Магистър по диететика

Общ преглед

Описание на програмата

Преглед на курса

Магистърската диетична степен е одобрена от Съвета по професии в здравеопазването и здравеопазването (HCPC) и е акредитирана от Британската диетична асоциация. Той дава възможност на завършилите с диплома за диетология, които са регистрирани в HCPC, да завършат модул за 60 кредита.

Студентите, които излизат с диплома за следдипломна квалификация, могат да се завърнат, за да започнат дисертацията си в рамките на 5 години от започването на дипломата за PG. Магистърската диетология се провежда за една учебна година. Повечето студенти предприемат магистърска диетология, докато работят в рамките на NHS.

Съдържание на учебната дисциплина

По време на програмата студентите предприемат изследователски проект. Това обикновено се извършва в рамките на работната им среда в рамките на Националната здравна служба. Много студенти предприемат проекти за подобряване на услугите в рамките на техните диетични отделения.

MSc Dietetics:

Дисертацията се състои от четири елемента. Съществува протокол, разширен преглед на литературата, вестник и рефлективно изявление.

Година първа:

Септември - индукция

Октомври - Представяне на протокол

Ноември - Обратна връзка за протоколната среща

Февруари - Представяне на разширен преглед на литературата

Късно февруари - обратна връзка за прегледа на литературата

Май - книга за вестниците и представяне на отразяващи изявления

Юни - Изпитна комисия

Излиза с магистърска степен по време на изпита през юни.

Изучаване на

Очаква се студентите да започнат самостоятелно четене и самообучение; това се подпомага от използването на Moodle, виртуалната учебна среда, която се използва в университета. Всички ученици преди това са предприели Модул за проучвания, който е наличен като ресурс.

Всички студенти получават личен учител, който предлага пасторална подкрепа и ръководи студента чрез процеса на дисертация.

Заетост

Диетолозите обикновено започват кариерата си в Националната здравна служба, където напредват до основните клинични степени. Съществува възможност за специализация в различни аспекти на диетологията чрез обучение след регистрация. Освен това диетолозите имат възможност да участват в здравното образование / промоция, образование, научни изследвания и журналистика.

Изисквания за вход

Кандидатите трябва да имат диплома за диплома по диетология и да бъдат регистрирани в HCPC. Кандидатите могат да кандидатстват по дисциплината MSc Dietetics, ако са се обучавали за диплома за диетология не повече от 5 години преди това.

Последна актуализация Март 2020

Стипендия от Keystone

Научете за възможностите, които дава нашата стипендия

За учебното заведение

Located in an exciting, modern European capital city, Cardiff Metropolitan University is a global university. We are continually investing in our students' future and provide education and training op ... Научете повече

Located in an exciting, modern European capital city, Cardiff Metropolitan University is a global university. We are continually investing in our students' future and provide education and training opportunities that are accessible, flexible and of the highest quality to students from over 140 countries worldwide.???? Свиване