Магистър по епидемиология следдипломна онлайн

Общ преглед

Прочетете повече за тази програма на сайта на университета

Описание на програмата

MSc EpidemiologyUUlogos

Магистър по епидемиология следдипломна онлайн

Тази следдипломна програма се предлага от Университета в Утрехт и Университетския медицински център Утрехт в сътрудничество с MSc Epidemiology и чрез онлайн платформата на Elevate Health .

Тази глобално ориентирана програма се фокусира върху компетенциите, от които се нуждаете като епидемиолог: тя предлага много внимание за изследване, но не само като изследовател - тя също така ви позволява да преценявате научните изследвания и да прилагате резултатите от научните изследвания.

Програмата е предназначена за професионалисти, които вече работят в областта, които биха искали да доразвият своите изследователски умения. Програмата също така осигурява силна основа за учените, които започват кариера в клинични или епидемиологични изследвания.

Целта на програмата е да ви предостави обширни знания и практически умения в ориентираното към пациента изследователско проектиране, изпълнение, количествен анализ и приложението му в клиничната медицина и общественото здраве. Придобитите знания и умения формират солидна основа за здравни изследвания и програми за контрол на заболяванията, включително прилагане в страни с ниски и средни доходи и предстоящи икономики.

Вариантът лице в лице MSc Epidemiology беше оценен като магистърска програма №1 в холандското ръководство за избор на майстори 2015! Класирането се основава на студентски оценки (Национално проучване на студентите), експертни оценки (доклади за акредитация на NVAO, холандската и фламандската организация за акредитация) и проценти на дипломиране.

Съдържание на програмата

Програмата се състои от основни курсове (20 EC), курсове за специализация (14 EC) и изследователски проект (56 EC).

Основни курсове

Ще стартирате вашата магистърска програма за магистърска епидемиология онлайн след магистър с 8 основни курса (20 EC). През първата си година ще научите всичко за основните понятия за епидемиология и статистика. Също така ще имате възможност да подобрите общите си академични умения, като например да пишете висококачествени научни предложения или да представите успешно своя академичен плакат на научни конгреси.

Основните курсове се състоят от:

Курсове за специализация

През първите месеци на програмата ще изберете предпочитаната от вас песен за специализация. Програмата предлага специализационни писти по клинична епидемиология , обща епидемиология и ветеринарна епидемиология . Във всяка от песните ще изучавате необходимите курсове за специализация. В допълнение към тези курсове ще можете да избирате от няколко избираеми курса, за да достигнете общо 14 EC за вашата специализация.

Изследователски проект

Изследователският проект в индивидуален проект, който се провежда в рамките на изследователската тема на отдели и институти от Университета в Утрехт (UU) или Университетския медицински център Утрехт (UMC Utrecht). Член на персонала на университета в Утрехт, UMC Утрехт от свързан институт, ще контролира изследователския проект. Изследванията могат да обхващат голямо разнообразие от теми като човешки или ветеринарни инфекциозни заболявания, сърдечно-съдови заболявания, онкология, фармакология, риск за здравето при работа и много други теми от клинично или обществено здравно значение. Проектите могат да включват фундаментални или клинични изследвания. Изследователският проект завършва с устна презентация и чрез писане на научна статия.

Защо онлайн майстор?

Максимална гъвкавост и времева ефективност за учене в най-удобното за вас време, темпо и местоположение. Много практична в комбинация с кариера.

√ Персонализирано обучение чрез избор на учебни дейности и начини за насочване, които най-много ви подхождат.

√ Глобално виртуално взаимодействие: обучение, общуване и споделяне на знания с колегите участници по целия свят

Програмата се преподава от международно известни преподаватели като професорите д-р Рик Гроби. FESC и д-р Arno Hoes, двата известни в областта на епидемиологията. Университетът в Утрехт и Университетският медицински център Утрехт имат изключителна академична репутация и са уважавани партньори, с които Elevate Health се гордее да работи.

Моля, имайте предвид, че вече трябва да имате магистърска степен по наука за живота (MD, DVM, Pharm), за да бъдете допуснати до тази програма. Кандидати с магистърска степен от университет в Холандия или в чужбина, който е съпоставим с нидерландските степени, посочени по-горе, също са допустими. Предпочитат се кандидати с поне една година практически опит.

Програмата се предлага от

MSc-Epidemiology-Postgraduate-Online

Последна актуализация Септ. 2020

Стипендия от Keystone

Научете за възможностите, които дава нашата стипендия

За учебното заведение

Elevate Health offers a comprehensive range of online medical courses for researchers and healthcare professionals. Courses can be studied exclusively online, or as part of a blended plan that feature ... Научете повече

Elevate Health offers a comprehensive range of online medical courses for researchers and healthcare professionals. Courses can be studied exclusively online, or as part of a blended plan that features face-to-face sessions in addition to distance learning. However you choose to study, you do so at your own, wherever you are in the world -- all you need is an internet connection. Свиване