Filter
Магистър по изкуствата (MA)
Великобритания England London Тип на обучение: Всички Темпо на обучение: Задочно обучение

Най-добрите университети, колежи и бизнес училища в London

Магистратурите за степен MA са специализирани образователни програми, които осигуряват на студентите задълбочени знания в избрана област. Брой студенти избират програми за степен магистър да подобрят кариерните си перспективи и да намерят добре платена работа с интересна кариера.

Обединеното кралство Великобритания и Северна Ирландия, по-известен като Обединеното кралство и Великобритания, е суверенна държава, разположени на разстояние от северозападния бряг на континентална Европа.Двете най-известните (и най-старата) университетите Оксфорд и Кеймбридж (често наричани Oxbridge от много британци) Англия също има няколко други три институции, включително няколко в Лондон (по-специално Imperial College, на Лондонско училище по икономика, University College Лондон и King 'S College London, всички са част от Лондонския университет)

Лондон е столицата на Обединеното кралство, най-гъсто населен район и когато кралските семеен живот. Той има най-голяма концентрация на висшето образование в Европа с 412 000 студенти в 43 университета.

Университетите и бизнес училищата в London. Вижте цялата информация за най-високо класиралите университетите в London тук, и се свържете с тях директно!

Научете повече Свиване

Резултати

London South Bank University

Този курс е предназначен за подходящо квалифицирани практици, които подкрепят процеса на учене и оценяване в практиката и академичната обстановка. Този курс е на непълен ... [+]

Този курс е предназначен за подходящо квалифицирани специалисти, които подкрепят процеса на учене и оценяване в практиката и академичната среда. Този курс е на непълен работен ден и е предназначен да предложи гъвкав Pathway . Възможно е да се изучават отделни модули или целия курс, но това решение трябва да бъде взето преди кандидатстване.

Курсът включва елементите, които се изискват от:... [-]

Великобритания London
Септември 2019
Английски
Задочно обучение
1 - 3 години
Кампус
Научете повече на английски