Нашият курс "Магистър по обществено здраве" (MPH) предлага висококачествено обучение по прилагането на епидемиологични, статистически и поведенчески техники, използвани в практиката и изследванията в областта на общественото здравеопазване. Имаме ученици от клинични и здравни дисциплини от Великобритания и от цял ​​свят.

Ще имате възможност да подобрите генерични и прехвърляеми умения и ще бъдете в идеалния случай, за да преследвате кариера в областта на научните изследвания или практиката в областта на общественото здраве. Курсът също така предлага идеален трамплин за по-нататъшно следдипломно обучение на ниво доктор.

Ние ви подготвяме

Дънди Мастърс в областта на общественото здравеопазване подготвя студентите за кариера в областта на общественото здравеопазване в областта на научните изследвания и управлението, както и на различни медицински и здравни дисциплини. Ако се интересувате от курс по Обществено здраве в Обединеното кралство, направете Dundee първи избор!

Кариери

Въз основа на редица различни дисциплини Общественото здраве преподава организирано усилие за повишаване на осведомеността за здравето, увеличаване на продължителността на живота и борба с болестите чрез превенция.

С нарастващата загриженост за глобализацията на заболяванията практикуващите обществено здраве са на преден план в следващата епидемия.

Курсът по магистърска степен по обществено здравеопазване в Обединеното кралство е признат в световен мащаб и MPH на Dundee подготвя студенти за кариера в областта на общественото здравеопазване в областта на научните изследвания и управлението, както и за разнообразни медицински и здравни дисциплини.

Предишни студенти, завършили в МБН от Дънди, заемат ръководни длъжности в областта на общественото здраве, сестринството, професиите, свързани с медицината, образованието, правителството, СЗО и НПО; и научни позиции в рамките на академичното обществено здраве, обща практика, остра медицина, сестринство, професии, свързани с медицината, ветеринарната медицина, стоматологията и здравето на околната среда.

MPH също така предоставя идеален трамплин за по-нататъшно следдипломно обучение на ниво доктор и доктор.

Изисквания за вход

За да имат право да се регистрират за МПН, студентите обикновено трябва да притежават първокласна или висша втора степен. Влизането обикновено се ограничава до завършилите медицина, стоматологията, сестринските и здравните науки. По изключение студентите се приемат без първа степен, но в такива случаи те трябва да имат професионална квалификация и да заемат висши длъжности.

Изискване за английски език

IELTS Като цяло
Програма с обучение на:
  • Английски
University of Dundee

Прегледайте още 5 курсове в University of Dundee »

Последна актуализация Май 13, 2019
Този курс е Редовно обучение
Duration
9 - 24 
Задочно обучение
Редовно обучение
Price
6,950 GBP
годишно, шотландски, ЕС и останалите британски студенти. За чуждестранни студенти (извън ЕС) £ 16,450 за година на обучение.