Магистър по здравеопазване и промоция

Общ преглед

Описание на програмата

Магистър по здравеопазване и промоция

Можете да обогатите благосъстоянието на отделни хора, семейства и общности със знанията, придобити от магистърската степен по развитие на здравеопазването и промоцията на университета Fontbonne.

Нашата програма предоставя силна професионална база от знания, която подобрява уменията за застъпничество и лидерство и ви позволява ефективно да отговаряте на нуждите на отделни хора, семейства и общности в местната и глобалната среда.

Акценти на програмата

Използвайки теоретична рамка в контекста на вашия професионален опит, ще се научите да състрадателно и с уважение помагате на онези, които обслужвате, като разработвате навременни съобщения, които ще подобрят знанията и ще подкрепят промяната в поведението; отговаряйте на човешките нужди интелектуално, състрадателно и с уважение; защита на лица в публични и частни пространства; и да подпомага колегите, като отговори на необходимостта от баланс на работното място.

Ще изучавате теми като застъпничество, лидерство, теория на здравословното поведение и здравни съобщения, като използвате платформи за социални медии. Студентите имат възможност да изградят собствена концентрация, като избират избираеми предмети, които най-добре отговарят на техните интереси и кариерни цели.

Нашите малки класове насърчават смислена дискусия между преподаватели и студенти. Гост-лектори и възможности за общностни програми извън кампуса ви помагат да придобиете допълнителен опит в реалния свят.

Магистър по изкуства + координирана програма по хранене и диететика

Ние предлагаме магистър по изкуства заедно с нашата координирана програма по хранене и диететика. Ако сте спечелили бакалавърска степен и DPD проверка от акредитирана институция, имате право да завършите курсовата работа и контролираната практика, за да спечелите изявление за проверка, за да се явите на изпит за удостоверяване за регистрирани диетолози-диетолози (RDN).

Последна актуализация Септ. 2020

Стипендия от Keystone

Научете за възможностите, които дава нашата стипендия

За учебното заведение

Take a closer look at your future Fontbonne University’s College of Education and Allied Health Professions, known locally, regionally and nationally for quality programs, offers degree programs and c ... Научете повече

Take a closer look at your future Fontbonne University’s College of Education and Allied Health Professions, known locally, regionally and nationally for quality programs, offers degree programs and continuing education to keep you on top of the latest research, information and training. Undergraduate and graduate programs include communication disorders and deaf education, education and special education, and family and consumer sciences. Свиване