относно

Интересувате ли се от научни изследвания? Искате ли да научите повече за болестите и да разберете защо някои хора се разболяват, а други не? В този случай Ви препоръчваме да се включите в програмата "Магистър по биомедицина" в университета Уме. Магистърската програма по биомедицина ще ви даде отлични познания и умения за използване на напреднали научни методи и ще ви подготви за докторантура или за основа за работа във фармацевтични компании, с власти или в системата на здравеопазването.

Докато учи

Първият семестър е открит с курс по Advanced Biomedicine. Курсът се състои от четири сфери на върхови постижения в университета Умеа: инфекции, рак, метаболитни заболявания и неврологичната система. В този курс ще се обучавате и в областта на биоинформатиката, биостатистиката, теорията на знанието и етиката.

След първия семестър ще бъдете представени с изобилие от биомедицински курсове, от които можете да избирате и свободно да персонализирате собственото си образование. Работата по проекта на напреднало ниво (30 кредита от ETSC) ще ви даде възможност за по-задълбочени познания във Вашата област или можете да избирате други курсове в областта си на интерес като туморна биология, бактериална патогенеза, структура и функция на протеините и т.н. Много от преподавателите, с които ще се срещнете, са водещи учени и непрекъснато ще изграждате собствена научна мрежа. Независимо от това какви курсове избирате, ще бъдете обучени в експериментален дизайн, при оценяването на резултатите и при усвояването на работата си в различни научни формати. Магистърската програма се завършва с 30 или 45 кредитни изпита по ECTS.

Кариерни възможности

Биомедицински студенти имат пазар на труда в научноизследователската и развойната дейност в аптечната индустрия, биотехнологичната индустрия и в здравеопазването. Те също така имат възможност да станат научни журналисти, патентен адвокат или медицински експерт в различни органи.

С магистърска степен можете да кандидатствате за докторантура.

степен

Програмата ще ви даде магистърска степен по биомедицинска наука.

Програма с обучение на:
  • Английски

Прегледайте още 5 курсове в Umeå University Faculty of Medicine »

Последна актуализация Ноември 8, 2018
Този курс е Редовно обучение
Start Date
Септ. 2020
Duration
Редовно обучение
Price
352,200 SEK
По място
По дата