HEALTHCARESTUDIES

Най-добрите университети, колежи и бизнес училища в Санта Крус

Магистърските програми са тип образование, които осигуряват на студентите възможност да станат професионалисти в една избрана от тях област. Разработени за тези, които вече имат степен „бакалавър“, тези програми продължават около две години.

Съединените щати на Америка е голяма държава в Северна Америка, често наричан "USA ", на "САЩ ", на "САЩ ", "Америка ", или просто "на членки ". Американските колежи се финансират от "обучение " за сметка на студента, което често е доста скъпо, много често достигащи до десетки хиляди долара на година.

Santa Cruz се намира в Санта Круз, Калифорния, САЩ. Многобройни забележителен висшите учебни заведения предлагат на града. A-модерното съоръжение за морски изследвания също така служи на града.

Университетите и бизнес училищата в Санта Крус. Вижте цялата информация за най-високо класиралите университетите в Санта Крус тук, и се свържете с тях директно!

Резултати Filter

двойна степен доктор и майстор на традиционната китайска медицина

Five Branches University
Магистратура
<
Редовно
<
Задочно
<
4 години
Английски
Китайски
корейски
Кампус

Научени от високо завършен факултет в TCM образование, учебната програма на DTCM / MTCM се предлага през осем академични и клинични катедри, който дава пълна инструкция и прак ...

Научете повече

майстор на акупунктурата (Mac)

Five Branches University
Магистратура
<
Редовно
Английски
Кампус

Програмата Mac е предназначен за студенти, които желаят да развиват практика набляга акупунктура и особено за тези, заинтересовани от прилагането на бързорастящия клиника по о ...

Научете повече