Гьоте Университет Франкфурт, разположен сред най-добрите международни изследователски университети, предлага голямо разнообразие от академични програми, разнообразна група изследователски институти и фокус върху интердисциплинарни подходи за решаване на сложни проблеми.

Новата магистърска програма " Магистър по дентална технология" (MDT) е въведена през април 2019 г. в университета Гьоте във Франкфурт на Майн, за да предложи напреднали академични обучения в областта на денталната технология. Това е програма от 120 ECTS с международен фокус, която се провежда основно на английски език.

MDT е предназначен за зъботехници (бакалавър / "Zahntechnikermeister") и зъболекари, които искат да придобият висококвалифицирана квалификация в областта на стоматологичните технологии. В рамките на програмата студентите получават задълбочено познаване на процедурите за оценяване, планиране и научна оценка на комплексни лечения, изискващи стоматологични реставрации. Програмата се фокусира върху синергичните потенциали на различните режими на лечение, както и дигиталната оптимизация на съществуващите терапевтични възможности, поставяйки акцент върху научните аспекти. Освен това, зъботехниците ще бъдат обучени да извършват неинвазивни стъпки за лечение на пациентите. Цялото обучение ще се извършва на главорези.

След успешно завършване на магистърския курс, завършилите ще получат академичното звание "Магистър" по дентална технология "

Структура на програмата

Курсът е тригодишна програма за редовно обучение в университета "Гьоте", която е структурирана и преподавана напълно независимо от допълнителни университетски институции и фирми по отношение на съдържанието и финансирането.

Този смесен курс по магистърски курс има модулна структура и ще се провежда предимно на английски език. Курсът е разделен на 17 задължителни модула и писмена дипломна работа.

Намерете повече информация за модулите на нашия уебсайт: www.goethe-dental-school.de/mdt

За период от 3 години / 6 семестъра ще пътувате 4 пъти до Гьоте Университета, всеки път за около 7-8 дни. По време на всяко посещение ще имате семинари лице в лице, лекции, както и практически обучения, планирани през целия ден.

Всеки ученик има достъп до интерактивен учебен материал чрез уебсайт, за да наблюдава и подкрепя самостоятелно изучаване по време на фазата на подготовка / обработка на материали за / от семинари и учебни звена, които се провеждат в университетския университет. Освен това, цялата документация може да се качи на сървъра на университета, така че да може да бъде оценена, за да се гарантира качеството на практическите умения на всеки един от учениците. Уникалният учител помага на всеки студент по пътя да завърши казуси за реставрация на зъбите и магистърска теза.

Изисквания за прием

За да можете да вземете участие в магистърския курс на обучение, трябва да направите следното:

  • Отлични английски умения на ниво B2 (напр. TOEFL, min score 87)

Завършили университета:

  • Първа научна степен (B или еквивалентна)
  • Зъболекари допълнително Лиценз, който ви дава право да практикувате стоматология във вашата страна
  • 3 години професионален трудов стаж

Професионално квалифицирани кандидати:

  • Доказателство за квалификация като "Zahntechnikermeister" или еквивалентна степен в чужбина
  • 4 години професионален професионален опит

След като кандидатствате, ще поканим квалифицирани кандидати да участват в лично интервю. Целта на интервюто е да получите по-добро разбиране на вашата личност, професионален опит, очаквания и мотивации. Освен това професионално квалифицираните кандидати трябва да извършат отделен преглед, за да определят пригодността за курса.

Програма с обучение на:
  • Английски

Прегледайте още 2 курсове в Goethe Dental School, Goethe University Frankfurt »

Последна актуализация Май 13, 2019
Този курс е Комбинирано в кампус и онлайн
Start Date
Февр. 2020
Duration
Задочно обучение
Price
35,000 EUR
По място
По дата
Start Date
Февр. 2020
Крайна дата за записване