Магистър по биомедицински изследвания (интегративни и транслационни)

Общ преглед

Прочетете повече за тази програма на сайта на университета

Описание на програмата

Тази програма ще ви осигури необходимия етос, критични оценъчни умения и техническа компетентност, за да продължите изследователската кариера в in vivo науките. Такъв подход е от съществено значение за разбиране на сложните взаимодействия между телесните системи и как те могат да бъдат модифицирани с адаптации, от лекарства и по време на патологии.

Ще завършите обучението си с основни умения за обучение до докторантура с отлично основание за бъдещи кариери в биологичните изследвания, фармацевтичната индустрия или висшето образование.

На този курс се осигурява обучение за личен лиценз за вътрешен офис . Изследователският проект обикновено изисква студентите да изпълняват лицензирани процедури. Този модул ще се преподава в началото на MRes.

Програмата е разделена на два компонента - преподавателски и изследователски. Преподаваният компонент се състои от три преподавани модула и помага на студентите да придобият уменията, необходими за извършване на изследователския компонент. Първият модул обхваща физиологията на основните телесни системи, за да се гарантира, че всички студенти имат общи познания, независимо от произхода им от първа степен.

Практическият модул за изследователски умения in vivo включва прогресивно обучение с оборудване, използващо подходи in vitro и ex vivo . Този изследователски модули също така предоставя семинари от учени, работещи в областта на науката, за техните подходи и серия от дегустационни проекти, при които наблюдавате текущите изследователски проекти в действие. Модулът за изследователски методи дава теоретични и практически инструкции по общи техники, експериментален дизайн и анализ на данни. Изследователският проект in vivo отнема 20 седмици и ви дава възможност да развиете своите умения в научно-изследователски изследвания.

„Това е силно иновативна програма, която се справя с реалната необходимост в сектора на висшето образование на Обединеното кралство от обучение на учени по in vivo техники, които почти универсално са били изоставени на ниво бакалавър. Като такива наистина има много малко институции, които провеждат такъв курс, всички от които са много високи във външния оценител на световната ранглиста

Защо да изучаваме този курс?

Изследванията in vivo осигуряват основната транслационна стъпка между основната медицинска наука и клиничната медицина. Курсът ще ви даде задълбочено обучение в практическите и теоретичните аспекти на широк спектър от in vivo изследователски техники. Вие ще получите задълбочена оценка на специалните изисквания за in vivo експериментиране, неговите предимства и клопки. Ще завършите обучението си с основни умения за обучение до докторантура с отлично основание за бъдещи кариери в биологичните изследвания, фармацевтичната индустрия или висшето образование.

Изисквания за вход

Трябва да притежавате или да се очаква да постигнете поне добра горна степен от втори клас по съответния предмет.

Международни студенти

Приемаме редица квалификации, страниците на нашите страни ви показват какви квалификации приемаме от вашата страна.

Изисквания към английски език

Можете да задоволите нашите изисквания по английски език по два начина:

Английски на IELTS 7.0 (с минимум 6.5 за всеки компонент).

Ако имате нужда от помощ с вашите умения по английски език, тогава е налична поддръжка.

Предсесионният курс „Английски за академични цели“ е за международни студенти, които имат условно предложение да учат в университета, но в момента не отговарят на изискванията по английски език. Курсът е съобразен с вашето ниво на английски език и ви позволява да отговаряте на изискванията на английски език за вашата програма, без да заемате отново IELTS. Програмата EAP работи през цялата година и предлага различна продължителност на програмата, варираща от 42 седмици до 6 седмици. Продължителността на курса, от който се нуждаете, зависи от бъдещия ви курс, от съществуващия ви IELTS резултат и от английското ниво, което ви е необходимо за вашата университетска степен.

Заетост

Уменията и знанията, придобити по тази програма, ще ви направят привлекателни както за работодателите във фармацевтичната и свързаните с нея индустрии, така и за големите академични изследователски центрове. Практическите умения и знания, придобити в проектирането, изпълнението и анализа на експерименти, са много преносими в широк спектър от научни области.

Предишни студенти продължиха да учат докторантура, завършила медицина и преподаване. Ашли Уилкокс продължи да учи за DPhil в Оксфордския университет.

Последна актуализация Март 2020

За учебното заведение

The College of Medical and Dental Sciences at the University of Birmingham is a major international centre for research and education in medicine, medical sciences, dentistry, nursing and physiotherap ... Научете повече

The College of Medical and Dental Sciences at the University of Birmingham is a major international centre for research and education in medicine, medical sciences, dentistry, nursing and physiotherapy. Свиване