Магистър по естетична стоматология (MED)

Общ преглед

Описание на програмата

Описание на програмата

Магистърската програма "Магистър по естетична стоматология" в Goethe University " Goethe University във Франкфурт предлага разширено академично обучение в областта на естетичната стоматология с международен фокус. Това е 90 ECTS програма на непълен работен ден, където средството за обучение е английски.

Програмата MED е предназначена за главния зъболекар, който вече е направил първата стъпка към областта на естетичната стоматология. Той има за цел да квалифицира студентите за изискващи синоптични терапевтични възможности, като повиши техните методически и ръчни умения, както и да повиши осведомеността им за важността на обективната оценка на естетическите случаи.

Тъй като всички области на стоматологията трябва да бъдат комбинирани, за да се постигнат отлични резултати от лечението, оралната и лицево-челюстната хирургия, стоматологичните протези, пародонтологията, консервативната стоматология, ортодонтията и темите, свързани с денталната технология играят важна роля в цялата програма.

Програмата Ви дава възможност да подобрите своите интердисплементарни и всеобхватни умения в проектирането и прилагането на най-добрите възможности за лечение.

Като напълно не-спонсориран и независим, програмата ви предоставя непредубеден поглед върху най-новите научни прозрения и възможности за лечение. Освен това се обръща внимание на интердисциплинарни теми, напр. Етика и икономика, за разширяване на Вашия опит в области, различни от зъболекарската, за да се възползвате от прилагането на различни гледни точки към вашите професионални познания в областта на естетичната стоматология.

Нашата уникална учебна система ви подкрепя по пътя - като се уверите, че винаги имате лице в лице в случай на въпроси относно вашите случаи на лечение на пациент или мастертез.

След успешно завършване на програмата, завършилите ще получат академичното звание "Магистър" по естетична стоматология.

посещаемост

За период от 2 години / 4 семестъра ще пътувате 3 пъти до Гьоте-Университета, всеки път за около 10-11 дни. По време на всяко посещение ще имате семинари лице в лице, лекции, както и практически обучения, планирани през целия ден.

59918_Skjermbilde2017-11-03kl.14.52.28.png

Ще има практически курсове и лекции. Програмата е съобразена с нуждите на практикуващите стоматолози и се основава на принципа на смесеното обучение и обучението по работа. По време на вашето обучение, вие ще посещавате живи лечения във Франкфурт и ще бъдете наблюдавани във вашите собствени клинични случаи във вашата страна. Вие сте насърчени да документирате, споделяте и обсъждате собствения си опит с вашия индивидуален учител и съученици. Ще имате на разположение мултидисциплинарен и международен екип от експерти, който да ви напътства по всяко време.

Програмни такси

Таксата за обучение в момента е 35 000 евро за цялата двугодишна програма. Пътните разходи, настаняване в хотел и учебни материали не са включени в таксата за обучение. Таксата ще бъде платима на две равни вноски от EUR 17 500. Първата вноска се дължи при записване, а второто плащане се дължи след една година.

Изисквания за прием

Трябва да притежавате лиценз и академична квалификация, които дават право да работите като зъболекар. Освен това са необходими минимум 2 години професионален трудов стаж и отлични умения по английски (напр. TOEFL, минимум 87), за да бъдат разгледани в програмата.

След като прегледате документите за кандидатстване, ще поканим квалифицирани кандидати да участват в лично интервю. Целта на интервюто е да получите по-добро разбиране на вашата личност, професионален опит, очаквания и мотивации.

Последна актуализация Март 2020

Стипендия от Keystone

Научете за възможностите, които дава нашата стипендия

За учебното заведение

Frankfurt University is a lively, urban, and cosmopolitan university that provides an excellent atmosphere in which to research, study, think, and create. The university was founded in 1914 through pr ... Научете повече

Frankfurt University is a lively, urban, and cosmopolitan university that provides an excellent atmosphere in which to research, study, think, and create. The university was founded in 1914 through private funding. Thus, the university owes its establishment to the link – which is characteristic for the city of Frankfurt – between dynamic research, the legacy of the Enlightenment, and the conscious commitment of the citizens of Frankfurt to the fundamentals of international trade and industry. Свиване