HEALTHCARESTUDIES

Най-добрите университети, колежи и бизнес училища в Springfield

Магистратурите са напреднали академични програми, които се предлагат в много различни области на изследвания. Магистърските програми обикновено могат да бъдат завършени за около две или три години. В зависимост от училището те дори могат да бъдат придобити онлайн.

Образование в САЩ се извършват главно от публичния сектор, с контрола и финансирането идва от три нива: държавни, местни и федерални, в този ред.Общите изисквания за изучаване на по-високо ниво на образование в САЩ ще включва прием есе (известен също като декларация за целта или лично изявление), академична справка, препоръка / референтни писма, Езикови тестове

Springfield е третият по големина град в щата Мисури и седалището на окръг Greene County. Springfield има няколко колежи и университети в рамките на града с Missouri State University (MSU) като състоянието "е вторият по големина университет с над 20 000 студенти.

Университетите и бизнес училищата в Springfield. Вижте цялата информация за най-високо класиралите университетите в Springfield тук, и се свържете с тях директно!

Резултати Filter

Магистър по обществено здраве

Missouri State University
Магистратура
<
Online & Campus Combined
<
Редовно
<
Задочно
<
2&nbsp;-&nbsp;8 години
Английски
Комбинирано в кампус и онлайн
Кампус
Онлайн обучение

Програмата MPH в MSU предлага общопрактикуващ степен по обществено здраве, практиката за гарантиране на здравето на населението. ...

Научете повече