Магистърска програма по медицинска генетика

Общ преглед

Описание на програмата

Центърът за генетични изследвания "Хейуауър" в университета "Тюлейн" предлага 1-годишен магистър по степен следдипломна квалификация с медицинска генетика и геномика. Нашата програма е мултидисциплинарна, междуведомствена програма, съчетаваща клинична генетика, биохимична генетика, молекулярна генетика, генетика на населението и цитогенетика. Магистърската програма е предназначена да даде на завършилите задълбочено разбиране за бързо развиващите се области на човешката генетика и да подготви квалифицирани лица за кариера в здравните науки.

Учениците ще могат да прилагат това, което учат в класа, като наблюдават нашите генетици и генетични консултанти в клиниката. Те ще се срещнат с генетични пациенти, за да разберат по-добре как се оценяват, диагностицират и лекуват за специфични заболявания. Студентите ще прекарат и клас, обикаляйки нашите лаборатории, за да видят как се извършват генетичните тестове.

Този образователен опит позволява на студентите да подобрят своите акредитиви и да подобрят възможността на индивида да бъде приет в следдипломна квалификация. Нашите възпитаници продължават обучението си в:

 • Медицинско училище
 • Доцент доктор. програми
 • Генетично консултиране
 • Съдебни науки
 • Стоматологично училище

Въпреки че варира от година на година, ние оценяваме, че 90% от нашите завършили, които кандидатстват за медицинска или остеопатична школа, са приети през следващите години. Освен студентите, които продължават образованието си, имаме и студенти, които намират кариера за фармацевтични компании, научни лаборатории и компании за биомедицинска технология.


учебна програма

Програмата започва всяка година през есенния семестър и е без дипломна степен . Студентите трябва да завършат общо 30 часа курсова работа и да имат кумулативен GPA от 3,0, за да получат магистърска степен. От студентите се изисква да напишат обширна статия по темата в областта на човешката генетика през втория им семестър за курса "Специални теми". Тъй като нашата програма е междуведомствена, всички студенти ще преминат едни и същи курсове и ще следват същия график.


График по семестър

Есенен семестър

Име на курса


Пролетен семестър

Име на курса


Изисквания за прием

Перспективните студенти, кандидатстващи за програмата "Магистър", трябва да отговарят на следните изисквания за кандидатстване за прием:

 • Кандидатите трябва да притежават бакалавърска степен преди началото на сезона на есента. Ако понастоящем работите в посока на образователна степен или полагате курсове, не забравяйте да ни изпратите актуализирани преписи, когато те станат достъпни. Официалните преписи от всички университети, които сте посещавали, трябва да бъдат изпратени директно до нашия отдел.
 • Въпреки че приемаме студенти от различни специалности, силно се препоръчва силен научен опит . Кандидатите трябва успешно да завършат курсове като органична химия, генетика, молекулярна / клетъчна биология, биохимия и др.
 • Официалните резултати за GRE или MCAT трябва да са на разположение на нас. Резултатите от GRE могат да ни бъдат изпратени, използвайки код на института Tulane 6178, и кодът за потвърждаване на MCAT и идентификационният номер на AAMC трябва да бъдат въведени в приложението, така че да можем да удостоверим резултатите по електронен път. Също така ще приемем резултатите от DAT вместо резултатите от GRE или MCAT. Ако искате да подадете DAT резултати, поставете 0 в рамките на резултатите от МАСТ в приложението и изпратете имейл до вашите оценки на DAT на kremer@tulane.edu.
 • Три препоръчителни писма от лица, запознати с предварително академично и / или професионално изпълнение. Препоръчваме поне 2 писма да са академични, за предпочитане от преподаватели по науката.
 • Декларация за цел, обясняваща вашите кариерни цели, опит и подходящ опит.
 • Международните студенти трябва да представят официални резултати от TOEFL, а всички материали за кандидатстване трябва да бъдат на английски език. Минималният приет TOEFL е 80.

Средните резултати и диапазони за ученици, които са били приети в програмата ни през предходните години, са както следва:


Приложение

Кандидатите трябва да подадат заявление, използвайки уеб сайта на Tulane за уеб приложения. Всички оправдателни документи трябва да бъдат изпратени директно до центъра на Хейуауър Генетик на адреса по-долу.


