Магистър по здравна информатика

Общ преглед

Описание на програмата

Работите в здравеопазването и искате да увеличите знанията и уменията си по здравна информатика? Това е една от най-бързо развиващите се области в Обединеното кралство и степента ни на MSc Health Informatics може да увеличи перспективите ви за кариера.

Този курс използва съвременни технологии и има силен акцент върху практически и аналитични умения, които можете да приложите във вашата работна среда. Предлага се или като едногодишен курс на пълен работен ден или три години на непълно работно време.

Чрез връзки с NHS и организации в сектора на науките за живота ще научите за новите разработки и променящия се характер на технологиите в здравната информатика, което ще ви постави начело на тази бързо развиваща се индустрия.

Защо да изучавате здравна информатика в Swansea University в Swansea University ?

  • 1-во в Обединеното кралство за изследователска среда 2-ро в Обединеното кралство за качество на изследванията - Изследователска рамка (Research Excellence Framework 2014).
  • Аспирантите имат достъп до съоръжения в сградата на Института по наука за живота на стойност 100 милиона лири.
  • Какво Uni? Носител на награда за студентски избор 2017 - следдипломна.
  • Дипломата се предлага на пълен работен ден над една година или на непълно работно време над три години.
  • Силни връзки с NHS и организации в сектора на науката за живота.

Вашият опит в областта на здравната информатика

Опитът ви за степен ще бъде подобрен чрез достъп до най-съвременните съоръжения, базирани в нашите Центрове за върхови постижения в областта на административните данни и изследвания в областта на електронното здраве. Това съоръжение от 30 милиона британски лири, възложено от Съвета за икономически и социални изследвания (ESRC) и Съвета за медицински изследвания (MRC), ще подобри качеството на вашия курс.

Ще се възползвате от нашите основни сътрудници в Медицинското училище; Университет Abertawe BroMorgannwg (здравен съвет на ABMU); Hywel Dda Health Board; Изследователски съвет на Обединеното кралство; Правителство на Уелс и множество национални и международни връзки.

Здравна информатика Възможности за заетост

Ние внимателно сме проектирали курса, за да ви осигурим повишени познания и разбиране на здравната информатика и уменията, от които се нуждаете, за да приложите обучението си в професионалната практика.

Като такава, тази магистърска степен ще ви даде задълбочени познания в областта, за да подобрите потенциално вашите перспективи за кариерно развитие.

Кариери и заетост

Академия за заетост на Суонси (SEA) ще ви подкрепя на всеки етап от кариерното ви пътуване, помагайки ви да изградите светло бъдеще.

Услугите ни за кариерно обслужване включват:

  • Работилници за работоспособност, беседи на работодатели, организиране на събития и панаири на кариерата.
  • Индивидуални съвети и насоки от професионално квалифицирани съветници по кариера.
  • Помощ при намиране на работа, стажове, работни места и доброволчески възможности.
  • Достъп до информационни ресурси по широк спектър от теми за управление на кариерата.
  • Финансиране за подкрепа на възможностите за студентски стажове и събития за Студентски общество / клуб.

Ние също така предоставяме помощ и съвети за Swansea University до две години, след като сте завършили курса.

Последна актуализация Апр. 2020

За учебното заведение

Swansea University is a research-led university that has been making a difference since 1920. The University community thrives on exploration and discovery, and offers the right balance of excellent t ... Научете повече

Swansea University is a research-led university that has been making a difference since 1920. The University community thrives on exploration and discovery, and offers the right balance of excellent teaching and research, matched by an enviable quality of life. Свиване