Zdravnoobrazovanie.com

Най-добрите университети, колежи и бизнес училища в England

Магистратурите за степен MA са специализирани образователни програми, които осигуряват на студентите задълбочени знания в избрана област. Брой студенти избират програми за степен магистър да подобрят кариерните си перспективи и да намерят добре платена работа с интересна кариера.

Обединеното кралство Великобритания и Северна Ирландия, по-известен като Обединеното кралство и Великобритания, е суверенна държава, разположени на разстояние от северозападния бряг на континентална Европа.Двете най-известните (и най-старата) университетите Оксфорд и Кеймбридж (често наричани Oxbridge от много британци) Англия също има няколко други три институции, включително няколко в Лондон (по-специално Imperial College, на Лондонско училище по икономика, University College Лондон и King 'S College London, всички са част от Лондонския университет)

Университетите и бизнес училищата в England. Вижте цялата информация за най-високо класиралите университетите в England тук, и се свържете с тях директно!

Резултати Filter

Ma в общественото здравеопазване

Nottingham Trent University School of Social Sciences
Кампус Редовно обучение Задочно обучение 1 - 2 години Запитване на информация Великобритания Nottingham + още 1

Този курс е създаден в отговор на съвременните международни дебати за променящия се характер и изместват границите на мултидисциплинарна общественото здраве.

MA / PgDip / PgCert в обучението по практикуване / сътрудник / колега от наградата за преподавател / практикуващ преподавател / социална работа / HEA / Community / Specialist Practice

London South Bank University
Кампус Задочно обучение 1 - 3 години Септември 2019 Великобритания London

Този курс е предназначен за подходящо квалифицирани практици, които подкрепят процеса на учене и оценяване в практиката и академичната обстановка. Този курс е на непълен работен ден и е предназначен да предлага гъвкава Pathway . Възможно е да се изучават отделните модули или целият курс. Това решение обаче трябва да бъде взето преди подаване на заявлението.