Уникален в Австралия, този курс предлага задълбочено обосноваване на най-съвременната биотехнология в съчетание с обучение по защитата на предприятията, комерсиализацията и интелектуалната собственост (IP) със специализации както в областта на биохимията и молекулярната биология, екологичната биотехнология, генетиката и отглеждането или генетика и геномика.

Използвайки водещи световни изследователски екипи, бизнес експерти и ментори в биотехнологичните компании, получавате основните академични и бизнес умения, необходими за да допринесете значително за биотехнологичния сектор.

За курса

Биотехнологията бързо се превръща в централен елемент в нашия живот. Употребата на растения, животни и бактерии, подобрена от области като генетиката и геномиката, води до нови начини за производство на храни, влакна и химикали, нови стратегии за защита и опазване на околната среда, както и обучение на следващото поколение биомолекулни учени. Това е програма за подписване, която ни отличава от другите университети, като предлага цялостно основание в най-съвременната биотехнология и съчетава това с обучение по предприемачество и комерсиализация. Това включва разработване на теорията на генетиката и молекулярната биология успоредно с обучението на умения в практически техники като геномика, протеомика, метаболомика, рекомбинантни ДНК методи и базисна и напреднала биоинформатика.

Текущите потоци включват приложението на биотехнологиите в растениевъдството и животновъдството, екологичната биотехнология, генетиката и геномиката, биохимията и молекулярната биология и търговията .

Този междуведомствен курс се основава на експертния опит на служителите в бизнес училището на UWA, бизнес ангелите и менторите в биотехнологичния бизнес, за да осигурят академичните и бизнес умения, от които ще се нуждаете, за да допринесете значително за биотехнологичния сектор сега и в бъдеще. Можете също да преследвате възможности от други факултети. Вие ще бъдете в добра позиция да преследвате кариера в международни научноизследователски лаборатории, правителствени агенции и частния сектор.

Програма с обучение на:
  • Английски

Прегледайте още 3 курсове в The University of Western Australia »

Този курс е Редовно обучение
Start Date
Ян. 2020
Duration
Задочно обучение
Редовно обучение
Price
8,622 AUD
средна годишна такса. Типичен диапазон такси: $ 6,444.00 - $ 10,754.00.