Магистър по Биопроизводство

Общ преглед

Прочетете повече за тази програма на сайта на университета

Описание на програмата

Изучете технологията за 3D печат с биомедицински подход. Биофабриката комбинира съвременни техники за производство с биологични системи за приготвяне на проектирани тъканни конструкции. Ще бъдете оборудвани с инструментариум за иновации в тази мултидисциплинарна област и ще станете експерт с задълбочено разбиране, както и оперативния опит на процеси като 3D биопечат, биоматериали, култивиране на 3D клетки, компютърни модели и изображения.

Станете експерт в мултидисциплинарна област на научните изследвания

Разширете знанията си в разнообразни области като физика, биология, медицина, роботика и компютърни науки. Малко изследователи, навлизащи в областта на биологичното производство, са обучени в толкова разнообразни теми. Искате ли да станете истински мултидисциплинарен изследовател? Биопроизводството е идеалното решение.

Ние предлагаме възможност да получите двойна степен в Австралия, като следвате курсове и изследователски проект през втората си година или да придобиете международен опит в различни международни изследователски институти по целия свят.

Защо трябва да изучите Биопроизводството в Utrecht University в Utrecht University

  • Получете международна двойна степен от Utrecht University и една от партньорските институции в Австралия.
  • Извършвайте две практически изследователски проекти в най-новите изследователски групи.
  • Запознайте се с иновативната наука и технологии в института за биофабрикация в Утрехт в Научния парк в Утрехт и си сътрудничете с учени от различни катедри.
  • Подгответе своя учебна програма, за да се възползвате максимално от множеството образователни възможности в Утрехт и Австралия.
  • Възползвайте се от обширна учебна програма. Научете се да проектирате, планирате, провеждате и обменяте научни изследвания. Напишете убедително предложение за изследване и разбирайте и прилагайте знания от технологията за биологично производство до (ре) генериране на различни тъкани.

Кариерни перспективи

Като завършил, вие ще имате силен опит в областта на биофабриката и широки основни познания в областта, което ви позволява да продължите кариера в академична (докторска степен) или в индустриални / търговски направления, включително научноизследователска и развойна дейност, продажби, консултантски услуги.

Вашият значителен научен опит в чужбина и получената двойна степен ще ви направят атрактивен кандидат за всяка позиция, свързана с Биопроизводството в света.

Двойна магистърска и докторска степен

Ако се стремите към докторска степен след завършване на програмата за биофабрикация, можете да се запишете в докторската програма „Регенеративна медицина“ на Висшето училище по науки за живота в Утрехт. По този начин, двойна степен MSc може да бъде последвана от двойна докторска степен от UMC Утрехт и Техническия университет в Куинсланд.

Последна актуализация Авг. 2020

Стипендия от Keystone

Научете за възможностите, които дава нашата стипендия

За учебното заведение

Founded in 1636, Utrecht University is an esteemed international research university, consistently positioned number one in The Netherlands, 14th in continental Europe and the worldwide top 100 of int ... Научете повече

Founded in 1636, Utrecht University is an esteemed international research university, consistently positioned number one in The Netherlands, 14th in continental Europe and the worldwide top 100 of international rankings, and member of the renowned European League of Research Universities. Свиване