Zdravnoobrazovanie.com

Най-добрите университети, колежи и бизнес училища в Великобритания

Магистратурата е напреднала учебна програма, която може да бъде завършена за около две години, при условие че студентите вече имат бакалавърска степен в подобна област. В зависимост от училището придобиването на степен MA може да стане чрез следване в редовни програми, вечерни или задочни програми, и също така във вид на онлайн образование, което е най-удобно за студенти с наситено разписание.

Образованието в Обединеното кралство е децентрализиране въпрос с всяка една от страните на Обединеното кралство, които имат отделни системи при различни правителства: правителството на Обединеното кралство е отговорен за Англия, както и на шотландското правителство, правителството на Уелс и Северна Ирландия Изпълнителна са отговорни за Шотландия , Уелс и Северна Ирландия, съответно.

Университетите и бизнес училищата в Великобритания. Вижте цялата информация за най-високо класиралите университети в Великобритания и тук, и се свържете с тях директно!

Резултати Filter

Ma в общественото здравеопазване

Nottingham Trent University School of Social Sciences
Кампус Редовно обучение Задочно обучение 1 - 2 години Запитване на информация Великобритания Nottingham + още 1

Този курс е създаден в отговор на съвременните международни дебати за променящия се характер и изместват границите на мултидисциплинарна общественото здраве.

MA / PgDip / PgCert в обучението по практикуване / сътрудник / колега от наградата за преподавател / практикуващ преподавател / социална работа / HEA / Community / Specialist Practice

London South Bank University
Кампус Задочно обучение 1 - 3 години Септември 2019 Великобритания London

Този курс е предназначен за подходящо квалифицирани практици, които подкрепят процеса на учене и оценяване в практиката и академичната обстановка. Този курс е на непълен работен ден и е предназначен да предлага гъвкава Pathway . Възможно е да се изучават отделните модули или целият курс. Това решение обаче трябва да бъде взето преди подаване на заявлението.