* Системата за кандидатстване се отваря на 1 януари 2020 г.

Master of Health Leadership and Policy (MHLP) в грижите за възрастни хора е предназначен да даде възможност на участниците да ръководят, проектират и предоставят цялостна грижа и услуги за възрастни в редица обществени и институционални условия.

Делът на възрастните се ускорява бързо. Докато в обществения сектор се предлагат много услуги, има все по-голям брой и по-голям набор от услуги за възрастни хора в частния и нестопанския сектор. Тези демографски тенденции подчертават належащата нужда от здравни специалисти, които могат да създадат бъдещето на грижите на възрастните хора в общността и институционалния контекст.

Като специалист по здравеопазване в грижите за възрастни вие сте отговорни за подобряване на резултатите на пациентите и за подпомагане на благосъстоянието на възрастните хора. Трябва да ръководите, проектирате и предоставяте комплексни грижи и услуги за възрастните хора. С двоен фокус върху укрепването на уменията ви в техническите аспекти на грижите на възрастните хора и задълбочаването на лидерския Ви капацитет тази програма ще ви помогне да разработвате иновативни решения, да управлявате екипи за сътрудничество и да ръководите проекти.

MHLP е 12-месечна степен, започваща от януари. Докато 70 процента от курсовете ви за възрастни хора ще се съсредоточат върху вашата техническа специализация, останалите 30 процента са курсове за развитие на лидерство, които ще подобрят вашия бизнес, комуникация и умения за хора. Предоставянето на курсовете за мениджмънт и лидерство е в партньорство с UBC 's Sauder School of Business.

Какво прави програмата уникална?

Отнема само 12 месеца, за да завърши програмата и да придобие степен по специалността MHLP. От януари, в програмата "Грижа за възрастни хора", вие ще:

 • Задълбочете техническите си умения
 • Увеличете бизнес уменията си
 • Развийте се като лидер
 • Сътрудничество с партньори от бранша

Студентите от специалността трябва да имат професионален опит преди стартирането на програмата. Това означава, че ще бъдете част от една зряла студентска кохорта с разнообразие от професионални и кариерни изживявания, които да привлечете, когато си сътрудничите по проектите един с друг. Достъпът до това разнообразие от знания и опит е от съществено значение за вашето развитие.

Прочетете някои от нашите истории за възпитаници на нашия уебсайт, за да разберете как нашите възпитаници са отишли да превъзхождат кариерата си с техните UBC MHLP в Seniors Care.

Бързи факти

 • Степен: Магистър по здравни лидери и политика
 • Предмет: Здраве и медицина
 • Начин на доставка: в кампуса
 • Специализация: Грижа за старците
 • Компоненти на програмата: Само курсова работа
 • Факултет: Приложна наука
 • Училище: Училище за сестрински грижи

Опции за кариера

Нашите възпитаници ще бъдат в голямо търсене в частния и публичния сектор. Възможностите за работа могат да включват концептуализиране и водещи клинични програми, насочени към възрастните хора, водещи и управляващи услуги за възрастни в редица ситуации, както и предлагане или анализиране на политически инициативи за грижа за възрастните хора. Прочетете някои от историите на нашите възпитаници на нашия уебсайт, за да разберете как нашите възпитаници са отишли да превъзхождат кариерата си със своята UBC MHLP в степен Seniors Care. Завършилите програмата стартираха в позиции като Директор грижи, Директор по начина на живот и терапевтичните услуги, Провинциален координатор за застъпничество

Общи изисквания

 • Бакалавърска степен с обща средна стойност от 76%
 • Документ, доказващ вашето настоящо гражданство (обикновено паспорт или документ за гражданство от вашата страна) или постоянно пребиваване в Канада

Специфични изисквания към програмата

 • Бакалавърска степен по сестринска, социална, диетична, професионална или физиотерапия или друга свързана област
 • Три или повече години трудов стаж, от които една година се грижи за възрастни

Изисквания на английски език

Ако сте завършили образованието си в университет извън Канада, където английският език не е основен език на обучение, трябва да представите резултатите от изпита за владеене на английски език като част от вашата кандидатура:

 • Ако вашият бакалавър или магистърска степен е завършен извън Канада в англоговорящ университет, ние ще приемем официално доказателство за писмо от английския владетел, че основният език на обучение за вашата степен е английски.
 • Ако бакалавърската или магистърската си степен не е преподавана на английски език, трябва да предоставите валиден рейтинг на владеене на английски език:
  • TOEFL (Тест за английски език като чужд език):
   • Минимална оценка от 90 (изпит, базиран на интернет), с минимум 22 компонента [при четене, слушане] и минимум 21 точки [в писмен вид, говорене]
   • Минимален брой 55 точки за четене, слушане и писане (на хартиен тест) с 4.0 по теста за писмен английски (TWE).
  • IELTS (Международна служба за изпитване по английски език): минимален общ резултат от 6,5 точки, без да се оценява по никакъв друг компонент по-малко от 6,0 от академичния тест IELTS
 • Тестовете за владеене на английски език трябва да са били извършени през последните 24 месеца към момента на подаване на заявлението. Ако резултатите от владеенето на английски език скоро ще изтекат, трябва да представите официалните резултати (в допълнение към неофициалните резултати, представени с онлайн заявката ви) към Университета на Британска Колумбия, отдела за прием в училище (IELTS) или с код 0965 (TOEFL). Резултатите от официалните тестове трябва да бъдат получени директно от издаващата организация преди крайния срок от 24 месеца. Отделът не отговаря за студентите, които не могат да представят резултатите си след изтичане на срока.
 • Студентите трябва да представят своите официални резултати от теста директно в UBC чрез инструкциите за Подаване на вашите документи, за да бъде заявлението ви пълно.
Програма с обучение на:
 • Английски

Прегледайте още 4 курсове в University of British Columbia - Faculty of Applied Science »

Последна актуализация Октомври 7, 2019
Този курс е Редовно обучение
Start Date
Февр. 2021
Duration
Редовно обучение
Price
9,550 CAD
$ 9,550.87 Обучение на година за канадски граждани, постоянни жители, бежанци, дипломанти; $ 16,755.15 Обучение на година за международни студенти
Deadline
Запитване на информация
1st Round: April 1, 2020 (Domestic and International applications) 2nd Round: July 1, 2020 (Domestic and final International applications) 3rd Round: October 1, 2020 (Final Domestic (Canadian Citizens and Permanent Residents) and American (USA) applications)
По място
По дата
Start Date
Февр. 2021
Крайна дата за записване
Запитване на информация
1st Round: April 1, 2020 (Domestic and International applications) 2nd Round: July 1, 2020 (Domestic and final International applications) 3rd Round: October 1, 2020 (Final Domestic (Canadian Citizens and Permanent Residents) and American (USA) applications)

Февр. 2021

Location
Крайна дата за записване
Запитване на информация
1st Round: April 1, 2020 (Domestic and International applications) 2nd Round: July 1, 2020 (Domestic and final International applications) 3rd Round: October 1, 2020 (Final Domestic (Canadian Citizens and Permanent Residents) and American (USA) applications)
End Date