HEALTHCARESTUDIES

Най-добрите университети, колежи и бизнес училища в Ню Брънзуик

Магистратурата е напреднала учебна програма, която може да бъде завършена за около две години, при условие че студентите вече имат бакалавърска степен в подобна област. Студентите могат да придобият магистърска степен по математика, MSc или MBA в зависимост от настоящите и бъдещите си цели.

Образование в САЩ се извършват главно от публичния сектор, с контрола и финансирането идва от три нива: държавни, местни и федерални, в този ред.Общите изисквания за изучаване на по-високо ниво на образование в САЩ ще включва прием есе (известен също като декларация за целта или лично изявление), академична справка, препоръка / референтни писма, Езикови тестове

New Brunswick се намира в Middlesex County, щата Ню Джърси, САЩ. Заедно с кампуси на няколко колежи, градът е дом на много висок ранг университет. Благодарение на новопостроените жилищни блокове на студентите от други държави предпочитат да живеят в жилищна сграда на университета.

Университетите и бизнес училищата в Ню Брънзуик. Вижте цялата информация за най-високо класиралите университетите в Ню Брънзуик тук, и се свържете с тях директно!

Резултати Filter

Магистър по здравна аналитика и разузнаване

Rutgers Business School - Newark and New Brunswick
Магистратура
May 2021
<
Редовно
<
Задочно
01 Апр. 2021
Английски
Комбинирано в кампус и онлайн
Кампус
Онлайн обучение

Магистърът по здравни анализи и разузнаване ще ви даде инструментите, прозрението и експертизата, от които се нуждаете, за да бъдете успешен аналитичен професионалист в здравн ...

Научете повече