Zdravnoobrazovanie.com

Университети и бизнес училища по цял свят

Програмите са степен магистър за вариант на висше образование, които са интересни за брой студенти. Придобиването на степен MA е доказателство на години упорита работа в определена област знания, и показва на работодателите, че кандидатите за работа имат обширни знания и са готови да се справят с трудности, свързани с изпълняване на професионалните си задължения.

Търсене на най-добри акредитирани университети, колежи и бизнес училища по цял свят. Филтрирайте по държава, спестявайте време, контактирайте университетите директно тук!

Резултати Filter

ма в анализа на приложното поведение

College of Saint Elizabeth
Онлайн обучение Редовно обучение Задочно обучение 12 - 15 месеца Септември 2019 Съединени Американски Щати Morristown + още 1

Онлайн магистърската програма "Анализ на приложното поведение" е предназначена за студентите, които искат да повишат знанията и опита си в областта на приложния анализ на поведението; професионалисти, които се готвят да работят с хора с аутизъм, проблеми с развитието и предизвикателства на поведението; както и на онези, които възнамеряват да се явят на изпит за проверка на поведенческия анализ.

Магистър по медицинска педагогика

SRH Hochschule für Gesundheit Gera
Кампус Задочно обучение 5 семестри Октомври 2019 Германия Gera Bonn Stuttgart Heidelberg Karlsruhe Düsseldorf + още 5

Курсът медицинско образование (М. A.) ориентирана като магистър проучване курс за съдържанието и организационната структура на проучванията за учителската професия в професионалните училища в Тюрингия (§ 14 ThürLbG).

Магистър по търсене и спасяване

Escuela Europea de Salud
Онлайн обучение Задочно обучение 4 - 12 месеца Септември 2019 Испания Madrid

Обучението ще се проведе изцяло в режим на разстояние, като даде на студента на материала публикуван в книгата формат (IFBN на Министерството на културата, персонализирана книга) и в PDF формат в флаш устройство с таблет или лаптоп (избор) и оценка ще бъде включен платформа, за да отрази ефекта от взаимодействието между учител-ученик / а, които са отразени в ...

Ma в общественото здравеопазване

Nottingham Trent University School of Social Sciences
Кампус Редовно обучение Задочно обучение 1 - 2 години Запитване на информация Великобритания Nottingham + още 1

Този курс е създаден в отговор на съвременните международни дебати за променящия се характер и изместват границите на мултидисциплинарна общественото здраве.

Ma в речта език патология

Kean University
Кампус Редовно обучение Задочно обучение Септември 2019 Съединени Американски Щати New York Union + още 1

Майсторът на изкуствата в речта Language патология е разширено изучаване програма, която има за цел да подготви учениците за професионални позиции като Speech-Езикови Патолозите в болниците, настройки институционална и училищни.

Проучване Care Health Management, магистър по изкуствата

SRH FernHochschule Riedlingen
Онлайн обучение Задочно обучение 4 семестри Октомври 2019 Германия Riedlingen

Здравеопазването се променя. Възползвайте се от възможността и да се класирате чрез изучаването на здравен мениджмънт в Fernhochschule Riedlingen за ...

MA / PgDip / PgCert в обучението по практикуване / сътрудник / колега от наградата за преподавател / практикуващ преподавател / социална работа / HEA / Community / Specialist Practice

London South Bank University
Кампус Задочно обучение 1 - 3 години Септември 2019 Великобритания London

Този курс е предназначен за подходящо квалифицирани практици, които подкрепят процеса на учене и оценяване в практиката и академичната обстановка. Този курс е на непълен работен ден и е предназначен да предлага гъвкава Pathway . Възможно е да се изучават отделните модули или целият курс. Това решение обаче трябва да бъде взето преди подаване на заявлението.

Магистър по интегративни здравни изследвания

California Institute of Integral Studies
Кампус Редовно обучение Задочно обучение 2 - 5 търсене на докторантура по право juris doctor Септември 2019 Съединени Американски Щати San Francisco + още 1

Нашата всепризнатата програма е първата в нацията, която подготвя ръководителите на ниво магистърска степен в разширяващите се области на интегрираното здравно и уелнес коучинг.

Магистър по Геронтология

Northeastern Illinois University
Кампус Задочно обучение 3 години Септември 2019 Съединени Американски Щати Chicago Grayslake + още 1

Програмата за магистърска степен по гер- нонтигология е наградена академична програма, призната като програма за върхови постижения както от Асоциацията за геронтология във висшето образование, така и от професионалните общества на Американската психологическа асоциация през 2014 г.

господар на medizinalfachberufe изкуства

Diploma University of Applied Sciences
Онлайн обучение Задочно обучение 5 семестри Запитване на информация Германия Germany Online

Дистанционно обучение Medizinalfachberufe степен магистър на изкуствата (MA) е насочена към хора, които работят в областта на здравеопазването, лечение и грижи професии и вече са получени академична бакалавърски или магистърски степени, включително и бакалавърска степен по изкуства към дипломата Medizinalfachberufe ,

Магистър по консултиране: Клинична рехабилитационна консултация

Our Lady of the Lake University Online
Онлайн обучение Задочно обучение 3 години Септември 2019 Съединени Американски Щати San Antonio

Онлайн магистърската степен по изкуства в областта на консултирането на Лейди университета е изградена на базата на учебната програма, съобразена със стандартите на CACREP и предлага три специализирани специалности в училищното консултиране, клинично консултиране за психично здраве или клинично рехабилитационно консултиране.

Магистър по консултиране: Клинично консултиране за психично здраве

Our Lady of the Lake University Online
Онлайн обучение Задочно обучение 3 години Септември 2019 Съединени Американски Щати San Antonio

Онлайн магистърската степен по изкуства в областта на консултирането на Лейди университета е изградена на базата на учебната програма, съобразена със стандартите на CACREP и предлага три специализирани специалности в училищното консултиране, клинично консултиране за психично здраве или клинично рехабилитационно консултиране.

Магистър по брак и семейна терапия

University of San Francisco - School of Education
Кампус Редовно обучение Задочно обучение 7 - 8 семестри Септември 2019 Съединени Американски Щати San Francisco Sacramento San Jose Santa Rosa + още 4

Магистърска програма по консултиране психология с концентрация в брака и семейна терапия (MFT) подготвя студентите да бъдат социално и културно отзивчиви взаимоотношения и семейни терапевти и психични здравни съветници.

Магистър по глобално здраве и общество

University of Miami College of Arts and Sciences
Кампус Редовно обучение Задочно обучение 18 - 24 месеца Отворено кандидатстване Съединени Американски Щати Miami + още 1

Глобалното здраве и общество в Университета на Маями предоставя на учениците интердисциплинарна перспектива за разбиране как глобалните здравни резултати са свързани с обществото, културата и околната среда. Редица интердисциплинарни курсове разглеждат нововъзникващите предизвикателства към човешкото здраве и сигурност, диференцирания достъп и приемането на основани на доказателства здравни политики, управление, практики и интервенции и как те се трансформират от международни към обществени скали.