съюз + още 1

Майсторът на изкуствата в речта Language патология е разширено изучаване програма, която има за цел да подготви учениците за професионални позиции като Speech-Езикови Патолозите в болниците, настройки институционална и училищни.

Магистър по интегративни здравни изследвания

California Institute of Integral Studies
Кампус Редовно обучение Задочно обучение 2 - 5 търсене на докторантура по право juris doctor Септември 2020 Съединени Американски Щати Сан Франциско + още 1

Нашата всепризнатата програма е първата в нацията, която подготвя ръководителите на ниво магистърска степен в разширяващите се области на интегрираното здравно и уелнес коучинг.

Магистър по консултиране: Клинична рехабилитационна консултация

Our Lady of the Lake University Online
Онлайн обучение Задочно обучение 3 години Септември 2020 Съединени Американски Щати Сан Антонио

Онлайн магистърската степен по изкуства в областта на консултирането на Лейди университета е изградена на базата на учебната програма, съобразена със стандартите на CACREP и предлага три специализирани специалности в училищното консултиране, клинично консултиране за психично здраве или клинично рехабилитационно консултиране.

Магистър по консултиране: Клинично консултиране за психично здраве

Our Lady of the Lake University Online
Онлайн обучение Задочно обучение 3 години Септември 2020 Съединени Американски Щати Сан Антонио

Онлайн магистърската степен по изкуства в областта на консултирането на Лейди университета е изградена на базата на учебната програма, съобразена със стандартите на CACREP и предлага три специализирани специалности в училищното консултиране, клинично консултиране за психично здраве или клинично рехабилитационно консултиране.

Магистър по Геронтология

Northeastern Illinois University
Кампус Задочно обучение 3 години Запитване на информация Съединени Американски Щати Avondale

Програмата за магистърска степен по гер- нонтигология е наградена академична програма, призната като програма за върхови постижения както от Асоциацията за геронтология във висшето образование, така и от професионалните общества на Американската психологическа асоциация през 2014 г.

Магистър по брак и семейна терапия

University of San Francisco - School of Education
Кампус Редовно обучение Задочно обучение 7 - 8 семестри Септември 2020 Съединени Американски Щати Сан Франциско Сакраменто Сан Хосе Санта Роза + още 4

Магистърска програма по консултиране психология с концентрация в брака и семейна терапия (MFT) подготвя студентите да бъдат социално и културно отзивчиви взаимоотношения и семейни терапевти и психични здравни съветници.

Магистър по биостатистика

Boston University Graduate School of Arts & Sciences
Кампус Редовно обучение Задочно обучение 15 - 24 месеца Септември 2020 Съединени Американски Щати Бостон + още 1

Някои от нас са призовани да задават големите въпроси в живота. Биостатистите задават тези въпроси и намират променящите живота отговори чрез научни изследвания и задълбочен статистически анализ.