Краен срок за кандидатстване

Системата за кандидатстване се отваря на 1 октомври 2017 г., а крайният срок за кандидатстване е 13 юли 2018 г. Кандидатите се приемат на принципа на подновяване, затова е най-добре да получите заявлението си възможно най-рано. Няма гаранция, че ще има отвори в класа до крайния срок.


Изпращане на заявление

 1. Създаване на профил: За достъп до онлайн приложението посетете href = "https://www.applyweb.com/apply/tulane/ и създайте профил. След като направите това, ще бъдете насочени обратно към главната страница, където сте ще избере "Apply to Graduate Program in Biomedical Sciences".
 2. Изберете Human Genetics като вашата програма: Въведете демографската си информация и преминете към следващата страница. На тази страница трябва да изберете "Biomedical Sciences MS - Human Genetics". Тази система за приложения се използва за много различни програми и можем да виждаме само приложения за тези, които избират нашата програма.
 3. Изпратете тестовите си резултати: На третата страница на онлайн приложението ще бъдете помолени да въведете тестови резултати за GRE или MCAT (международните студенти трябва също да подадат TOEFL точки). В допълнение към самостоятелно отчитане на тези резултати, трябва да имате и официално копие, изпратено до нас. За резултатите от GRE и TOEFL изпратете копие, като използвате институционален код 6178. За резултатите от MCAT, моля, включете вашия 16-цифрен код за потвърждение и идентификационен номер на AAMC в приложението, за да можем да удостоверим вашите резултати онлайн. Ако искате да изпратите резултати от DAT, съобщете 0 за резултатите от MCAT и изпратете имейл до директора на програмата д-р Карън Вайсбекер на адрес kremer@tulane.edu .
  * Онези от вас, които изпращат нови резултати от MCAT, трябва само да въведете своя 16-цифрен код за потвърждение и AAMC ID, за да можем да разглеждаме и проверяваме всичко онлайн. Можете да въведете "0" като заместители за старите резултати в приложението.
 4. Изпратете всички официални преписи: Изпратете всички официални преписи от всяко висше училище или университет, изпратени на посочения по-долу адрес.
 5. Изпратете изявление за целта: Последната страница на приложението ви предоставя място, за да ни уведомите защо искате да присъствате на нашата програма и как мислите, че MS в областта на човешката генетика ще ви помогне да постигнете целите си. Можете също така да използвате това пространство, за да ни уведомите за всички съответни дейности, извънкласни дейности и др.
 6. Подайте 3 препоръчителни писма: Най-малко 2 писма трябва да са академични, за предпочитане от преподаватели по природни науки. Можете да използвате формуляра, предоставен на уебсайта на приложението, или да ни ги изпратите директно до нас. Ако изпращате писма чрез интерфейса, можете да получите всичко, изпратено на адреса по-долу или по имейл до crockhol@tulane.edu
 7. Платете таксата за кандидатстване: Таксата за кандидатстване в размер на 50,00 щ.д. трябва да бъде платена онлайн в момента на подаване на молбата Ви.


Пощенски адрес

Всички оправдателни документи трябва да бъдат изпратени на следния адрес:

Внимание: Мастърс Приложение

Хейуърд Генетичен център

Университетско училище "Тулайн"

1430 Tulane Avenue, SL-31

Ню Орлиънс, LA 70112

За въпроси относно магистърската програма, моля, свържете се с д-р Карън Вайсбекер на адрес kremer@tulane.edu или се обадете на (504) 988-6242.

Последна актуализация Март 2020

За учебното заведение

The Graduate Program in Biomedical Sciences (BMS) is a part of the Tulane School of Medicine. It is organized as an interdisciplinary, interdepartmental, and intercampus program, comprised of faculty ... Научете повече

The Graduate Program in Biomedical Sciences (BMS) is a part of the Tulane School of Medicine. It is organized as an interdisciplinary, interdepartmental, and intercampus program, comprised of faculty actively engaged in biomedical research. The goal of the program is to train scientists in a collaborative scientific community driven by creativity and innovation. Tulane’s Graduate Program in Biomedical Sciences brings together some of the world’s most talented young people with nationally- and internationally-recognized teachers and researchers: all in the context of a vibrant city replete with opportunities both in and out of the lab and classroom. Свиване