Магистър по Фармация

Общ преглед

Описание на програмата

Какво е магистър по фармация

Магистър по Фармация

В EADA ще научите качествени и количествени умения, които осигуряват добавена стойност към вашия профил в индустрията. Уроците са малки и разнообразни, а участниците се учат от опитен преподавател, като използват метода на казуса.

Основните курсове се провеждат през първото и второто тримесечие, с възможност да откриете къде е вашият интерес по време на професионалните концентрации, предлагани в третия триместър: Фармацевтика, Здравеопазване на потребителите, Биотехнология, Медицински изделия и Електронно здравеопазване.

Курсовете в нашия кампус в центъра на Барселона са комбинирани с модули за лидерство в нашия Жилищен Обучителен Кампус. По време на тези модули развивате уменията за критично мислене и лидерските способности, които ви правят активен за всяка организация в бранша.

Ключови факти

Насладете се на начина на живот в Барселона

Като единственото EADA бизнес училище в центъра на Барселона, EADA е мястото, където искате да бъдете. Ние предлагаме уникална среда за обучение, с шума и суетата на един от най-красивите градове в Европа, които очакват да бъдат проучени само на няколко крачки.

10 минути от стъпалото до PLAZA DE CATALUÑA

15 минути от велосипед до плажа

Зацапайте ръцете си

Нашата практическа методология означава, че не пасивно вземате бележки като лектори на дрон. Вие активно участвате в ангажирането на дискусии в класа, споделяте своите идеи и обсъждате иновативни решения за реални проблеми на устойчивия бизнес - всичко това е под ръководството на нашия експертен факултет.

100% от факултета с опит

80 ИЗСЛЕДВАНИЯ НА ПРИМЕРИТЕ ЗА ГОДИНА

Изпъкнете от тълпата

В EADA вие се откроявате само като сте себе си. Малките размери на класа и индивидуалното проследяване допринасят максимално за уникалния ви потенциал. Съвместните дейности с други програми ви позволяват да се интегрирате в по- EADA общност на EADA без да губите това лично докосване.

25-30 УЧАСТНИЦИ НА КЛАС

300 УЧАСТНИЦА ЗА МРЕЖАТА

Развийте лидера в себе си

Всеки може да бъде шеф, но отнема кръв и пот, за да стане истински лидер. Нашата интензивна програма за развитие на лидерството ви отвежда от фазата на размисъл до реализацията, подготвяйки ви да бъдете самосъзнаващ, ефективен лидер на промяната.

14-HECTARE ЖИЛИЩНО ОБУЧЕНИЕ КАМПУС

4 МОДУЛИ ЗА РЪКОВОДСТВО

Интернационализирайте профила си

Няма по-добра подготовка за бъдещата ви кариера, отколкото да прекарате една година в EADA , с мултикултурни, мултидисциплинарни екипи, които анализират как да създадете устойчиви бизнес модели чрез иновации. Вашата глобална перспектива може да започне тук, но това е само началото.

85 ПРЕДСТАВЕНИ НАЦИОНАЛНОСТИ

70% МЕЖДУНАРОДЕН ФАКУЛТЕТ

Хакнете мечтаната си кариера

С учебна програма, фокусирана върху индустрията и редовни възможности за работа в мрежа и набиране, нашите възпитаници са подготвени уникално за това, което предстои.

350 ПАРТНЬОРСКИ КОМПАНИИ

120,000 АЛУМНИ КОНТАКТИ ВСИЧКИ СВЕТА

Структура на програмата

ЕТАП 1 - първи триместър (септември - декември)

Модул за ориентация

 • Предход: финансови отчети, статистика и икономика
 • Сфера: Услуги за кариера
 • Метод на случая
 • Начален курс по испански (по избор)

Жилищна сграда в Collbató

 • Фондове за самоуправление
 • Водещи лица

Кампус в центъра на Барселона

 • Корпоративно финансово управление
 • Откриване на наркотици
 • Финанси
 • Правителствени въпроси
 • Здравна икономика
 • Здравна ценностна верига

ФАЗА 2 - второ тримесечие (януари - март)

Жилищна сграда в Collbató

 • Водещи лица

Кампус в центъра на Барселона

 • индустриален
 • Достъп до пазара
 • маркетинг
 • Ценообразуване
 • Регулаторни въпроси
 • Верига за доставки

Международна седмица

Седмица на преговорите

Международно бизнес пътуване

ФАЗА 3 - 3-ти триместър (април - юни)

Жилищна сграда в Collbató

 • Водеща промяна

Кампус в центъра на Барселона

Професионални концентрации

 • Фармацевтичен
 • Здравеопазване на потребителите
 • биотехнологии
 • Медицински устройства
 • Електронно здравеопазване

Участниците вземат всички професионални курсове за концентрация.

Финален проект

Уроци през цялата година, презентация между юни и септември.

ЕТАП 4 - 4-ти триместър (септември - декември)

Програма за обмен (по избор)

Еднократна обмяна с 30 партньорски училища по света. Опция за двойна степен от Aston Business School (Великобритания), EDHEC (Франция), EBS (Германия) и HHL (Германия).

Студентите, кандидатстващи за участие в програмата за обмен, трябва да завършат процеса на приемане (в някои случаи включително GMAT, TOEFL и др.) С участващото училище.

Приемни кръгове (2019-2020 учебна година)


109345_ScreenShot2019-01-30at3.43.57PM.png

EADA MBA има няколко кръга за прием, и ние препоръчваме да кандидатствате за възможно най-ранен етап, веднага щом Вашият пакет за кандидатстване приключи. Трябва да попълните онлайн формуляра за кандидатстване, да качите всички необходими документи, да попълните теста за прием и интервюто преди изтичане на сроковете, посочени по-долу, за да бъдат взети под внимание за кръг за допускане.

Препоръчваме да попълните своя пакет за кандидатстване на онлайн платформата за прием 2 седмици преди крайния срок за прием, за да сте сигурни, че имате време да завършите интервюто и приемния тест.

Прилагането на ранен етап ще гарантира, че кандидатите разполагат с достатъчно време, за да завършат процеса на издаване на визи, както и всяка допълнителна необходима езикова работа. За кандидати, които се интересуват от стипендии, силно препоръчваме да кандидатствате за първия или втория кръг.

След последния краен срок за приемане, EADA ще има подвижна политика за прием, а всички останали места ще бъдат попълнени на принципа „първи дошъл, първи обслужен“.

Попълнете формуляра за кандидатстване, показан на тази страница, за да можем да ви информираме за подробностите по процеса на приемане на тази програма.

Последна актуализация Март 2020

За учебното заведение

As the only top-ranked, accredited business school in the Barcelona city centre, EADA has over 60 years of experience providing business training programmes. We are committed to a practical approach g ... Научете повече

As the only top-ranked, accredited business school in the Barcelona city centre, EADA has over 60 years of experience providing business training programmes. We are committed to a practical approach geared to applying knowledge to the real day-to-day company world. Свиване