Магистър на науката в областта на учението - LIU Бруклин

Общ преглед

Описание на програмата

относно

Магистърската наука в областта на учението за упражнения предлага изчерпателен образователен опит, включващ лекции и лаборатории по теория и прилагане на усъвършенствани физиологични концепции за упражнения. Специфичните следи от изучаване служат за изгодно позициониране на завършилите и професионалните кадри в непрекъснато променящата се здравна среда. Програмата е създадена, за да подобри пазарната способност на студентите чрез комбиниране на физиологията на упражненията с три утвърдени и популярни области на обучение: спортно хранене, спортно представяне и годност за хора с увреждания.

Въпреки че съществуват три отделни области на обучение, програмата предлага и академична гъвкавост с няколко избираеми курса. Освен това, активна изследователска лаборатория дава възможност на студентите да следят своето събиране на данни или да се включат като доброволец или дипломиран асистент.

Учебният план на МС има общо кредитно изискване от 36 кредита. Нашето намерение е да предоставим на студентите образование, което е вдъхновяващо, удовлетворяващо и ценно, за да гарантира, че нашите студенти са конкурентоспособни в текущите академични и кариерни пейзажи.

Студентите могат да избират от една от следните песни:

  • Упражнение Физиология и Спорт хранене - Подготвя студенти за напреднали обучение във физиология на упражнения и за кариера в корпоративна фитнес, болници, рехабилитация, атлетика, изследвания и уелнес програми. На пистата се подчертава ролята на упражненията в областта на здравето и профилактиката на заболяванията, фитнес тестването и програмирането, интервенцията на физическата активност, както и практическите, базираните на лабораторни, клинично базирани и базирани на научни изследвания стажове.
  • Сила, кондициониране и спортно хранене - предназначени за хора, които се стремят да подобрят своите знания и умения в областта на здравината и подготовката на спортистите. Програмата се фокусира върху науката и практическото приложение на съвременните знания в тази област. Студентите имат възможност да получат национална сертификация чрез Националната асоциация за укрепване и кондициониране (NSCA).
  • Фитнес за хора с увреждания - предлага на студентите уникална възможност да комбинират напреднали курсове по физиотерапия, упражнения и приложен анализ на поведението, за да проектират фитнес и спортни програми за хора с когнитивни, емоционални и физически увреждания. Студентите разработват специализирани компетенции при тестване на упражнения, проектиране на програми и оценка. Този иновативен подход води до разнообразни възможности за кариера в здравеопазването, образованието и клиничните области.
Последна актуализация Март 2020

Стипендия от Keystone

Научете за възможностите, които дава нашата стипендия

За учебното заведение

Long Island University's mission is to provide excellence and access in private higher education to people from all backgrounds who seek to expand their knowledge and prepare themselves for meaningful ... Научете повече

Long Island University's mission is to provide excellence and access in private higher education to people from all backgrounds who seek to expand their knowledge and prepare themselves for meaningful, educated lives and for service to their communities and the world. Свиване