Zdravnoobrazovanie.com

Университети и бизнес училища по цял свят

Програмите са степен магистър за вариант на висше образование, които са интересни за брой студенти. Придобиването на степен MA е доказателство на години упорита работа в определена област знания, и показва на работодателите, че кандидатите за работа имат обширни знания и са готови да се справят с трудности, свързани с изпълняване на професионалните си задължения.

Търсене на най-добри акредитирани университети, колежи и бизнес училища по цял свят. Филтрирайте по държава, спестявайте време, контактирайте университетите директно тук!

Резултати Filter

ма в анализа на приложното поведение

College of Saint Elizabeth
Онлайн обучение Редовно обучение Задочно обучение 12 - 15 месеца Септември 2020 Съединени Американски Щати Мористаун + още 1

Онлайн магистърската програма "Анализ на приложното поведение" е предназначена за студентите, които искат да повишат знанията и опита си в областта на приложния анализ на поведението; професионалисти, които се готвят да работят с хора с аутизъм, проблеми с развитието и предизвикателства на поведението; както и на онези, които възнамеряват да се явят на изпит за проверка на поведенческия анализ.

Магистър по медицинска педагогика

SRH Hochschule für Gesundheit Gera
Кампус Задочно обучение 5 семестри Октомври 2019 Германия Гера Бон Щутгарт Хайделберг Карлсруе Дюселдорф + още 5

Курсът медицинско образование (М. A.) ориентирана като магистър проучване курс за съдържанието и организационната структура на проучванията за учителската професия в професионалните училища в Тюрингия (§ 14 ThürLbG).

Магистър по търсене и спасяване

Escuela Europea de Salud
Онлайн обучение Задочно обучение 4 - 12 месеца Септември 2020 Испания Мадрид

Обучението ще се проведе изцяло в режим на разстояние, като даде на студента на материала публикуван в книгата формат (IFBN на Министерството на културата, персонализирана книга) и в PDF формат в флаш устройство с таблет или лаптоп (избор) и оценка ще бъде включен платформа, за да отрази ефекта от взаимодействието между учител-ученик / а, които са отразени в ...

Ma в общественото здравеопазване

Nottingham Trent University School of Social Sciences
Кампус Редовно обучение Задочно обучение 1 - 2 години Запитване на информация Великобритания Нотингам + още 1

Този курс е създаден в отговор на съвременните международни дебати за променящия се характер и изместват границите на мултидисциплинарна общественото здраве.

Ma в речта език патология

Kean University
Кампус Редовно обучение Задочно обучение Септември 2020 Съединени Американски Щати Ню Йорк съюз + още 1

Майсторът на изкуствата в речта Language патология е разширено изучаване програма, която има за цел да подготви учениците за професионални позиции като Speech-Езикови Патолозите в болниците, настройки институционална и училищни.

Проучване Care Health Management, магистър по изкуствата

SRH FernHochschule Riedlingen
Онлайн обучение Задочно обучение 4 семестри Октомври 2019 Германия Riedlingen

Здравеопазването се променя. Възползвайте се от възможността и да се класирате чрез изучаването на здравен мениджмънт в Fernhochschule Riedlingen за ...

Магистър по интегративни здравни изследвания

California Institute of Integral Studies
Кампус Редовно обучение Задочно обучение 2 - 5 търсене на докторантура по право juris doctor Септември 2020 Съединени Американски Щати Сан Франциско + още 1

Нашата всепризнатата програма е първата в нацията, която подготвя ръководителите на ниво магистърска степен в разширяващите се области на интегрираното здравно и уелнес коучинг.

Магистър по консултиране: Клинична рехабилитационна консултация

Our Lady of the Lake University Online
Онлайн обучение Задочно обучение 3 години Септември 2020 Съединени Американски Щати Сан Антонио

Онлайн магистърската степен по изкуства в областта на консултирането на Лейди университета е изградена на базата на учебната програма, съобразена със стандартите на CACREP и предлага три специализирани специалности в училищното консултиране, клинично консултиране за психично здраве или клинично рехабилитационно консултиране.

Магистър по консултиране: Клинично консултиране за психично здраве

Our Lady of the Lake University Online
Онлайн обучение Задочно обучение 3 години Септември 2020 Съединени Американски Щати Сан Антонио

Онлайн магистърската степен по изкуства в областта на консултирането на Лейди университета е изградена на базата на учебната програма, съобразена със стандартите на CACREP и предлага три специализирани специалности в училищното консултиране, клинично консултиране за психично здраве или клинично рехабилитационно консултиране.

господар на medizinalfachberufe изкуства

Diploma University of Applied Sciences
Онлайн обучение Задочно обучение 5 семестри Запитване на информация Германия Германия онлайн

Дистанционно обучение Medizinalfachberufe степен магистър на изкуствата (MA) е насочена към хора, които работят в областта на здравеопазването, лечение и грижи професии и вече са получени академична бакалавърски или магистърски степени, включително и бакалавърска степен по изкуства към дипломата Medizinalfachberufe ,

Магистър по Геронтология

Northeastern Illinois University
Кампус Задочно обучение 3 години Запитване на информация Съединени Американски Щати Avondale

Програмата за магистърска степен по гер- нонтигология е наградена академична програма, призната като програма за върхови постижения както от Асоциацията за геронтология във висшето образование, така и от професионалните общества на Американската психологическа асоциация през 2014 г.

Магистърска програма по развойна и терапевтична игра

Swansea University
Кампус Редовно обучение Задочно обучение 1 - 3 години Септември 2020 Великобритания Суонзи + още 1

Придобийте усъвършенствано разбиране за това как децата учат и се развиват чрез игра с магистърската ни степен по „Развиваща и терапевтична игра“.

Магистър по брак и семейна терапия

University of San Francisco - School of Education
Кампус Редовно обучение Задочно обучение 7 - 8 семестри Септември 2020 Съединени Американски Щати Сан Франциско Сакраменто Сан Хосе Санта Роза + още 4

Магистърска програма по консултиране психология с концентрация в брака и семейна терапия (MFT) подготвя студентите да бъдат социално и културно отзивчиви взаимоотношения и семейни терапевти и психични здравни съветници.

Магистър по биостатистика

Boston University Graduate School of Arts & Sciences
Кампус Редовно обучение Задочно обучение 15 - 24 месеца Септември 2020 Съединени Американски Щати Бостон + още 1

Някои от нас са призовани да задават големите въпроси в живота. Биостатистите задават тези въпроси и намират променящите живота отговори чрез научни изследвания и задълбочен статистически анализ.